Prosim vas kam mam ist byvat pise to v rychlosti lebo ma nemozu vidiet na mobile mama ma nenqvidi pretoze som nebola planovana za vsetko mi nadava vadí sa s tatom caatokrat sa napadaju fyzicky ale vzdy zacne ona, sestra ma sikanuje ze je to moja chybq ale nemyslim si to pretoze aom 24 hodin zavretq doma a len placem nikomu nic nerobim mam 19 ale som maturantka na gympli vzdy som si vravelq ze do intraku to vydrzim ale uz tu nevydrzim ani den nezvladnem tom sikqnuje ma mama aj sestra a zacina aj brat. Moja jedinq utecha je mobil kde ai citam tieto fora ktore ma povzbudzuju to nevzdat. Nikdy som nebola na brigade co newkutocne lutujem lenze od detstva mi mamka vtavelq ze aom hlupa a nic neeokazem tak som sa bala ist na brigadu ale chcem ist sice neviem ako to bidem stihat so skolou lebo mam vela ucenia proaim povedzte mi na aku brigadu ist a kam ist byvat inak sa psychicky zrutim a zabihem sa
Kam mam ist byvat pomozte mi
A ešte niečo , hľadaj si prácu pre ženy s ubytovaním ....
Tie práce pre ženy sú celkom pohodička a aj keď budeš pracovať a bývať v čisto ženskom kolektíve , tak to pre teba bude určite lepšie ...
Ale mala by si to začať riešiť aj so školským psychológom
Keď ti budú toto robiť tak ani nezmaturuješ a spravia ti zo života peklo ...
odlož štúdium na jeden rok ...
Do budúceho školského roku choď pracovať
našetri si peniaze ...
Zober si izbu na prenájom pri študentkách
dokonči štúdium , zmaturuj a choď niekde pracovať
Alebo to rieš s riediteľom , psychológom , so štátnymi orgánmi a inštitúciami ...
Keď ideš cez pracovné agentúry , tak si pozri najprv recenzie o agentúrach , nereaguj na pofiderné inzeráty ...
Zober ešte dajaku kamošku so sebou, aby si nebola sama ....
Ospravedlňujem sa , ja niesom tvoja mama , len som si robil srandu :)
Inak .... ak chceš ísť silou mocou preč a máš tu možnosť , nájdi si nejakú ľahkú prácu s ubytovaním a choď preč .... iné ako práca s ubytovaním ti nepomôže buď v česku alebo na slovensku.... zober ľahšiu prácu za menší plat ..., čím viac platená práca , tým je tam väčšia šikana .... aspoň tak to zvykne byť ,.... popri práci sa dáš dokopy a potom už len dačo našetriť , niečo si kúpiť a žiť ....
Jednoznačne nejakú jednoduchú ľahkú prácu s ubytovaním .... popritom možno spravíš ešte výšku
To si vybavíme neskôr
Normalne si pekne odratavaj dni, tyzdne, mesiace a ani sa nenazdas, zmaturujes a potom si uz mozes ist, kam chces, ale vopred ti hovorim, budes mat asi dost tazky zivot, lebo pravdepodobne rodicia tvoji nebudu nadseni z rozhodnutia ist na vysoku skolu, preto si myslim, ze najlepsie by bolo ist do roboty, ktora poskytne aj ubytko. Dá sa napr. do fabriky a na ubytovnu, aby si bola od rodicov odtrhnuta po stranke byvania. Niekedy prides na navstevu na dve, tri hodinky asi tak 3x za rok, budes im vzacnejsia, ale urcite im nedavaj peniaze!!! Nepocuvaj falosne lichotky a nenalet im na falosne usmevy, ked budu pytat peniaze od teba, ale im rovno povedz, ze mozu byt spokojni, ze ta maju dole z krku a ze ta nemusia zivit a chovat a to je tiez uz dost. Na ubytovni mozes spoznat kamosky, tak by bola sanca dohodnut sa s niekolkymi do podnajmu. Nevyhoda je taká, ze v primitivnych robotach väcsinou pracuju n e s i k o v n i a h l u p i ludia bez talentu ucit sa nové veci... Pravdepodobne sa tam nájdu staré s k a r e d e a tucne n e s c h o p n e a h l u p e intriganky, ktore si zo zavisti urobia z teba obet´, lebo lebo tvoja sikovnost im bude nesmierne vadit - pokial más teda sikovnost a talent rychlo sa ucit - nie kazdy gymplak ho má, ale mnohí áno. Toto treba vydrzat, pretrpiet, ale aj stale hladat, hladat a hladat nove roboty. V jednej p r i m i t i v n e j robote sa neohrejes dlho, mozu ta nespravaodlivo vyhodit velki sefovia, ktori nemaju tusenia, ktory zamestnanec ako robi, pokial intrigan bude medzi malymi sefkami, co sa dost casto stava... Preto nestracaj cas a co najskor, najneskor ale uz aspon po takych 5 rokoch tazkej driny v d e b i l n y c h a p r i m i t i v n y c h intriganskych kolektivoch nastúp na VS dialkovo. Robotu ber ako nutné zlo, aby si uzivila samu seba a aby si mala na byvanie a na studium. Nech nemusís spät´ k rodicom a k sestre, ked to tam mas take zle.
Začni sa modliť
Choď bývať ku starým rodičom. Keď ti bude v živote všetko zlyhávať, tak aplikuj tzv. F-psychológiu, ešte ju nezaviedli do svojich análov, ale zavedú. A pred starými rodičmi ich poriadne poohováraj, nie povedz babke pravdu, isto je ešte mladá a podrží ťa. A tvojej podarenej rodinke posielam jedno veľké F.
tak nevies ako budes stihať brigadu, ale do mobilu mas cas cumiet... ? ved chod v pondelok to kauflandu alebo tesca a pytaj sa na brigadu...