Existuje verny muz?

Príspevok v téme: Existuje verny muz?
Natalik0000

Myslite, ze existuje este v tejto dnesnej skazenej dobe nejaky verny muz, ktory uprimne miluje cely zivot len jednu zenu? Ja mam naozaj pocit, ze kazdy do jedneho podvadza a klame nech sa navonok robi a hra na akehokolvek dobraka. Mne je z toho strasne zle a na zvracanie. Myslim, ze budem radsej navzdy sama aj ked som tuzila po rodine a babatku.

Natalik0000

Win uplne presne zdielam s tebou nazor. Ak sa chlap skutocne zamiluje, uprimne a zo srdca, spravi pre zenu cokolvek, len aby ju videl stastnu. Ak to tam od zaciatku chyba, je tam prazdno a len o spoznavani, je to skor kamaratstvo a dotycnemu nezalezi na tej partnerke, na jej potrebach a stasti tak akk by to malo byt. Je to cele o tom citeni, o tom co clovek ani nevie popisat. Bud to vznikne samo alebo nie, donutit sa to nijako neda. Presne takto to funguje. Len moja chyba bola, ze ja som zbalila jeho, nie on, takze jasne, ze od zaciatku si ma nevazil a len ma motal okolo prsta, neviem vsak na co to bolo dobre. Ak necitili lasku, iskru, mal to povedal hned na zaciatku a nie stratit 6 rokov.

kukik

Takychto si vobec, ale vobec nemusis vsimat a prenechaj inym. Aj ked by sa okolo mna tocilo 500 takych muzov, za pozornost mi v tomto nestoji ani 1 z nich "-)

Kamarat789

Natalik, budes mat velmi tazke si niekoho vhodneho najst. My chlapi nie sme tak citovo nastaveny ako si ty, ty si uz cez normal, podla toho co pises si velmi citlive dievca a chlapi ti budu robit presne to co ten tvoj, ked vytusi, ze aka si, tak ti bude hovorit to co chces pocut, aby ta dostal do postele a bude ta aj tak podvadzat a manipulovat. Kamos ma presne taku krehotinku, smutnu princeznu, citlivu, no a poza chrbat ako ju podvadza, ze mne je z toho zle, ale pred nou sa tvari ako anjel.

simiona

Viem o tých z predchádzajúcich generácií, že existovali verní muži. Ale vraj vymreli. Súčasný muž dokáže byť verný, kým nestretne príležitosť.

Sloniecko

je mi luto, ze sem pisali zeny, ktore maju zle skusenosti a preto muzom neveria. A su aj zeny zatrpknute, ktore vidia uz vo vsetkych muzoch len to zle. Ale ja som nikdy svoju priatelku nepodviedol a nikdy to ani nespravim. Doverujem jej a aj ona mne. Mne sa nevera hnusi a vsetci ludia, pre ktorych je nevera bezna vec v mojich ociach nestoja ani za hrst psich vykalov.

Win

Iba ten, ktory by ta z hlbky duse a srdca miloval, ziaden iny. Ostatni ta mozu nanajvys manipulovat a zavadzat, ked im na to skocis a dovolis to. Lasku a ohlady z nikoho nasilym ani vycitkami nevytiahnes, ked to on sam prirodzene k tebe neciti, neda ti to a ani nema preco.

