Myslite, ze existuje este v tejto dnesnej skazenej dobe nejaky verny muz, ktory uprimne miluje cely zivot len jednu zenu? Ja mam naozaj pocit, ze kazdy do jedneho podvadza a klame nech sa navonok robi a hra na akehokolvek dobraka. Mne je z toho strasne zle a na zvracanie. Myslim, ze budem radsej navzdy sama aj ked som tuzila po rodine a babatku.
Existuje verny muz?
Nie, a ak aj existuje tak vie ken dobre klamat
Po druhom rozvode tak osobna skusenost
Nemal so inú ženu nikdy .Budeme spolu aj z chodením 27 rokov o dva mesiace.Deti mame dospelé .Príležitosti ..?..stále.Mam 45 ale niekto by povedal o niečo menej .Chodim do fitka od svojich 17-tich pravidelne len jeden rok som mal pauzu.Takže lepší priemer aj o 10 rokov mladšími.Nechvalim sa len konštatujem.Z manželkou sa navzájo ťahâme ja ju v niečom ona mňa.Vedel by som prednášať o partnerstve a to sa nevystatujem.Už moje deti mali niekoľko vzťahov ...........ktore rozoberáme atď.Mame veľmi blízky vzťah z detmi.a to budu mat za kratko 20 a 25.
Ano, existuje! uz som v tuto vec prestavala verit casom ale existuje... dokonca je to muz z italy... predtym som mala velmi zle skusenosti.... tento je verny a miluje ozaj cistou laskou so vsetkym co k tomu patri.. myslim vsak ze na SVK to neexistuje
Potakrv az teraz citam, ze si chlap a ze si 24 rokov zenaty. Ake mas manzelstvo a bol si vzdy verny? S kolkymi zenami si v zivote spal? Moja zena je aj moja prva v posteli, predtym to boli iba take, ze max sme sa bozkavali. A to som chlap, na ktoreho baby letia a moja zena si tiez mohla vybrat na koho si ukazala. Aj som zazil situacie, ze na firemnych akciach sa mi kolegyne a velmi pekne, nukali a odmietol som. Hovorim, je to prefovsetkym o zene, ako si dokaze chlapa ziskat tak, ze na druhu ani nepomysli a pis si tu co len chces, toto jednoducho plati. Tebe tiez ked dam ferrarri a ty na nom budes jazdievat, tak ked sa ta opytam, ci sa chces kvoli zmene povozit na Fabii, tak by si do nej ani nesadol, chapes to ze?
Potakrv, mas 15 rocny vztah s vernym muzom, ktory ta velmi miluje, ked chces davat taketo rady?
Jednoducho sa baby musia zmierit s tym, ze budu podvadzane, lebo si nedokazu svojim spravanim udrzat chlapa. Ja toto nepisem nejako vycitavo, ani to nemyslim zle, ci podpichovacne. Mozno by som to prirovnal k soferovaniu. Kazdy, kto jazdi, ma vodicak, ale nie kazdy dokaze jazdit bez porusenia pravidiel cestnej premavky, i ked sa velmi snazi, no a preto obcas dostane nejaku pokutu. Tych par naozaj dobrych soferov, ktori dokazu vsetko dodrzat, nikdy v zivote pokutu platit nebudu. Viete baby, ono sa to tazko chape, ked to nemate v sebe tieto veci a budete hlboko presvedcene, ze chyba nie je vo vas, ale neuvedomujete si, ako chlapi rozmyslaju a funguju a chcete, aby skor on pochopil vas, ako vy jeho a myslite si, ze kedze ste vy skor tie emocne, tak by to malo fungovat skor z vasho pohladu a nie z pohladu chlapa. Toto je kamen urazu.
Hormony chlapa a hlavne uvolnene mravy dnesnej doby popieraju logiku ze chlap ked je najedeny vysexovany a je o neho postarane nebeha za druhou to nemusi byt pravidlom na to sa nespoliehajme vernymanzel6 !To zase o vťahoch niečo viem ja som zenaty 24 rokov.
Vernymanzel6 je to pekne co hovoríš ale nieje to pravidlom lebo aj od takýchto zien práve odchádzajú somari za mladymi pipkami co nevedia ani párky uvarit.Cize ano rodinne teplo vytvorit ok ale to zakladatelka temy myslim ma zmáknute ,.Je to múdra a sik zena .Jej problem je hlbsieho charakteru....
Nemusíš odpustiť ak sa nechceš pohnúť ďalej.Možno si neodpustila ani tomu pred ním neviem,ale pokiaľ sa motáš stále dookola tak máš nevyriešené veci vo svojom vnútri a preto ťa osud častuje takýmito skúškami.Dobre poviem ti to tvrdšie aj keď riskujem všeobecné pohoršenie.
