Co si mam o nej mysliet teraz?

Príspevok v téme: Co si mam o nej mysliet teraz?
muz36

Rizisiel som sa s frajerkou lebo som zistil ze je zlatokopka a milovala viac moj majetok - auto, byt, peniaze atd. ako mna.
Zoznamil som sa s nou lebo je pritazliva sexi krasna v tvari aj telo ma ako bohyna. Prosto laska na prvy pohlad. Bola mila, usmievava sebavedoma a trochu obcas panovacna a namyslena ale pacila sa mi aj tak. Lenze ked som zistil aka je napisal som jej ze je koniec z mojej strany cez fb a ze uz nemam zaujem a nech sa nehneva ale bude to tak lepsie pre oboch.
Jej reakcia ma vsak zaskocila a vyrazila dych. Napisala to co som necakal. Nikdy som ju nezazil takto sa spravat a vyjadrovat.
Napisala mi ze som hajzel, spina, vyjeb**y kok*t, pic*s nanichodny, grobian a kurev*ik ..pritom nikdy som ju nepodviedol ani za kurv**i nechodim. Vzdy som bol dzetlmen voci nej. Ten nadavky a reakcie napisala v niekolko za sebou iducich esemeskach s velkymi pismenami. Chapem ze bola nastvana a emocie nou lomcuju ale toto by som od nej necakal. Taka vulgarnost a vyhrazky nadavky.. som az rad ze sa prejavila a je koniec. Aspon viem ze dobrotu hrala a nemilovala mna lebo som ale pre moje peniaze a luxus. Myslim ze normalana baba by takto hystericky nereagovala.
Co vas nazor ludia? Co by ste si vy mysleli ked vam toto baba spravi?
A to som ju mal za slusnu zenu z lepsiej spolocnosti s vysokou skolou a dobrym zamestnanim kedze robi v poistovni...

vendeta

tak ti treba keď pozeráš na pekné sexi telo ale vnútro ti je ukradnuté hlavne aby mala cecky trojky však a sexi prdelku a tváričku ako babíka
Na tvojom mieste tu pi/u pošlem do...
mal si jej rovnako vynadať ako ona tebe. Ale ty si nielen zaslepený sexy telom ale pravdepodobné aj mäkký a podpapučou.

Marian31

ale ludia prosim Vas,
citajte poriadne co autor temy pise az tak reagujte. On s nou mal problem nejaky o ktorom tu pravdepodobne pisat nechce a rozvadzat o co slo. Vytykal jej nejake veci ktore robila aby sa zmenila v tomto co ona pravdepodobne nemienila spravit a tak po dlhsom uvazovani sa rozhodol dat jej padaka. Je dost mozne predpokladat ze si to medzi sebou vydiskutovavali uz predtym a je dost mozne ze ona riesenie problemu ci dokonca rozchod odmietala tak musel pristupit k raznemu kroku a to ze dal rozchod cez socialnu siet vecne a razne jej dal najavo ze je koniec, zaco ona zareagovala tak ako zareagovala.
Kedze ju poznal dost ho prekvapila necakana reakcia z jej strany lepsie povedane jej zlej stranky ktoru doteraz bud prehliadal alebo nezazil ju este v takejto emocnej erupcii. Je dost mozne ze uz predtym sa takto spravala ale nie pred nim kedze jej slo o to udrzat si ho kvoli zlatokopeckemu dovodu z coho ju on obvinuje. Takze je mozne ze sa takto bezne spravala pri rodicoch, surodencoch, kamaratkach, kolegoch a pod cize v okruhu svojich znamych ale pri nom sa snazila ovladat ako sa dalo kedze jej slo o prestiz.
Bola zvyknuta na luxus a tej sa jej zdvojnasobil vo vztahu s nim a zrazu je postavena pred situaciou ze je tomu koniec. Takto zlatokopky bezne reaguju coho som aj ja svedkom a mam osobnu skusenost s jednou takou hysterickou zlatokopkou.
Zial my muzi sme nejak pudovo pritahovani krasnymi zenami s telom bohyne a tvarickou ala Barbie no zial za tymito dokonalymi kraskami sa casto skryvaju tie najohavnejsie, najprefikanejsie a najvypocitavejsie mrchy takpovediac vlci v ovcom ruchu.
No nezaskodi nam mat takuto skusenost z ktorej sa mozme poucit a ktora nas moze posunut niekam vpred a varovat ze nieje vsetko zlato co sa blysti.
Autor temy, mas poucenie do zivota tak ako ja, ked jej bolo dobre, bola aj ona pri tebe dobra a to zle spravanie si nechavala na inych takze si nemaj sancu tu jej zlu stranku vidiet az teraz. Nepozastavuj sa nad tym, ked to boli len nadavky a urazky je to este dobre, ja som zazil aj vyhrazky od mojje Ex typu : zabijem sa ak ma opustis, doskrabany lak na aute a prepichnute pneumatiky ci dokonca nocne vyzvananie telefonu bez odozvy po zdvihnuti.

