Psik ma rakovinu, som na dne..

Príspevok v téme: Psik ma rakovinu, som na dne..
Tereza5555

Ahojte.. pred par dnami mojmu psíkovi (2r) diagnostikovali rakovinu. Este cakame na jedny vysledky aby sa videlo ci sa to vobec da liecit.
Som velmi smutna, bojim sa... nic nejem, placem od rana do vecera, v praci mi to nastatsie tolerujú, tak som doma. Do spoločnosti nemam chut ist.. nic ma nezaujima, ziadny film, ziadne rozptýlenie. Oci mam z placu opuchnute ako angorsky zajac.. viem ze sa musim pripraviť na najhorsie.. No velmi to boli :,( bol tu s nami kratko na to aby uz odisiel :,(. Prosim, ako sa mam s tymto vyrovnať ? :( Dakujem :(

Doco111

Je mi ľúto čo sa stalo tvojmu psíkovi, ale z tvojho komentáru usudzujem že asi nie si úplne ok. Ty smutis kvôli rakovine, ktorú má tvoj pes. Buď rada, že ju nemá niekto z tvojej rodiny a že nikto z tvojej rodiny neumiera. Takže radšej obetuj psa. A nakoniec to možno aj dobre dopadne a bude sa to dať vyliečiť.

Aliss

Psika rozhodne nedavat okamzite uspavat. Radsej zabojovat, uspavanie je posledna moznost a ulava od tazkosti. Pokial sa psik vyslovene este netrapi, ma zmysel bojovat o jeho zachranu :) A ty nerev, pretoze havino este zije a mozes si uzit pritomnost s nim. Denne robte spolu rozne aktivity, uzivajte si spolocne chvile. Plakat dopredu nema zmysel, to si nechaj az na moment, ked bude naozaj prec. Zatial si ho denno denne uzivaj :)

ada098

chore zvieratko je najlepsie dat uspat ked mu budes predlzovat umelo nasilu zivot bude sa neskutocne trapit...ver mi tiez sme mali choreho psa 300 operacii nejedol a nakoniec sme ho aj tak museli dat uspat..

Aikido

Fajnovynos, vyborny blog, tiez ho zvyknem citavat. Tento posledny clanok bol psycho :(
tiez chceme macku, ale po tom, co som tam citala, jedine bytovu.
Autorka ozvi sa nam s vysledkami, ak budes chciet, drzime ti palce!

Fajnovynos

Je mi veľmi ľúto, čo sa deje s tvojím psíkom a presne viem ako sa cítiš. Zažili sme to aj my. Táto pani píše o mačkách a pekne vyjadrila bolesť a bezmocnosť, ktorú prežívame, keď nám umiera zviera. Snáď ti pomôže, že v tom nie si sama. alexandrapavelkova.blog.sme.sk

Haf

Mestania- trafena hus zagagala. Preco idete porovnavat psa s clovekom? Jasne ze sa to neda porovnat ale napisat ze zober si druheho z utulku a hned nanho zabudnes. Alebo ze preco ludia minaju peniaze na psov. Co ma ona s tym ze su plne utulky? Existuju ludia ktori maju svojich mazlikov od malicka, maju k nim vztah, miluju ich a taki ludia daju aj milion za to aby boli zdrave. Mozte mat rada zvierata ale empatiu nemate. Keby boli vsetci ako vy tak by na svete vsetko vykapalo.

Akk

Mat tak tvoje problemy, mestania. Hej, ty uz si niekedy zazil cloveka, ktory by ti chybal viac, nez tvoje najdrahsie zvieratko? Neverim.

Aikido

Mestania vidno ze ste velmi neempaticka a necitliva osoba.. Kazdy z nas povazuje za dolezite nieco ine a vy mate zjavne problem to pochopit a akceptovat. Autorka o sebe nenapisala skoro nic - ako viete, ci ten psik nie je to jedine, co jej ostalo? Ocividne je pre nu velmi dolezity. Trochu sucitu by nezaskodilo.
Autorke len tolko - nezufajte, este nic nie je stratene. Pockajte na vysledky a diagnostiku a poradte sa s lekarom o dalsom postupe. Drzim palce.