Silný vnútoný nepokoj

Príspevok v téme: Silný vnútoný nepokoj
Kontr0lor

Ahojte, pri niektorých činnostiach alebo niekedy aj bez zjavnej príčiny pociťujem silný vnútorný nepokoj. Napríklad teraz mi treba spracovať asi 1000 foto z posledného výletu ale nejde to vždy na mňa príde ten nepokoj, cítim ho v celom tele, nepríjemný pocit ktorý neviem veľmi opísať. Taká akoby úzkosť ale neviem niečo tak vnútorné, nepokoj, nekľud. Potom vždy prejdem na inú činnosť, nejde robiť to čo potrebujem, stále sa to vracia.
Niekedy to mám aj v práci počas dňa, ťažko sa potom sústrediť a tak. A potom to na druhý deň prejde.

Máte to niekto? Čo to je a ako sa toho zbaviť?

Bohatier

Ak 1.10 bol pondelok tak mozem potvrdit ze sa ludia chovali strasne divne oproti normalu. Som normalne uvazoval ze ci sa nemam radsej vratit domov. :D

Kontrol0r_mobil

Teraz na konci v práci sa to spustilo znova. Potreboval som niečo zistiť a nevedel som kde a rozrusilo ma to a znova to čo včera. Ale zistil som že keď nechám skákať nohu ako pri sedení že ma to kus upokojuje.

Kontrol0r_mobil

Jj káva aj mne, preto ju nepijem. Len sem tam a včera som nepil. Meditovať asi by som s mojou nekľudnou mysľou nevedel :D

orol1

ja to mam niekedy aj po kave, ale neviem odolat. mozno aj ty, tak skus radsej pohar vody.
este meditacie si pozri, aj tie by mohli pomoct, nieco skus.

Kontrol0r_mobil

Pohyb práve zaberá na 100% len niekedy treba niečo urobiť a nemôžem ísť na 2 hod na bike lebo deň je krátky a z práce prídem o 16:30, v praci sa tiež nedá, hudbu moc nepočúvam, ak sa treba sústrediť tak ma ruší, joge sa nerozumiem

orol1

ja som tiez vcera neurobila vobec nic. dnes uz je to lepsie.
tak ked ti nepomaha pohyb, skus hudbu. inak aj joga perfektne pomaha, ked si ponatahujes cele telo. doma sa neprinutim cvicit, ale ty mozno ano.

Kontrol0r_mobil

Tak ale sem tam sa musia robiť také veci. A aj v práci ak to príde je to nepríjemné. Včera som mal aj migrénu, neviem či to môže súvisieť.
Včera som neurobil nič, povedal som si že už dnes sa nemusím vôbec pohnúť z postele a kus to prešlo. Potom som sa zobudil až ráno. Bolo to dosť na nič, taký vnútorný nepokoj, take až pnutie v svaloh, cítil som to aj v stehnach keď som sa napol a myslel na to. Ťažko to opísať, no a neurobim vtedy nič. Dnes už je to lepšie, aj keď ešte mám migrenu.