Pre ktorú sa rozhodnúť?

Príspevok v téme: Pre ktorú sa rozhodnúť?
mamdilemu

Poznám dve ženy, sympatické obe ale:
PRVA, je krásna, príťažlivá, má ideálne miery,prsia a zadoček, krásnu tvár a zuby. Ale je trochu povedal by som prihlupučká, má naivné názory a pohľad na svet, taká princezná trochu rozmaznaná, rada sa parádi a čačká, rozhadzuje peniaze na zbytočnosti handry, nechty, kaderníčku, kabelky a pod. Trochu lenivá, ja mám rád túry, výlety, zpoznávam nové miesta, občas športujem, vychutnávam si život skôr v tom zmysle že vnímam svet nie z materiálnej perspektívy ale z duchovnej, to čom nám daroval Boh, prírodu, zvieratá, krásy každého ročného obdobia, dokážem len tak sedieť a vnímať tú krásu ..žiaľ ona nie, ona má radšej ruch mesta, zábavu, diskotéky, bary, nočný život atď. Aj ja si rád povyrazím ale nie stále potrebujem aj svoj kľud nie vkuse ruch mesta a kopec ľudí.
DRUHA: je menej krásne, taká bežná, nieje škaredá ale ani modelka, nemá sexi miery, nestará sa prehnane o seba, nerozhadzuje peniaze na luxus a rozmary svetského života, uvedomuje si že život je vrtkavý a dnes tu sme a zajtra už nemusíme byť, preto si tiež ako ja vie uvedomiť že krásy ktoré nám daroval Boh treba vnímať každý deň a ďakovať zaň ako je lezúca lienka v tráve, spev vtákov, šum listia v korunách stromov, rosu na lúke, padajúce lístie .. proste vie tiež ako ja meditovať a vnímať tu božskú prítomnosť všade vôkol. Keď som s ňou smejeme sa, vie poradiť, vie rozosmiať, vie podporiť, vie dodať energiu, v mnohých veciach sa vieme zhodnúť a robiť kompromis. Teším sa keď ju počujem, cítim a vidím.
A teraz, tá dilema.. jedna má priťahuje svojou ženskou krásou a sexi telom, vnadami, erotizmom ktoré z nej sála tá krása..
..druhá skôr tou empatiou, veselosťou, nádejou, pochopením, pokojom, harmoniou, a rozvahou.
Obe ma priťahujú ale každá niečim iným. A ja sa neviem rozhodnúť ktorou cestou sa vydať do budúcna? Mám 34

Okt

ako sorry, ale zakladat temu s ktorou mas chodit? tak za prve, prva ti nic nedava podla toho co pises, len by si ju rad pretiahol a druha je mila, chces s nou vyliezt na skaly, ale pri sexe s nou budes mysliet na hlupucke sexi fiflenu. Ty ozaj nechces ani jednu moj zlaty, inak by si sa tak hlupo nepytal

Aliss

Tu prvu budes mat len na jednu vec. A tou je sex. Ak si nemate co povedat, resp.prilis ti nesmakuje a nepritahuje ta jej psyche, bude to naozaj len o sexe. Avsak s druhou to moze pokojne aj v sexe klapat, a vtedy este len zistis, ake je uzasne si rozumiet vo viacerych rovinach. Vyber si podla srdca a aj rozumu. Nie podla medzinoznych priestorov

Potakrv

Povedz si sám pred sebou prečo by si mali vybrať oni teba.Ako keď kráľ povie dcéram aby mu povedali prečo ho ľúbia.Povedz si to akoby v ich mene podľa povahy a charakteru každej z nich.
Či zistíš pre ktorú sa rozhodnúť ?Nezistíš!
Len prídeš na to ,že láska,vášeň ,rozum sú tri úplne rozdielne aspekty.

Ellizabeth

Vcera som zazrela rozhovor, ktory sa hodi pre teba.
Leos Mares sa ozenil so zenou, ktora nie je spatna, ale nie je ani az taka krasna, ako tie pred nou. Vzal si ju, lebo si spolu dokonale rozumeju, maju si co povedat, smeju sa spolu. O tom to je, byt schopny vydrzat s tym clovekom roky.