Moja babka ma 68 rokov a ma viac zdravotnych problemov. Najhorsi je cukrovka a ma problemy so zrakom. Na jednom oku ma sedu hmlu, ze ledva cez neho vidi a druhym vidi iba akoby cez tunel, ze iba v strede oka, takze nevidi periferne, ak k nej idete zboku, vidi vas skoro az ked ste priamo pred nou. Isiel som s nou v aute, kedze zle vidi, tak aj zle soferuje. Vec zbada iba priamo pred nou, ked sa chce pozriet zboku, musi sa uplne cela vytocit, robi zmatky a ja som sa strasne bal. Ona to navyse riesi tak, ze ide max 40 km/h, inak by to nezvladla. Lekari jej vodicak neriesia. Co myslite, co by sa malo urobit? Ja to urcite neoznamim na policii, je to babka, ani nikto z rodiny jej to nechce urobit, ze ona pokial by si nemohla ist pobehat na aute po obchodoch, tak by ju to psychicky znicilo. Na druhej strane, moze niekomu vazne ublizit. Doteraz mala par takych tuknuti pri parkovani, no tych je coraz viac.
Babka zle soferuje
Dohovarali ame jej, neda si povedat. Vodicak mam, ale babka mi neda siferovat jej auto. To je stary clivek... asi az ked niekoho zabuje tak sa to vyriesi. Minule skoro zramovala kocik na prechode jednej mamicke, lebo babka odbocovala a nevidela dobre na ten prechod zboku...
Vnuk, urob si vodičák.
Dohovoriť jej či chce niekoho zabiť, alebo seba, riadne citovo na ňu zatlačiť.