Prosim vas kam mam ist byvat pise to v rychlosti lebo ma nemozu vidiet na mobile mama ma nenqvidi pretoze som nebola planovana za vsetko mi nadava vadí sa s tatom caatokrat sa napadaju fyzicky ale vzdy zacne ona, sestra ma sikanuje ze je to moja chybq ale nemyslim si to pretoze aom 24 hodin zavretq doma a len placem nikomu nic nerobim mam 19 ale som maturantka na gympli vzdy som si vravelq ze do intraku to vydrzim ale uz tu nevydrzim ani den nezvladnem tom sikqnuje ma mama aj sestra a zacina aj brat. Moja jedinq utecha je mobil kde ai citam tieto fora ktore ma povzbudzuju to nevzdat. Nikdy som nebola na brigade co newkutocne lutujem lenze od detstva mi mamka vtavelq ze aom hlupa a nic neeokazem tak som sa bala ist na brigadu ale chcem ist sice neviem ako to bidem stihat so skolou lebo mam vela ucenia proaim povedzte mi na aku brigadu ist a kam ist byvat inak sa psychicky zrutim a zabihem sa
Kam mam ist byvat pomozte mi
Len to vydrz dievcina :) maj na haku, kasli na ne. Idealne by bolo, keby si si nasla schopneho frajera, co by ta podporoval.
Pojdes na vysoku, tam si niekoho najdes, a budes na intraku, bude ti ovela lepsie, len vydrz.
Psychickynadne, kto by aj nebol z toho uplne na dne, skus pozberat sily, ktore Ti pri tom vsetkom ostali a pohladaj dakoho na koho sa mozes s doverou obrat a kto bude mat zaujem Ti pomoct, napr. triedna ucitelka by Ti mohla pomoct, skusaj nast podobnu skolu v inom meste a ist na internat, rodicia maju zo zakona vyzivovat dieta ktore este studuje, ale aj sama by si nasla dajaku brigadu, len sa nenechaj od nich psychicky deptat.Skoda, ze aj surodenci sa tak k Tebe chovaju, vsak Ty si im ani nikomu zle nic neurobila, uvidis, ze sa to podari, len musis sa od nich odputat a postavit sa na vlastne nohy, budes to mat tazke, ale cim skor to urobis, tym to bude pre Teba uz len lepsie, prajem Ti stastie na na dobrych ludi v zivote a zabudnut na vsetko zle.