Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Co si mam o nej mysliet teraz?

Príspevok v téme: Co si mam o nej mysliet teraz?
muz36

Rizisiel som sa s frajerkou lebo som zistil ze je zlatokopka a milovala viac moj majetok - auto, byt, peniaze atd. ako mna.
Zoznamil som sa s nou lebo je pritazliva sexi krasna v tvari aj telo ma ako bohyna. Prosto laska na prvy pohlad. Bola mila, usmievava sebavedoma a trochu obcas panovacna a namyslena ale pacila sa mi aj tak. Lenze ked som zistil aka je napisal som jej ze je koniec z mojej strany cez fb a ze uz nemam zaujem a nech sa nehneva ale bude to tak lepsie pre oboch.
Jej reakcia ma vsak zaskocila a vyrazila dych. Napisala to co som necakal. Nikdy som ju nezazil takto sa spravat a vyjadrovat.
Napisala mi ze som hajzel, spina, vyjeb**y kok*t, pic*s nanichodny, grobian a kurev*ik ..pritom nikdy som ju nepodviedol ani za kurv**i nechodim. Vzdy som bol dzetlmen voci nej. Ten nadavky a reakcie napisala v niekolko za sebou iducich esemeskach s velkymi pismenami. Chapem ze bola nastvana a emocie nou lomcuju ale toto by som od nej necakal. Taka vulgarnost a vyhrazky nadavky.. som az rad ze sa prejavila a je koniec. Aspon viem ze dobrotu hrala a nemilovala mna lebo som ale pre moje peniaze a luxus. Myslim ze normalana baba by takto hystericky nereagovala.
Co vas nazor ludia? Co by ste si vy mysleli ked vam toto baba spravi?
A to som ju mal za slusnu zenu z lepsiej spolocnosti s vysokou skolou a dobrym zamestnanim kedze robi v poistovni...

pancake

Neviem preco tu vinite niektori jeho a tu vulgarnu kravu obhajujete vari ste jej podobnr a dotklo sa vas to?
Ona asi nebudem celkom okej ked mu zacala tak sprosto nadavat a doteraz sa tvarila ako anjelik. Angelika to vystihla
Babe docvaklo ze luxusu je koniec tak chytila nervy a zmenila sa vo vybuchujucu sopku.

Ovecky

Milujem degesovske nazory typu Angelika. Vies co moja, tak nabuduce ked sa bude niekto urazat na ulici a nadavat ti do k, tak ticho stoj a este mu podakuj. Lebo inak budes spolocnostou brana, ze dotycny ma pravdu. Ubohe nazory tupych oviec, beeee. Ked sa clovek brani, pripadne prejavi vasen, city, nadavky, okamzite je vinny, a ten co je ticho je lutovany a urcite neviniatko, ze? Otras, kam speje tato spolocnost

simiona

Ovecky, súhlas, dobre si mu dala! Ja tiež nesúhlasím s rozchodom cez SMS alebo FB, ako sa má druhá strana brániť?

Angelika3

Ja to práveže vidím tak, že preto ju to tak do nepríčetnosti rozčúlilo, pretože si trafil klinec po hlavičke s tým, čo si jej napísal a ona to v duši vie a škrie ju, že si ju odhalil... a tiež samozrejme, že ťa už nebude môcť ďalej využívať z finančného hľadiska, lebo si to ukončil.

Ale tak nevidíme a nepočujeme názor druhej strany, ale mám zrovna čerstvú skúsenosť s istým podobným prípadom v mojom blízkom okolí a bolo to z dôvodu ako som napísala, reakcia bola tiež vulgárna a oplzlá....

Lollka

Mna by zaujimalo ako si na to prisiel ze je zlatokopka. Ohanas sa tym ze mas byt a auto, to ma dnes kde kto. Nepises ci byt nie je garsonka na hypoteku a auto stara fabia. Sam pises ze je z lepsej spolocnosti, ma dobru pracu, zrejme nezaraba zle, predpokladam ze auto sama tiez ma, nesedi mi potom preco by sa mala ulakomit na to tvoje. Vychadza mi z toho ze ona zlatokopkou vobec nie je, to len ty si zakomplexovany tak ju potrebujes urazat a samozrejme nemas ani gule na to aby si jej to povedal do oci. Jej reakcii sa ani nedivim, teba keby niekto urazal tiez by sa neusmieval. S tymi kvalitami co si tu o nej napisal, teda slusna baba z lepsej spolocnosti, dobrou pracou a peknym zjavom dlho sama neostane, take su medzi chlapmi najziadanejsie.

Ovecky

Mne sa lubia tie dnesne vztahy kks. Keby sa so mnou chlap rozisiel cez posahany fb alebo sms tak mu nielenze vynadam do kktov ale mu rovno pridem pc alebo mobil otrieskat o hlavu. A just keby chodim do roboty a niekto by ma urazal nadavkami do zlatokopiek. Ty musis byt dobre zakomplexovany ***

Mrauka

Nuz gentleman sa slusne rozchadza tvarou v tvar a nie zbabelo cez FB, sms atd.
Ved, ale vy sa k tebe perfektne hodite! Ty si ju "miloval" pre jej krasu a postavenie, ona teba pre prachy a postavenie. Ona "charakter", ty
"charakter" ... lepsiu k sebe veru nenajdes.