Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

D84.9 - Bližšie neurčená imunitná nedostatočnosť. ČO TO ZNAMENÁ??? MÁ NIEKTO TAKÚTO DIAGNÓZU??? TRÁPIM SA UŽ 6 ROKOV!

Príspevok v téme: D84.9 - Bližšie neurčená imunitná nedostatočnosť. ČO TO ZNAMENÁ??? MÁ NIEKTO TAKÚTO DIAGNÓZU??? TRÁPIM SA UŽ 6 ROKOV!
konvalinkaa566

Zdravím,
Prosím niekoho kto sa vtom vyzná.vie mi popísať vysvetliť túto diagnózu?!
Imunologička mi odpovie iba:Je to porucha,slabý imunitný systém-všetko.
Ale na moje otázky prečo? ako? od čoho? nemám odpoveďe.
Do 21 roka života som nikdy nebola chorá a potom toto.
2 mesačne sa mi vracia pásový opar,neskutočná bolesť,na drieku to mám. Chodenie je trápenie pre mňa! Nádchy,chríky- max 2-3 mesačné opakovanie,ktoré trvajú 3-4 týždne. Tráviace,ženské problémy....
Už som ztoho frustrovaná!!!
Už všetko možné som vyskúšala-detox,doplnky na zvýšenie imunity.
Bola som športovkyňa,už mám strach aj zo športu.
Začala som robiť jógu,po jóge na 3 deň opar,práva strane mám veľké bolesti.
Čo mám robiť????

Certica

Mrzí ma to, ako sa trápiš. Ja som tiež mala zníženú imunitu, ale nebola som teda na odborných testoch. Snažila som sa s tým popasovať nejako sama, skúšala som ovocie, zeleninu, šport, otužovanie, no stále mi to nepomáhalo tak ako som si predstavovala. Nakoniec mi sestra poradila wobenzym, že vraj o ňom niekde čítala, že enzýmy pomáhajú aj na oslabenú imunitu. Nemala som, čo stratiť, šla som do toho. Užívam ho už dlhodobo a zatiaľ som ok, ani jedna chrípka či nádcha.

Lion454556

A to je pre tu lekarku akoze az taky problem zistit, ze co ?

Doboha ved v testoch predsa vidi co je mimo normu a hned musi vediet v com je problem :D

konvalinkaa566

Lion4545- isoprinosin som brala 8 mesiacov a polyxidonium 1,5 roka. Isporinesinom somuž musela dať prestávku po čase zvyšuje kyselinu močovú.

Na tú liečivú vodu veľmi neverím.
Od foreveru mi odporučila jedna známa,že jej pomohlo na abces,ako brala 2 roky sa jej odvtedy ne opakovalo.
Neviem ich produkty majú dosť vysoké ceny.
Travením som aj ja počula,že 70% tvorí imunitu.
No hej mám alergie a intolerancie,skušam sa ich vynechať. Nie vždy sa podarí,lebo takmer všetko obsahuje stopy od toho čo nemôžem.
Probitoká každý deň beriem.
Jedna lekárka mi práve pondelok hovorila,že je niečo čo mi stále blokuje imunitu,ale už ani sama nemá nápad,že čo.
Asi by som potrebovala Dr.Housa :-D :-)

Citatel7

nakolko imunita velmi suvisi so zlozenim crevnej flory, tak by som ti odporucal zvazit absolvovanie fekalnej transplantacie. Cena za 1 zakrok v oficialnych centrach s testovanym materialom vychadza na cca 500 eur, zakrokov ti asi bude treba viacej.
Na internete najdes o tejto teme kopu informacii.

BaciloNosic

Ja stále hovorím, že treba chodiť viac vonku, aby sa stále aktualizovala vírusová databáza - proste - up-to-date. Neviem, ako dlho ešte požijem, pravdu povediac, tak vám poviem na záver ešte to, že po piatich rokoch meditácii som prišiel na to, že hudobné nástroje nie sú len o tom, aby sa dotrimovali, pardón dodržiavali tie stupnice, ale aj o tom, že tieto "tvory" môžu vydávať zvuky, podľa motta - jak je libo. To mi to teda trvalo, uf. 5 rokov! Mon dieux!

Marosko-n

Stále je tu problém o imunite. a už sa tu opakujem, ani sa nepamätám. ale my čo pijeme GGW liečivú vodu denne, ani sa nám nesníva o takých problémoch, chorobách, čo všetko tu na fóre píšete a žiadate o radu.
Preto najlepšie na imunitu bez doplnkov a liekov je GGW liečivá voda, ktorú stvoril Boh pre život na tejto Zemi. A to píšem po 18 ročných skúsenostiach. Musíte si vybrať lekárov alebo GGW liečivú vodu.
Aj Prezidentov ,Zemanov lekár zomrel skôr ako chorľavý prezident. A lekári mrú skôr ako ich pacienti.
Ako chcete od nich zdravie, keď lekári sami si nevedia pomôcť. Vzdelaní lekári by mali byť zdravší a dlho žiť.