Uz som tu pisala predtym.Rok a pol trpim chorobou na ktoru mi nic nepomohlo.Neviem zaostrit v realite som neskutocne otapena mam uplne spomalene videnie aj reakcie moj mozog reaguje pomaly zabudam veci.Nemozem ani komunikovat s ludmi lebo ked sa im pozeram do oci neviem ovladat akoby mimiku tvare neviem sa usmiat aj ked chcem vzdy mam prazdby roboticky pohlad vzdy.Idem po ulici a ludi si neuvedomujem viem ze tam su ale mozem sa na nich aj pozerat a pozerat na niekoho koho poznam ale mojmu zamrznutemu mozgu nedojde ze ho poznam a tak idem dalej a kracam ako robot.Ked sa snazim spomenut si co som robila vcera absolutne nic uplne prazdno v mozgu nepamatam si az po case.Zapijem nejaky vitamin a o 5 min si nepamatam ci som to urobila.Mam tazku chodzu stale niekde zakopavam lebo moj mozog si vsetky podnety uvedomuje neskoro.Idem cez cestu vidim ze auto ide ale ja proste prejdem lebo moj mozog nestihne vyslat signal ze nemam ist respektive to auto ani poriadne nevnimam.Staly stav opitosti otapenosti nejasnosti.Viem ze vsetko okolo mna je realne ale akpkeby som zamrzla.Mala som robene milion vysetreni MRI mozgu ciste vsetko ciste.Brala som rok lieky na psychiku tak ani neskusajte napisat ze to mam z toho.Mam to bezprestavky.Vsetci len pisu ako sa z toho nevedia dostat roky nikto nenapisal zeby sa z toho dostal.Vazne na tuto chprobu nieje riesenie?Vazne?
nevyliecitelna extremna brain fog
Určite by som skúsila jedného liečiteľa z Trnavy. Žiaden šarlatán, ale pán. Pomohol mi s vážnymi psych.problémami. A to som neverila, že sa dá, keď medicína nepomohla.naozaj vrelo odporúčam. Posúvam jeho kontakt : 0944195880 veľa šťastia
BJ, parazity su prospesne. ked si bez nich, tak mas choroby.
Zjistilo se, že střevní organismy, jako jsou bakterie, ale i parazité, jsou úzce navázané na náš imunitní systém. Mají spolu interakce, předávají si signály, čímž náš imunitní systém stimulují a modelují. Nyní, když jsme tyto organismy, říká se jim „staří přátelé“, téměř vymýtili, je náš imunitní systém ochuzený, nevyvíjí se dobře – a to už od dětství, kdy by měl těchto podnětů dostávat co nejvíc. A proto vznikají různá autoimunitní onemocnění jako například Crohnova choroba nebo roztroušená skleróza a také stoupá počet alergiků.
Zdroj: www.lidovky.cz
BJ_2 ja sa z tich liekov smejem ale chcela som im dat sancu kedze som o tej chorobe nic nevedela...a ako sa mame zbavit tich parazitov? Ako ich zistit ?
ste obetou modernej mediciny. Vy nevidite, ako na vas len zarabaju peniaze? Tie psycholieky a vsetok ten cirkus okolo toho. Zjavne, to na to nefunguje. Biznis s antidepresivami.
Robia to parazity, to MRI ich neodhali vzdy. Uvidia iba cysty, alebo vacsie parazity, a aj to, len ked sa premiestnia (zmenia polohu) a nejaky skuseny lekar si to vsimne, ze sa medzi dvoma skenmi MRI nieco pohlo.
Brainfog222- das mi tvoj mail?
3 roky? Mne to zacalo z nicoho nix mala som stastny zivot.Brala som rozne antidepresiva antypsychotikum a dokonca aj neurol a podobne sracjy ktore nepomahaju vobec.Ako ze ti to obcas prejde proste len tak si sa zobudila jedno rano a si to nemala?vsqk ja to mam bez prestavky kebyze to prejde ta je to zazrak.
Ahoj, mam podobny problem, derealizaciu mam cca 3 roky. Poslednu dobu menej casto, ale mavala som to nonstop kazdy den. Mam rovnake symptomy ako ty, som vyradena zo zivota, nikam nemozem sama chodit. Ako ti to zacalo?kolko ti to trva? Ake lieky si brala na psychiku?
Ahoj, mam podobny problem, derealizaciu mam cca 3 roky. Poslednu dobu menej casto, ale mavala som to nonstop kazdy den. Mam rovnake symptomy ako ty, som vyradena zo zivota, nikam nemozem sama chodit. Ako ti to zacalo?kolko ti to trva? Ake lieky si brala na psychiku?