Neznášam ich. Nenávidím. Ale mal som tri, len vďaka ženám. Lebo som musel. K*rva. Lebo p*čovali, že chlap auto mať musí.
Lebo mi pilovali uši. Donekonečna.
Vždy som každej vyhovej a kúpil si. Keď som bol vo vzťahu, chápete.
Ale tie sk*rvené, p*jebané autá sa stále kazili a len problémy a vyjedanie peňaženky. Stále a dokona. Ale ženy chcú byť vozené.
Možem kašlať. Nenávidím autá.
Rozišiel som sa teraz s tou poslednou a hneď som predal aj auto. Najlepší pocit na svete, týždeň bez auta. Nikto mi necicia peniaze.
Ja auto aboslútne nepotrebujem, nerád šoférujem, nebaví ma to a nechcem šoférovať.
Prečo narazím vždy na takú p*ču, ktorá to nevie rešpektovať a núti ma si ho kupovať?
Je to úplne normálne žiť bez auta.
Je úplne normálne ak chlap nerád šoféruje.
Pochopte to vy pi*e, ktoré sa riadite týmto :„Chlap bez auta nieje poriadny chlap“
Nenávidím autá!
Tak ty si teda riadny pako. Veď ťa nikto šoférovať nenúti, a ani mať auto. Nadávaš na ženy, pritom sám si hľadáš povrchné fifleny, ktorým ide asi len o to auto :D ja som žena, som bez partnera, mám auto a šoférovanie ma baví. Hlavne to, že auto šetrí kopec času
Este vas to tu bavi?
Toto je tak zbytočné, tak si ich teda nekupujte
Ak niekto tvrdí, že chlap bez auta nie je poriadny chlap, tak takého človeka by som minimálne nebral vôbec do úvahy celého aký je a jeho reči už vôbec. Každého môže do toho ho*no či chodí do roboty a na nákupy autom, bicyklom, MHD, skútrom alebo hoci aj na skateboarde.
Podľa mňa je to úplne normálna vec ak chlap alebo žena nemá auto a vyvážajú sa napríklad MHD každý deň kade idú no a čo ? Jeden chlap čo nám bol robiť stavanú skriňu myslím že mal 50 rokov hovoril sám, že on všade chodil vždy pešo alebo MHD a vodičák si spravil v 35tke aj to len kvôli svojej manželke. Už neviem aké požiadavky mala a prečo sa tak rozhodol ale keby nebolo jej určite nemá vodičák dodnes.
Ja sám vodičák nemám a v mojom živote, ktorý je taký, aký je ho ani vôbec nepotrebujem, pretože by mi bol úplne k ničomu. Ak by som si aj niekedy našiel priateľku, ktorá by vyžadovala od mňa vodičák, tak by veľmi nepochodila. A ak by sa so mnou za to rozišla, tak za takou osobou by mi bolo len ťažko ľúto.
Artan- ty si len lenivy si na auto zarabat a nie preto ze by si ho nechcel. Kto by nechcel? Kto by si nerad vyvažal zadok tam kde chce bez toho aby musel cakat v tuhej zime na zastavke na bus ktory ani prist nemusi. Zase je to o peniazoch. Keby si milionar, vlastnil by si najmenej 100luxusnych aut. My s priatelom sme si na auto spoločne zarobili, pretoze bez auta je zivot tazky a mozes ma márne presviedcat o opaku.
:D :D Ale sám si za to môžeš, že si bol taký ovplyvniteľný, mal si povedať nie a hotovo
Moja reč bráško. Presne ako píšeš. Som na tom rovnako.
Tiež som si kupoval auto v snahe zatvoriť ústa priateľke, teraz už ex, lebo chcela. No, uvedom som si, že nemôžeš robiť to čo nechceš. Ty si ty a nie ona.
Však nech si kúpi.
Samé problémy s tým. Nenávidím byrokraciu, akoby na Slovensku naťahovaná do extrému. Kazilo sa.
Som muž z dediny a radšej občas čakám polhodinu na bus ako si kupovať svoje auto. Mne sa s tým nechce otravovať. K tomu sa vôbec to toho nevyznám, hocikto ma môže oklamať, myslím to tak, že v autoservise s poplatkami. Nie, auto nie je pre mňa. Rovnako k tomu nemám vôbec vzťah.
Na drahé a kvalitné nemám a lacné šroty sú len vysávače € a veľké pasívum.
V lete radšej bajk.
Čo sa tu sťažuješ keď sa autám nerozumieš.Mne zase mamiča kázala aby som si dával čapicu na ušká keď bola zima!A ja čapice neznášam ,lebo ma pod nimi svrbí hlava .
Čo sa tu sťažuješ keď sa autám nerozumieš.Mne zase mamiča kázala aby som si dával čapicu na ušká keď bola zima!A ja čapice neznášam ,lebo ma pod nimi svrbí hlava .
marek_88
oblubovať auta nie je vrodené... kedysi sa chodilo na konoch, ...takze tak... takze ked chlap nema k tomu vztah tak je to normalne,
kto tvrdí opak je riadne za opicami, pozadu, rovnako ako nazory že žena nemá čo robiť za volantom , že ma byť v kuchyni za sporakom..