Stale sa trasiem

Príspevok v téme: Stale sa trasiem
Lolipop22

Ahojte, prosim vas som z toho uz zufala, moja traslavost mi nici kazdy jeden den, neviem co mam robit. Neustale sa trasiem, aj ked sa sprchujem aj ked hocico robim, citim chvenie a ruky nohy sa mi velmi trasu aj ked ma nic necaka, nehovoriac o tom, ked mam nieco vybavit alebo nieco tazsie ma taka, vtedy je to aj velmi vidiet a do toho busenie srdca, tep aj 120 a viac, v poslednych mesiacoch mi zacalo aj tazsie dychanie, teda dycham, ale tak z hlboka mi ide velmi tazko. Snazim sa vselijako, ale nejde mi to, hovorim si cokolvek, chodievam sa prejst, ale nepomaha mi nic a strasne mi to nici a komplikuje zivot. Neverim si a nemam sebavedomie. Kam ist, co robit? Dakujem.

Marosko-n

Nech ti lekár dá injekčne vybrať B12 ku asi na 6 x neviem presne, Ale injekčne ,nie tabletky!!!!! Malo by sa to za pár týždňov zlepšiť. Potom musíš živočíšnu B12 doplňovať v potrave.

Potakrv

Len pre zaujímavosť prípad jednej dievčiny čo stále jedla a nevedela sa najesť do sýtosti.Samozrejme bola značne obézna a pri regresnej terapii sa zistilo ,že ako dieťa vedela o otcovej nevere ale kedže to pre ňu bolo bolestivé zistenie jej vedomie to potlačilo nepamätala si to a v dospelosti psychika s tým bojovala tak že stále mala potrebu jesť.Samozrejme si nepamätala otcovu neveru aj ked ako mala o nej vedela.Ked si uvedomila z čoho môžu vznikat jej priberanie a spracovala vedome fakt ze otec maminu podvádzal jej hlad ustal.Ešte medzi tým navštívili otca ktorý potvrdil svoje prehrešky sranda bola ze mama o tom nevedela .....len toľko.Podobných príbehov o regresnej terapii je veľa sú oveľa zložitejšie tento je taký jednoduchý znie až rozprávkovo....

Potakrv

Pravdepodobne Ide o nespracovanú emóciu z minulosti.Ak si aj nepamätáš zážitok z minulosti či už v mladosti (zlý zážitok je vytesaný z vedomia do podvedomia)alebo ešte skôr pred narodením treba sa vrátit späť regresnou terapiou a spracovať emóciu z podvedomia.Znie to pre teba asi čudne ale naozaj je to tak.Tunak klasická medicína len potláča symptómy ale ich nevilieči.Nepoviem ti konkrétne kde a kam musíš hľadať.Ak ti je súdené určite nájdeš regresného terapeuta.
V podstate ide o toto:Mohla si mať nepríjemný zážitok pred narodením či už tvoja mamina ,alebo ty v minulom živote.Mohla si byť svedkom niečoho keď si bola malá malička nepamätáš si to lebo pre tvoje vedomie bolo nevyhnutné to potlačiť do vnútra do podvedomia.Teraz sa ti tlačí von ako nespracovaná emócia preto tieto triašky telom potrebuješ to znovu prežiť uvedomiť si to zaujať postoj(spracovať)a pustiť ďalej.Pre tvoj život je to nevyhnutné .Spúšťačom mohlo byť všeličo.,zažila si stres sklamanie vypetie atď.Nebojsa znie to asi čudne ale pre mnoho ludí to nieje nič neobvyklé a pre mnoho španielska dedina ......Regresná terapia držím palce.....

Sonie

Najprv by si mala vylúčiť fyzický pôvod choroby, testy - krv a vyšetrenie štítnej žľazy. Potom neurologické vyšetrenie a ak bude všetko v poriadku, nechať si najprv nasadiť nejaké lieky na upokojenie trasu a až potom psychoterapia. Ten psycholog ti predsa hneď neodstráni ten tras, najprv sa musíš upokojiť.

GOING

Neviem si spomenúť, ani som ho nenašiel.

Ale v Nitre by mal byť ešte aktívny, bývalí prímár MUDr.Teodor Rosinký, CSc.,psychiater, psychotronik ocenený medailou MS ZDR SR. Pravdepodobne ešte aplikuje klasickú školskú medicínu so psychotronikou. Treba zistiť.

Iba pre tvoje info., pomáham hlavne pri :
Náhla cievna m. príhoda
Autizmus
Epilepsia
Ment. ret.
Poškodenie mozgu po umelom spánku, otrave CO
a iné Dn.

Lolipop22

Takze by som mohla skusit najskor tu hypnozu? A mozem sa spytat na meno tej psychiatricky v TT? A tam si to hradim sama alebo ide nieco aj cez poistovnu?

GOING

Meno si už žiaľ nepamätám, inak by som Ti ho hneď napísal. Skús ho vyhľadať na Googly neviem čo kto hradí.

Lolipop22

Takze by som mohla skusit najskor tu hypnozu? A mozem sa spytat na meno tej psychiatricky v TT? A tam si to hradim sama alebo ide nieco aj cez poistovnu?