Existuje verny muz?

Príspevok v téme: Existuje verny muz?
Natalik0000

Myslite, ze existuje este v tejto dnesnej skazenej dobe nejaky verny muz, ktory uprimne miluje cely zivot len jednu zenu? Ja mam naozaj pocit, ze kazdy do jedneho podvadza a klame nech sa navonok robi a hra na akehokolvek dobraka. Mne je z toho strasne zle a na zvracanie. Myslim, ze budem radsej navzdy sama aj ked som tuzila po rodine a babatku.

Potakrv

A po druhé načo takáto otázka?
Aby niekto napísal som 25-rokov ženatý a ....
Povieš na to ty si starí teraz sa taký nerodia .
Som ženatý vyše 24 rokov a poznám x párov co su na tom ppdobne...za nikoho ale povedat nemôžem ,ale som dost sino presvedceny ze su a boli verný.jaj mi sme uz starý!
Alebo chces pocut ďalších x čo ti budú prikivovať a budete spolu fŕkať zlobu aky su chlapy ?som zvedaví čo si vyberieš počkám si dostatočne .
Tretia možnost nebudes uz viac reagovat ako je ty zvykom.....

Natalik0000

Ja som isla do kazdeho vztahu s vierou nadejou a doverou, vzdy som dala toho cele svoje srdce, cele svoje ja..som az mo upima a ak milujem, na ineho ani nepozriem. No po tolkych sklamaniach uz neviem ci je mozne najst chlapa, ktory zmysla ako ja a ako chlap ore jednu zenu a pre rodinu. Posledny vztah som mala skoro 6 rokov, kazdy o nom hovoril len to najlepsie, aky je to super chlap, slusny a velky katolik. Aj on sam sa tak prezentoval, nemala som dovod neverit a aj tak sa to stalo. Flirtovanie so zenami cez mobil, neskor aj realny podvod o ktorom som sa dozvedela a ktovie na co som aj neprisla a vzdy to otocil proti mne, ze ved na tom nic nie je ked si pisal, nic na tam nie je ked pisal aka je krasna a ze viac ho zaujima ona ako jeho partnerka, lebo ona je vesela, zatial co jeo partnerka sa trapi a place pre neho. Ako mozem verit, po tomto ze niekto normalny existuje. Ja nevladzem uz. Ked sa povie slovo sex, normalne sa mi zdviha zaludok.

Nokidsontheblock

Asi vynimocne áno. To isté platí aj o ženách. Je málo vzťahov kde dvaja žijú akoby len jeden pre druhého. Ono je to v živote tak, idete spolu s partnerom jednou cestou, milujete sa, a nakoniec zistíte že dobre, dospeli sme do štádia, kde si už nemáme čo dať a povedať, a teraz každý ideme iným smerom. A zas stretnú nových partnerov a tak to pokračuje. Málo ľudí má záujem budovať vzťah a ostať s jedným partnerom, pri prvom väčšom probléme sa rozhodnú zo vzťahu odísť. Alebo stretnú niekoho kto im viac vyhovuje. Takto to v živote chodí. Aj ja som bola z toho istý čas rozčarovaná, ale keď som to pochopila, tak sa mi žije s takym ľahším pocitom na duši :D

Potakrv

Bez toho aby si dôverovala sa to nestane!
Mať vieru čiže nadejeť sa je prvá podmienka aby si mala trvalý vzťah.Nedá sa vstupovať do vzťahu z nedôverou a neistotou.Čiže ano keď to takto berieš bude to tak ako si povedala .