Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Bozkavanie rizika

Príspevok v téme: Bozkavanie rizika
asdf123

Ahojte, som trochu paranoidny hypochodner a spravil som vcera vec, ktoru lutujem. Strasne sa mi pacilo jedno dievca, ktoru som uz dlhsie registroval, ale nepoznal som ju. Vcera sme sa spoznali cez znameho na party, trochu sme popili a zacali sme sa bozkavat. Neskor som sa dozvedel, ze je trochu lahsia, neviem, co je na tom pravdy. Mam teraz strasny strach, ze som od nej mohol nieco chytit, nemozem sa na nic ani sustredit. Viete mi niekto poradit, co mam robit? Viem spravil som chybu, ale proste podlahol som, a aj moje zasady isli bokom. Som z toho strasne mimo :( Mam sa ist na nieco dat vysetrit? Dakujem.

Tomas12345

Cliatsi :

MMS či hladovka to su neoverene a hlavne nebezpecne kombinácie. Urcite by som autorovi toto neradil

radim9999

Cliattsi: ak sa nebudes vyslovene bozkavat s nejakou prostitutkou, tak bozkavanie ti na imunitu skor pomoze ako uskodi ;)

Cliattsi

mňa ešte napadlo, že keď ju stretneš druý raz, tak jej navrhni, že "by bolo fajn" keby ste si dali medzi vaše ústa sáčok, aby náhodou jeden od druhého nič nechytil. Snáď to pochopí.

radim999

Cliattsi: wtf? Neviem, ci mu to neublizi viac ako pomoze.

Chlapcovi nic nebude, to by bol uz kazdy druhy mrtvy, ak by to bolo take nebezpecne. Samozrejme, ze tam je nejake riziko, ale riziko je aj pri vstupe do MHD, a nikto to neriesi. Hlavu hore, bud v klude, ver mi, ze nezomries ;)

Cliattsi

Dobrá téma.Ja už som uvažoval o tom, že keby mala nejaká žena záujem sa bozkávať so mnou, najprv by som sa jej popýtal, že či nemala nejaké také choroby mono...a lod. a koľko mala partnerov predo mnou. A to fakt vážne. Ale je možné, že by potom odo mňa odišla a povedala by mi, že JA JEJ NEVERÍM. Toto sú tie naše úžasné vzťahy "na slepej dôvere".

Autor témy- držím palce.
Čo môžeš urobiť je - kúp si monolaurin- likviduje EBV=mononukleózu-na internete
Ďalej by som na tvojom mieste narýchlo zohnal MMS a Dal by som na seba asi ten najsilnejší protokol- tuším je to 3000. Tuším že to účinkuje aj na HIV. Nie som si istý.

www.advancedhealing.com

Ak nemáš ani jedno ani druhé,skús držať hladovku aspoň 3 dni. To zaberá na vírusy a posilni imun. systém- Vilcacora čaj. A kúp si lipozomálny vit. C - LIPOASKOR za 17 eur. Daj si 5 g. denne.

No a druhý krát  buď opatrnejší a mysli viac rozumom, nie tým, čo máš tam dole.

No ale aspoň si si užil. My nepekní introvertní tu diskutujeme o tom, aí sme z toho zdeptaní, že nemáme babu a ty takto. :) www.zdravie.sk

Melieha

Mozno sa budete smiat ale ja to mavam vzdy tak ze si na noveho partnera “ zvykam” nejaky cas mam za sebou 3 dlhodobe vztahy a vzdy prve mesiace s novym partnerom vzdy po bozkavani som nieco chytila raz ma rozbolelo hrdlo a dostala som nasledne anginu pri druhom partnerovi ( nikdy nemal herpes) som dostavala velmi casto herpes... potom zase anginy... po case to preslo.

Tomas12345

asdf123:

Ano mozes dostat infekcnu mononukleozu, je to vsak velmi nepravdepodobne. Pokial mas normálnu imunitu tak ty nehrozi ziadna mononukleoza.

uvp.geonika.sk

Rocny vyskyt mononukleozy je skutocne maly. Na Slovensku sa pohybuje podla roznych krajov od 5- 30 prípadov na 100 tisíc obyvatelov. To je skutocne malé číslo, a preto i pravdepodobnost ze chytis pocas zivota mononukleozu napríklad z bozkávania je vskutku malá.

Ano je pravda ze protilatky proti mononukleoze má vecsina ludí, no prejavy a teda príznaky choroby ma len ozaj velmi malo ludi.

asdf123

Ano, docital som sa, ze mononukleoza sa da chytit aj inak ako bozkavanim, a navyse vraj az 95% ludi maju tento virus v tele, len proste neprepukne. Cital som este mnoho veci a diskusi na nete, kde boli aj o nieco tragickejsie scenare, co sa tyka bozkovania. Mam vsak par kamaratov, a niektori z nich su fakt az prilis prelietavi.Nikdy im nic nebolo, maju len stastie alebo tie nazory ludi a clanky su prehnane a v praxi je pravdepodobnost nakazy dost mala?

Aikido

Vsetci sme ludia, mame svoje chyby. Aj mne sa stalo nieco podobne. Vtedy som este o mono ani nechyrovala.. ale nechytila som nic. Tu mono som nakoniec chytila tak ze dodnes neviem kedy a od koho. Ale byvala som na intrakoch kde sa premlelo 4000 ludi (BA) takze som sa rozhodla zvalit to na skolsku jedalen.
Takze vidis, nemusis sa ani s nikym bozkavat aby si nieco chytil. A zvysok je uz len na imunite, ci sa virus prejavi alebo nie.