Yhfi

To máš za to, že pozeráš len na vzhľad. Fakt nechápem takých ako ty. Pochop že byť s niekým len pre peniaze ci len pre vzhľad je rovnako hlúpe a povrchné. Nemáte si čo vyčítať. Alebo mi vieš vymenovať iné veci ako jej telo bohyne a krásnu tvár ktoré ťa očarili? Pochybujem. Takýto vzťah je postavený na piesku a dopredu odsúdený na zánik hneď ako ona zostarne alebo ty stratis pracu. Normálne baby nechcete, iba bohyne ktoré vas osklbu o prachy alebo hodia do friendzone. A potom ešte vyplakavate, keď vás ženy majú len za kamarátov ale trošku pokrytecky prehliadate že aj vy máte baby čo nie sú bohyne len za kamarátky. Tak sa PROSÍM nesťažujte, ked vás osklbu alebo hodia do friendzone, lebo je to len trápna sebaľútost. Vy ste si ich vybrali a vedome a dobrovoľne sa nechali nimi osklbavat

Yhfi

To máš za to, že pozeráš len na vzhľad. Fakt nechápem takých ako ty. Pochop že byť s niekým len pre peniaze ci len pre vzhľad je rovnako hlúpe a povrchné. Nemáte si čo vyčítať. Alebo mi vieš vymenovať iné veci ako jej telo bohyne a krásnu tvár ktoré ťa očarili? Pochybujem. Takýto vzťah je postavený na piesku a dopredu odsúdený na zánik hneď ako ona zostarne alebo ty stratis pracu. Normálne baby nechcete, iba bohyne ktoré vas osklbu o prachy alebo hodia do friendzone. A potom ešte vyplakavate, keď vás ženy majú len za kamarátov ale trošku pokrytecky prehliadate že aj vy máte baby čo nie sú bohyne len za kamarátky. Tak sa PROSÍM nesťažujte, ked vás osklbu alebo hodia do friendzone, lebo je to len trápna sebaľútost. Vy ste si ich vybrali a vedome a dobrovoľne sa nechali nimi osklbavat

S_J

Ak zena reaguje tak ako si popisal tak to prosto neni v poriadku. Tato reakcia hovori o jednej dolezitej skutocnosti: normalna zena nikdy nereaguje takymto sposobom tato reakcia patri osobe ktora vo "vztahu" taha za kratsi koniec. Normalna zena, dama by nikdy nereagovala sposobom ktory ju vlastne dehonestuje - ona sa touto reakciou vlastne zhodila posliapala svoju dostojnost. Otazka je ci vobec nejaku dostojnost ma. Mozno ze je takto zvyknuta reagovat mozno ze to urobila uz viackrat mozno pri inych prilezitostiach nie prave pri rozchode. Je to reakcia osoby ktora musi prijimat rozhodnutia inych. Je na to zvyknuta. Vie ze s tym nic neurobi. Mozno je to vyraz zufalstva. Nestastia. Nezalezi jej uz ani na vlastnej dostojnosti alebo jej dostojnost nie je v jej moci.
Normalna zena takto by nikdy nereagovala a aspon vies, ze vy dvaja nestojite na rovnakej urovni..
Vsetci ti ktori na nu v tomto fore hadzu spinu su uplne slepi.
Ty si rozmysli co vlastne v zivote chces: pretvarku alebo lasku.
Vlastne si sa uz rozhodol.

Angelika3

Normálna klasická egoistka, nič iné si nezaslúžila než čo si spravil...Dušovať sa, že bolo chybou rozchádzať sa cez internet a že tebe išlo o ňu iba po telesnej stránke už aj tak nemá význam. Ona sa od začiatku pretvarovala a skôr či neskôr by tieto prejavy v sebe aj tak neudržala. Zbytočne to už budeš ďalej pitvať. Takých je....

simiona

Súhlasím s Lollkou. Rozísť sa správou cez internet, to je fakt vizitka "dospelého a zodpovedného muža." Čo si čakal, že ti odpíše, "v poriadku, choď si svojou cestou a keby si niečo potreboval, vždy tu budem pre teba?" Ty si z tých, ktorí u dievčat pozerajú iba na vzhľad a či je sexi a potom sú prekvapení. Ako tu písali, nedal si jej možnosť povedať si veci z očí do očí. Áno, viem, si iba obyčajný zbabelec.

S_J

Otazka znie: "Co si mam teraz o nej mysliet?" Tak pozri, mam dojem ze ste obidvaja rovnaki. Aka akcia taka reakcia. Mmysli si o nej to, co si myslis o sebe.

Lollka

Tebe islo len.o jej krasu, tiez si ju nemiloval. Ona moze mat pocit ze si ju zneuzil, pouzil a odkopol preto taka reakcia.