Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Psik ma rakovinu, som na dne..

Príspevok v téme: Psik ma rakovinu, som na dne..
Tereza5555

Ahojte.. pred par dnami mojmu psíkovi (2r) diagnostikovali rakovinu. Este cakame na jedny vysledky aby sa videlo ci sa to vobec da liecit.
Som velmi smutna, bojim sa... nic nejem, placem od rana do vecera, v praci mi to nastatsie tolerujú, tak som doma. Do spoločnosti nemam chut ist.. nic ma nezaujima, ziadny film, ziadne rozptýlenie. Oci mam z placu opuchnute ako angorsky zajac.. viem ze sa musim pripraviť na najhorsie.. No velmi to boli :,( bol tu s nami kratko na to aby uz odisiel :,(. Prosim, ako sa mam s tymto vyrovnať ? :( Dakujem :(

Mestania

A ake komentare by mala cakat? Slova podpory v nezmyselnom smutku? Ste isto z mesta co? Zenska spamatajte sa preboha. Toto vsetko kvoli psovi? Co by ste robili keby sa to stane niekomu z rodiny? Na svete su dolezitejsie veci ako psy. Prinajhorsom si vezmite dalsieho z utulku a na toho prveho zabudnete ako nič. A teda ja milujem zvery, nemyslite si ze nie, ale toto teda zdrave nie je. Vazne ma zmysel vynakladat x sto €€ na psa? Ked utulky si preplnene?

Tereza5555

To je pravda, ze to tu budu komentovať ludia co psov nemaju radi :(.
Ma nador v ustach.. cakame este na vysledky ci to je zhubne, a ci a ako sa to bude liecit :(..

Haf

Ocakavaj tu komentare typu ci si zdrava ze places kvoli psovi ale take si nevsimaj. Nezufaj, este nic nie je stratene. O aky typ rakoviny ide?