Uz som tu pisala predtym.Rok a pol trpim chorobou na ktoru mi nic nepomohlo.Neviem zaostrit v realite som neskutocne otapena mam uplne spomalene videnie aj reakcie moj mozog reaguje pomaly zabudam veci.Nemozem ani komunikovat s ludmi lebo ked sa im pozeram do oci neviem ovladat akoby mimiku tvare neviem sa usmiat aj ked chcem vzdy mam prazdby roboticky pohlad vzdy.Idem po ulici a ludi si neuvedomujem viem ze tam su ale mozem sa na nich aj pozerat a pozerat na niekoho koho poznam ale mojmu zamrznutemu mozgu nedojde ze ho poznam a tak idem dalej a kracam ako robot.Ked sa snazim spomenut si co som robila vcera absolutne nic uplne prazdno v mozgu nepamatam si az po case.Zapijem nejaky vitamin a o 5 min si nepamatam ci som to urobila.Mam tazku chodzu stale niekde zakopavam lebo moj mozog si vsetky podnety uvedomuje neskoro.Idem cez cestu vidim ze auto ide ale ja proste prejdem lebo moj mozog nestihne vyslat signal ze nemam ist respektive to auto ani poriadne nevnimam.Staly stav opitosti otapenosti nejasnosti.Viem ze vsetko okolo mna je realne ale akpkeby som zamrzla.Mala som robene milion vysetreni MRI mozgu ciste vsetko ciste.Brala som rok lieky na psychiku tak ani neskusajte napisat ze to mam z toho.Mam to bezprestavky.Vsetci len pisu ako sa z toho nevedia dostat roky nikto nenapisal zeby sa z toho dostal.Vazne na tuto chprobu nieje riesenie?Vazne?
nevyliecitelna extremna brain fog
Ja som sa z toho dostal, ale na MRI mam nalezy... Ale ty nemas tak neviem poradit.
Načo by si sa pozerala alebo bavila s hlúpymi gadžovskými dilinami.Dlabať na nich.