Neznášam ich. Nenávidím. Ale mal som tri, len vďaka ženám. Lebo som musel. K*rva. Lebo p*čovali, že chlap auto mať musí.
Lebo mi pilovali uši. Donekonečna.
Vždy som každej vyhovej a kúpil si. Keď som bol vo vzťahu, chápete.
Ale tie sk*rvené, p*jebané autá sa stále kazili a len problémy a vyjedanie peňaženky. Stále a dokona. Ale ženy chcú byť vozené.
Možem kašlať. Nenávidím autá.
Rozišiel som sa teraz s tou poslednou a hneď som predal aj auto. Najlepší pocit na svete, týždeň bez auta. Nikto mi necicia peniaze.
Ja auto aboslútne nepotrebujem, nerád šoférujem, nebaví ma to a nechcem šoférovať.
Prečo narazím vždy na takú p*ču, ktorá to nevie rešpektovať a núti ma si ho kupovať?
Je to úplne normálne žiť bez auta.
Je úplne normálne ak chlap nerád šoféruje.
Pochopte to vy pi*e, ktoré sa riadite týmto :„Chlap bez auta nieje poriadny chlap“
Nenávidím autá!
Ja by som to povedala takto: Ked chce zena auto, nech si ho kupi sama.
S tvrdenim ze chlap bez auta nie je poriadny chlap suhlasim. Chlap a nerad soferovat - no to teda normalne nie je. Vacsinou su chlapi milovnici aut. Mas este moznost kupit auto a nechat ho priatelke, nech sa vozi sama.
Absolútne nechápem o čo ti ide? Keď neznášaš autá, tak na čo si si ich kupoval? Bolo to predsa tvoje rozhodnutie. A podľa toho čo vravíš, že si ich musel stále opravovať, tak si asi nemal kupovať vraky
tak si si ich nemal kupovať...to, že ti to žena povie neznamená, že to musíš hneď urobiť...
pokial ta nejaka pi*c*a nuti kupit auto... tak je na zvazenie či ty nie si koko* ked to auto kupis koli nejakej pi*i...
ved im povedz ze nemas vodicak, alebo auto nechces.. ved dnes uz aj zeny maju normalne autá... alebo netreba chodit s pi*c*a*m*i*
To je pravda, že autá sú v porovnaní s takou metlou len slabý čajík. Jedna moja susedka, matka môjho pradedka, toho dedka nezbedka, veľmi symatická pani, s veľmi milým úsmevom a krásnymi vlasmi, ma vždy rada zvezie, ale len v noci, cez deň sme si ešte nedali metloball. Asi chce, aby som sa jej dotýkal, lebo je asi trochu úchylná a má rada mladé mäsko.
Oliver Oli nabuduce kup priatelke auto a mas pokoj. :D
Obcas ked sa dostanem von o 4:00 rano ked nejazdia takmer ziadne auta je uplne super vzduch a potom 4:30 to vsetko zacne ze az z toho stipe v nose.:D Uplne najlepsie su tie ktore vobedz nemaju filter pevnych castic (aby si majitel usetril svojich par centov a mohol niekomu beztrestne znicil jeho zdravie:P) taketo auta na cestach su za 200 normal aut ktore prejdu okolo. Inak auta mam stale rad. :D
Typicky mestsky chlap- asi mas pracu postu obchody holiča rodinu za riťou že ? Prejdeš krok a si tam kde chceš byť. Keby bývaš na dedine tak by si bez auta nevydrzal ani deň lebo by si zistil čo znamená čakať na bus a niekedy ho zmeškať. Alebo ked nejde vtedy kedy potrebuješ. Pripadne teraz chodiť mhd kde su samí chorí ludia. Ocividne ti soferovanie/parkovanie ide mizerne, inak by si si vodicak nerobil.
vies ako sa hovori? na vola len krava caka. tak si proste najdi normalnu a pochybuje, ze ti niektora drzala pistol pri hlave, ze ak si nekupis auto ta zastretli. ak to boli vsetko len take tlaky, ze chlap musi mat auto tak si ho mas kupit tak si ich mal hned na zaciatku poslat kade lahsie a hotovo
No tak sa vsetci teraz podme z toho posrat :D ano, muz bez auta je socka- preoze to o nom vtavi to ze je lenivy a hlavne lakomy- radsej vrazat peniaze do pivka, cigariet ako benzinu že ? :D no bodaj by ta uz ziadna nechcela pre to tvoje vyjadrovanie k ženám