Poznám dve ženy, sympatické obe ale:
PRVA, je krásna, príťažlivá, má ideálne miery,prsia a zadoček, krásnu tvár a zuby. Ale je trochu povedal by som prihlupučká, má naivné názory a pohľad na svet, taká princezná trochu rozmaznaná, rada sa parádi a čačká, rozhadzuje peniaze na zbytočnosti handry, nechty, kaderníčku, kabelky a pod. Trochu lenivá, ja mám rád túry, výlety, zpoznávam nové miesta, občas športujem, vychutnávam si život skôr v tom zmysle že vnímam svet nie z materiálnej perspektívy ale z duchovnej, to čom nám daroval Boh, prírodu, zvieratá, krásy každého ročného obdobia, dokážem len tak sedieť a vnímať tú krásu ..žiaľ ona nie, ona má radšej ruch mesta, zábavu, diskotéky, bary, nočný život atď. Aj ja si rád povyrazím ale nie stále potrebujem aj svoj kľud nie vkuse ruch mesta a kopec ľudí.
DRUHA: je menej krásne, taká bežná, nieje škaredá ale ani modelka, nemá sexi miery, nestará sa prehnane o seba, nerozhadzuje peniaze na luxus a rozmary svetského života, uvedomuje si že život je vrtkavý a dnes tu sme a zajtra už nemusíme byť, preto si tiež ako ja vie uvedomiť že krásy ktoré nám daroval Boh treba vnímať každý deň a ďakovať zaň ako je lezúca lienka v tráve, spev vtákov, šum listia v korunách stromov, rosu na lúke, padajúce lístie .. proste vie tiež ako ja meditovať a vnímať tu božskú prítomnosť všade vôkol. Keď som s ňou smejeme sa, vie poradiť, vie rozosmiať, vie podporiť, vie dodať energiu, v mnohých veciach sa vieme zhodnúť a robiť kompromis. Teším sa keď ju počujem, cítim a vidím.
A teraz, tá dilema.. jedna má priťahuje svojou ženskou krásou a sexi telom, vnadami, erotizmom ktoré z nej sála tá krása..
..druhá skôr tou empatiou, veselosťou, nádejou, pochopením, pokojom, harmoniou, a rozvahou.
Obe ma priťahujú ale každá niečim iným. A ja sa neviem rozhodnúť ktorou cestou sa vydať do budúcna? Mám 34
Pre ktorú sa rozhodnúť?
-v tomto sa mozes rozhodnut iba ty sam. my nepozname tvoje city!-
Ked to je v tomto tazko radit, najlepsie je riadit sa srdcom
Z tej sex stihlej baby moze byt o par rokov buchta
A z buchty moze byt o par rokov zena ako lusk!
Vnutro nezmenis len tak....povahu nnezmenis len tak....vyberaj mudro,mas uz svoj vek aby si nepozeral ocami pubertiaka. Tvoje deti ma vychovavat nejaka rozumna zena alebo nebodaj sam ked tvoja zenuska bude mat v manzelstve potreby navstevovat podniky ?