Vždy a to je karmický zákon sme naprávaný poúčaný,liečený najskôr vzťahmi začne to škrípať,alebo nás niekto v rodine veľmi zradí,poníži,nevera ......mi sa musíme preniesť cez toto súženie prostredníctvom zmierenia sa z osudom cez odpustenie až k bohu.Ak to nespravíme budeme si sťažovať ,neodpustíme a neposunie nás to ďalej duchovne príde druhá vlna choroby .Polopate ?Tvoj partner ti vlastne spravil službu ani nevie akú.Ty máš možnosť sa posunúť dalej ,alebo sa stále točiť dookola!!!!!!!Ťažko sa to chápe ,ale je to presne tak a mi ludia tomu nechceme veriť a chápeme to ako smolu v živote ,ale pritom je to očista duše!To neznamená,že každý musí trpieť ranami nevery a pod.Poviem ti ešte poslednú vec ,lebo po tomto uz moje príspevky asi nebudes čítať.Ak by si mala priateľa ktorý by ti bol verný mali by ste deti a ty kráčaš "nenapravená" prídu choroby či na teba alebo prenesené na potomkov!Jednoducho povedané máš sa modliť za odpustenie tebe tvojich rodičov tvojich ešte nenarodených detí a priateľa,ktorý ti bol neverný toto ti pomôže!Lebo odpustiť niekomu je tá najväčšia služba,ktorú môžeš urobiť.
Natalik a ostatne baby, som 15 rokov zenaty a nikdy som manzelku nepodviedol a viete co vam poviem? Ak muz podvedie zenu, je to pre jej neschopnost. Ja som aj manzelke povedal, ze by som ju kludne podviedol, len to by som musel natrafit na nieco lepsie ako je ona. Nebudem jazdit na skodovke, ked mam doma ferrarri...
Moja zena je velmi akcna, optimisticka, miluje sex, poriadkumilovna, skvele vari - doslova z nicoho za par minut vynikajuce jedlo, stara sa o mna, aby som bol cisty a upraveny a ona sa stara aj o seba, aby bola pre mna stale krasna a sexy a aby nebola zamracena, oduta, neprijemna, stale sa usmieva a spieva si hocikedy. Je uplne slniecko, ludia ju zboznuju. Podnika v oblasti kozmetiky, dokonca zaraba viac ako ja. Zakaznicky sa idu zblaznit za nou, je pre nich vzorom aj ako podnikatelka, ako matka a aj ako manzelka. Na nic sa nestazuje, rada vybavuje veci aj na uradoch, nikdy nepovie, ze sa jej nieco nechce, ma kopu napadov, o ktorych iba nerozprava, ale ich aj realizuje. Skratka ja nemam ani jeden jedinucky dovod ju podviest. Samozrejme, ze som ako chlap skusal flirtovat s inymi a aj si pisat cez internet, ale rychlo ma to preslo, lebo som velmi rychlo zistil, ze mojej zene nesiahaju ani po clenky a ja sa s nimi zahadzovat nebudem. Cize, ak si zena vie udrzat chlapa tak, aby bol po vsetkych strankach spokojny, tak ju urcite nepodvedie, za to rucim a ma to aj svoju logiku. Ja viem, ze mnohe z vas su presvedcene, ze robili pre chlapa vsetko a on vas aj tak podviedol, ale to je iba vas pohlad, kebyze sa to objektivne zanalyzuje, tak sa najde pricina. Nam vravia ludia, ktori nas poznaju a vidia, aky mame vztah, tak ze by sme mali robit nejake prednasky, ako sa maju spravat ludia vo vztahu tak, aby im vydrzal. Manzelka mi sama velakrat povie, ze ked s tymi babami keca, ze sa mnohym chlapom ani necuduje, ze ich podviedli, ze ona tych chlapov chape a ze to tym zenam nedokaze vysvetlit, ako to maju robit, ze ony to nechapu a tvaria sa ako teliatka, ked im hovori konkretne veci alebo sa dokonca nad tym pohorsuju.
Velmi pekne napisane a tam to dobre znie, ale je to len vseobecne povedane. Ano, vsetko je o kompromisoch a rozpravani sa. Chapem, ze nie je nikto taky ako ja, ze je zamilovany stale a nevyprcha to, ale klamstvo a neveru jednoducho neviem zniest ani odpustit, zvlast ak ani nebola priznana a bola zatajena. A nebolo to raz...a krasne mil pisanie inym zenam tiez je v poriadku? Mam to brat len ako omyl, lebo kazdy mame chyby? A mam byt dalej naivna, ved chce byt so mnou? A to ze oslovuje cudzie zeny, ale ze vraj to nic neznamena mam brat v pohode? Ja sa tomu naozaj nevyznam. Je toho velmi vela co sa v mojom poslednom vztahu udialo, neda sa to vsetko napisat, ale aky mam mat dalej postoj k muzom a vlastne k akym muzom? Vsetci od 30 vyssie su uz zadani, zenati alebo maju nejake zavazky.