Manzelka nechce

Príspevok v téme: Manzelka nechce
ManzelZet

Mam rad vaznu hudbu a operu. Viem, ze to.manzelka neznasa, ked som si to niekedy pustil doma, ci v aute, tak mi povedala, ze ju z toho boli hlava a ze je jej z toho zle. Odvtedy to nepustam pred nou. (To iste plati aj o nejakych intelektualne tazsich filmoch, ktore musim prepnut, lebo ona mi.povie, ze to nedokaze pozerat). No a chcem ist na koncert vaznej hudby. Mam 2 kamaratky, ktore na toto chodia a chcel by som ist s nimi, no ked som to povedal manzelke, tak uplne vybuchla, ze preco nejdem s nou (inak s nou bezne chodievam na vylety). Ked som jej povedal, ze vsak ona to neznasa, tak argument bol, ze ona je moja zena a ze preto mam na take veci chodit a nou. Co si o tom myslite? Mne keby nieco robilo zle a manzelka by to mala rada a isla by s nejakym kamaratom, tak by mi to nevadilo. Ja viem presne, ako by to bolo na tom koncerte, ze by znervoznela, zacala by ju boliet hlava a odisli by sme. Asi jej to urobim i ked skoda koncertu, ale nechapem toto.jej.myslenie, ze preco mi nedopraje nieco, co mne urobi radost a ona to neznasa.

Luccia3

Skus sa s nou o tom este porozpravat. Povedz jej, ze si to nemyslel v zlom ale ze si myslim, ze by bolo lepsie keby ides s niekym inym na ten koncert ked to ona nema rada

Suuuz

Moj priatel neznasa metal, ktory mam ja rada. Takze chodim na koncerty bez neho, ale sama. Aj vlk syty, aj koza cela.

Jana Lukacova

ManzelZet:

Je prirodzené, ak každý inklinujeme k niečomu inému.

Skutočný problém sa však neskrýva v tom, že Vaša manželka neznáša vážnu hudbu či intelektuálne ťažšie filmy. Práve to, že si Vy si to všetko užívate vyvoláva v nej jej vlastné nevysporiadané city, ktoré ju vedú k žiarlivosti a manipulácii Vami - ak ona si život nedokáže užívať, nedopraje to ani Vám... tým, že sa ňou necháte ovplyvniť „ubližujete svojmu vlastnému šťastiu“ a rovnako podporujete ju, aby zotrvala v stave v ktorom je.

Ak jej neurobíte po vôli a opýtate sa jej ako sa cíti, čo skutočne prežíva, keď máte pustenú hudbu či film môže jej to pomôcť k uvedomeniu – ak je pripravená svojim problémom čeliť...Ak sa povenuje tomu, čo ju trápi začne si viac užívať Vaše koníčky spolu s Vami, resp. nebude mať problém nechať Vás robiť to, čo máte rád (hoci aj s kamarátkami) a sústredí sa na to, čo jej samej prináša radosť (samozrejme okrem spoločných chvíľ).

bzw

Kludne chod bez zeny, aj za cenu, ze sa bude vyhrazat a vydierat neverou, ako natvrdla gyzelka. Mas predsa pravo sa zabavit a zene prekazis radost, ze ti pokazi predstavenie nejakoi vyhovorkou o boleni hlavy, alebo potreby srat, len aby na seba upozornila,, ked pojde s tebou. Na co ti je taka zena, co sa ti snazi stazovat a komplikovat zivot.

Sejla

ManzelZet, krasa je subjektivna vec. Su muzi, ktori by radsej boli vo vztahu s zenou, ktora nosi okuliare, neupravuje si vlasy, nosi svetre a da sa s nou kecat, nez so 'sexicou', ktora ma uplne odlisne zaujmy. To zjavne nie je tvoj pripad.
Takze ano, da sa ziarlit aj na ine aspekty, nez fyzicka krasa. A nie, nevztahuje sa to len na zeny, muzi taktiez ziarlia z roznych dovodov.
Dost ma prekvapuje tvoj postoj, ze oznacujes intelekt za nezelanu vlastnost u zeny a domnievas sa, ze zeny chcu byt hodnotene len na zaklade zjavu.

bronicka

...preco teda nezavolas ju ked chce ist? zavolaj ju a hotovo...ked ju to nebavi a bude tam s tebou sediet len preto aby si nesiel s kamoskou tak jej problem...ked tam s tebou pojde a vsetko bude ok, nebude sa tvarit, ze je tam za trest tak tam sla preto, ze ta miluje a to je normalne v takom pripade...ale moze sa stat, ze ked ju ty zavolas tak ti povie, ze ju to nebavi a nech teda ides s kamoskami...

Confess

*male deti :D čo keď mobil prehodí slova, no skoda ze pointa vam ušla ale hej človek vidí len chyby a nie podstatu

Gyzelka

O podvadzani tu zacal pisat prvy tvoj mozog. Ty si normalny psychopat, ktory vsetko, co napisal prekruca a obvinuje z toho druhych.