Natalik0000

Dakujem za vase rozpisanie, no neviem co si o vsetkom mysliet. Kazdy ma na to iny pohlad, iny nazor. A to nas tu je len par, urcite ludia vonku to zase vidia uplne inak. A ze existuje verny muz ak ma doma dokonalu zenu? Ja neviem, ale je toto spravodlive? Mam zit cely zivot na ihlach a robit vsetko dokonalo, len aby nahodou chudacik muz nebol nespokojny a nezahol si inde? Myslim, ze kazdy ma pravo aj na zly den, na zlu naladu. Neda sa byt neustale stastna a vesela, zvlast ak ten partner nerobi nic pre vase stastie! Ja si myslim, ze vo vztahu v partnerstve ci manzelstve by to malo byt vzajomne, robit sa navzajom stastnymi a nielen aby sa zena snazila, aby muz zostal. Ved predsa nie sme ziadne sluzky. Snaha ma byt z oboch stran, o tom je ta laska a to pekne, tak by to malo byt, ale zial nie je. Ak sa snazi len zena, dava lasku, je usmievava, aktivna, vari, upratuje, sexuje atd atd, ale co ten chlap? Vazi si to? Dava jej tu lasku aj spat alebo vysledkom je "len" to, ze hlavne, ze ma nepodvedie? Tam je vela inych veci, v ktorych by sa mal spravat ako naozajstny chlap. Podla mna je dolezite ake ma chlap priority a rebricky hodnot, aky je citlivy a ako dokaze milovat. Mam pocit, ze velmi vela chlapov idu skor do vztahu z rozumu alebo len podla vzhladu. Ano ten je velmi dolezity, prva iskra atd, ale nie len na zaklade toho. No a co sa tyka tych priorit, u mna to bolo tak, ze moj ex mal na prvom mieste sestry, maminu, kamaratov, kolegov, pracu a daleko daleko nic, bola som aj ja. Ku vsetkym zenam naokolo bol mily usmievavy a ja som trpela, to to netrapila, len mi povedal, nech som normalna a odisiel prec, psychicky za tych 6 rokov som hlboko klesla, neverim si a mam nizke sebavedomie. Aj co sa tykalo spolocneho byvania, svadby ci vsetkych veci, nikdy sa nepytal na mok nazor co chcem, po com tuzim. On mal svoje sny a isiel si za nimi a ja bud chcem alebo mozem ist. Toto je laska? A v konecnom dosledku inym povedal, ze ro robil pre mna a pre nasu buducnost, ale nic z toho co robil som ja neziadala a nechcela, ale on usudil ze je to najlepsie. Bolo vela udalosti preco sme sa kazdy den hadali, ja som sa snazila, on sa nechcel ani rozpravat. Nemal zaujem o nic. Vzdy tvrdil aky je dokonaly, ze takeho priameho chlapa ako on nikde nenajdem a ze nebude sa hrat na cukrika ani detinske prejavy mi dokazovat nebude. Tak som v nom videla aspon verneho chlapa, preto som s nim vlastne bola. Vzdy ma presviedcal ako mu mozem verit, ze v dnesnom svete to chodi inak, ale on je uplne iny. Ja som kvoli nemu uz ani neodpisovala napriklad na nete, lebo si to nezelal. On tvrdil, ze tiez nema preco a nepotrebuje si pisat. No po vsetkych nezhodach som mu zacala kontrolovat telefon a vzdy len sklamanie co som od neho absolutne necakala. Dokonca sa aj stretol na kavicke, s inou zenou si vyvolavali a posledna bodka teda ten podvod a na druhy den sa spraval akoby nic. Ked ma sklamal taky clovek, potom naozaj ako mam odhadnut dalsich? To naozaj vsetci len hraju navonok alebo sa mam s tym zmierit, ze je to normalne a priroda to tak zariadila? Nevyznam sa v tom, ale ked vidim len reklamu kde je sex, naozaj mi je zle, akoby je to ist si kupit chlieb alebo nic s hocikym...ja to beriem ako nieco vzacne a nie zvieracie ze uspokojim potrebu. A ako sa da aj verit ked niekto chodi kazdu nedelu do kostola, tvari sa ako najvacsi katolik, ale svadbu odmieta a vyde hned klame. Taki su naozaj asi najhorsi. A ked som sa ho pytala na rovinu preco je teda so mnou, odpovedal, ze preto iste, lebo ma lubi, ale pritom nikdy nic nepreukazal, ze by to tak naozaj bolo. Ach, mohla by som o tom napisat knihu.