Co si mam o nej mysliet teraz?

Príspevok v téme: Co si mam o nej mysliet teraz?
muz36

Rizisiel som sa s frajerkou lebo som zistil ze je zlatokopka a milovala viac moj majetok - auto, byt, peniaze atd. ako mna.
Zoznamil som sa s nou lebo je pritazliva sexi krasna v tvari aj telo ma ako bohyna. Prosto laska na prvy pohlad. Bola mila, usmievava sebavedoma a trochu obcas panovacna a namyslena ale pacila sa mi aj tak. Lenze ked som zistil aka je napisal som jej ze je koniec z mojej strany cez fb a ze uz nemam zaujem a nech sa nehneva ale bude to tak lepsie pre oboch.
Jej reakcia ma vsak zaskocila a vyrazila dych. Napisala to co som necakal. Nikdy som ju nezazil takto sa spravat a vyjadrovat.
Napisala mi ze som hajzel, spina, vyjeb**y kok*t, pic*s nanichodny, grobian a kurev*ik ..pritom nikdy som ju nepodviedol ani za kurv**i nechodim. Vzdy som bol dzetlmen voci nej. Ten nadavky a reakcie napisala v niekolko za sebou iducich esemeskach s velkymi pismenami. Chapem ze bola nastvana a emocie nou lomcuju ale toto by som od nej necakal. Taka vulgarnost a vyhrazky nadavky.. som az rad ze sa prejavila a je koniec. Aspon viem ze dobrotu hrala a nemilovala mna lebo som ale pre moje peniaze a luxus. Myslim ze normalana baba by takto hystericky nereagovala.
Co vas nazor ludia? Co by ste si vy mysleli ked vam toto baba spravi?
A to som ju mal za slusnu zenu z lepsiej spolocnosti s vysokou skolou a dobrym zamestnanim kedze robi v poistovni...

Aliss

A ako si zistil, ze jej slo len o peniaze? Ja netvrdim, ze to tak nebolo, len mi napadlo, ze ako si na to prisiel :) Jej reakcia bola asi pre teba trosku moc, osobne by som vsak zvolila iny sposob, ako jej to napisat. Normalne by som jej povedala z oci do oci, co si myslim a dala jej sancu to vysvetlit. Lebo takto si ju postavil do zvlastnej situacie, kedy sa nemala ako branit. Lebo obhajovat sa cez spravy? Ja by som teda rozhodne nezacala hned nadavkami, najma ak by som citila krivdu a rovno by som pozadovala osobne stretko...

pqr

Gratulujem, dobre si ju odhadol, ona ti teraz dala dokaz, ze ta nikdy naozaj nemilovala a ak bola s tebou, tak tam bol iny dovod. Akoze co ta stve teraz? Ze si to zistil neskoro? Ziadna dobra zena sa po rozchode takto nesprava, to ti musi byt uplne jasne.

muz36

A zarazilo ma to jednanie z jej strany co som vobec necakal. Ved mi stale vravela ako ma miluje nadovsetko a ztazu som pre nu spina nanichodna atd. ..?

muz36

ja som jej ale kludne a slusne napisal dovod rozchodu bez nadavom a urazok.
Ona vie velmi dobre preco rozchod a z jej strany je pricina rozchodu dohnala ma k tomu po niekolkych vymenach nazorov. Nezmenila svoje spravanie tak som dal rozchod. Nemala dovod mi nadavat do spin a hajzlov, posielat ma do pi*i a nadavat mi do hov**n a podomnych vulgarizmov.
Slusne som jej vysvetlil vsetko a ona toto?
Tak o com to je?

orol1

tiez sa jej nedivim, ze popustila uzdu svojim emociam. tiez mam casto chut toto niekomu napisat. nic zle to o nej nevypoveda, iba ze si ju strasne nastval.

0v4cka

jej islo (asi) o peniaze a tebe len o jej sexy prdelku. tu si nemate co vycitat. ak by si bol chlap tak sa s nou rozides osobne a nie cez fb nedivim sa ze bola nastvana.