Tú druhú. Lebo krasa je pominutelna a vekom sa straca. Ked sa z tej prvej krasa vytrati, na com potom bude stát a drzat vztah, ktory bol zalozeny iba na krase? Alebo si milionár? Dal by si jej v 40tke na liftingy a liposukcie, po porode na plastiku prs, na odsatie tuku z brucha a zo zadku a zo stehien, aby bola rychlo vo forme, aspon tak rychlo ako su televizne moderatorky, ktore nepriznaju zakroky a radsej sa chvastaju tym, ze si postavu vymakali, hoci maju telo mlandrave a na postave ani naznak vysportovanosti? Rozmyslaj trosku, no. Tá druhá je pre teba lepsia. Lebo si mate co povedat, citis sa dobre v jej pritomnosti, po stranke komunikacie a spolocnych zaujmov a spolocnych planov do buducnosti to klape a to je to dolezite - to je ten zaklad, na ktorom stoji a drzi vztah a aj bude stat a bude drzat, aj ked krasa pominie. Lebo ked pominie krasa u nej, tak pominie aj u teba a s vynimkou farbenia vlasov (co dnes robi kazda sediva) dalej uz zachadzat nebude. Nebude pytat majland na plastiky, liftingy a liposukcie, ani na vkladanie tehlickovych silikonovych implantatov do brucha, len aby sa mohla chvastat, ze to si ona brusko takto pekne vo fitku vymakala - lemra hnila, co fitko zvnutra za cely svoj zivot ani len nevidela. A nie, ze aby v nom este cvicila. Ale ta druha pokial naozaj bude chciet tehlicky na bruchu a bude ich chciet sama od seba, tak si ich naozaj vymaka vo fitku a nebude pomyslat na plastiku brucha a pytat od teba prachy, robit si z teba dojnú kravu, ktorej sa z vemena prachy sypú. Pokial nie si ziaden milionar, ale si obycajny clovek z chudobnej, strednej, mierne nadpriemerne zarabajucej vrstvy... Hlupucku krasavicu ponechaj radsej nejakemu politikovi, celebrite - proste totálnemu prachacovi. Aj jej zazelaj takeho muza a z celeho srdca jej to praj aby prave takeho nasla. Prachacovi, workoholikovi, ktory na komunikaciu s vlastnou manzelkou nema ani chvilku casu, je srdecne jedno, ci je jeho zena a mudra alebo hlupucka, ci to v komunikacii s nou viazne a ci spravne chape, co sa jej on snazi povedat, vysvetlit. Taky clovek aj keby bol zrovna vysoko inteligentny, tak tie inteligentne debaty bude viest so svojimi kolegami v praci a s obchodnymi partnermi a nie so svojou zenou, ktoru prave, ze len ako krasny privesok potrebuje, aby sa s nou mohol ukazovat na snobskych vecierkoch, kde okrem krasy nebudu jeho kamarati hodnotit na nej nic ine. A este potrebuje, aby mu deti rodila a dopraje jej pre ne aj opatrovateliek zopár, nech ma cas sama na seba, na tie svoje vizazistky, kadernicky, kozmeticky, manikuru a pedikuru, liftingy a liposukcie, plasticku chirurgiu a vsetko, na co len pomysli - tiez bude mat dost penazi, aby jej toto vsetko mohol zaplatit. Keby si si vybral za partnerku tu prvu, olutoval by si. Ked si vezmes za partnerku tu druhu, neolutujes. Budes s nou stastny a bude ti s nou dobre. Tiez je s nou väcsia sanca a lepsi predpoklad na dlhodoby a stastny vztah, ktory stoji na pevnom zaklade.
Chcetorozvahu: jemu je uplne jedno ako budu obe vyzerat o 15 rokov, v tom case bude nahanat tie ktore dnes cikaju do plienok. Snad si nemyslis ze takyto typ chlapa hlada zenu na cely zivot.
Posli nam foto oboch a mi zhodnotime, mozno ta orva nieje az taka krasavica ako o nej pises a ta druha je mozno krasna len tebe sa nepaci.
Zase skor by na tvojom mieste som volila druhu teda tu co ma prave zivotne hodnoty a nie tu rajdu co beha z baru do baru a zuruje alebo nakupuje handry. Co mas z takej aj.ked je kraska? O patnast rokov sa jej krasa pominie. Ak ma teraz naprik. 25 co myslis bude taka kraska dokonala aj pred 40tkou? A ked zuruje po nociach urcite pije tak jek krasa sa rychlo trati.
joj zavinacick musi mat secko iq sveta ked to vie takto posudit. no. mojarada je ze sa na ne vyprdni a najdi si taku co ta pritahuje aj fyz aj psych. cele. lebo ak pojdes byt s druhou, bude ti to chybat ze sa ti az tak nepaci a budes nahant ine.
Ty sa musis rozhodnut na co chces zenu!...ci chces mudru zenu, alebo len taku, aby si sa nou pysil ale aby pred cudzimi ludmi neotvorila ani len usta, lebo by si sa za nu hanbil!..
Som muz,ale nepaci sa mi taketo riesenie viacerych zien naraz. Momentalne nemas ani na jednu z nich. Taketo dilemy by si riesil aj potom vo vztahu, ked sa uz teraz nevies rozhodnut.
Vyber si tu prvu lebo tu druhu si nezasluzis. Taka baba si zasluzi niekoho hodnotnejsieho ako ty, kdezto ta prva je pre teba stvorena.