Silný vnútoný nepokoj

Príspevok v téme: Silný vnútoný nepokoj
Kontr0lor

Ahojte, pri niektorých činnostiach alebo niekedy aj bez zjavnej príčiny pociťujem silný vnútorný nepokoj. Napríklad teraz mi treba spracovať asi 1000 foto z posledného výletu ale nejde to vždy na mňa príde ten nepokoj, cítim ho v celom tele, nepríjemný pocit ktorý neviem veľmi opísať. Taká akoby úzkosť ale neviem niečo tak vnútorné, nepokoj, nekľud. Potom vždy prejdem na inú činnosť, nejde robiť to čo potrebujem, stále sa to vracia.
Niekedy to mám aj v práci počas dňa, ťažko sa potom sústrediť a tak. A potom to na druhý deň prejde.

Máte to niekto? Čo to je a ako sa toho zbaviť?

Kontr0lor

No pohybu mám až až ale sem tam treba doma spracovať veci z výletu a tak, urobiť monotónnu prácu ktorá trvá dlhšie. A pri tom to najčastejšie mám a aj v práci. A obmedzuje ma to, ako keď si teraz ľahnem spať a vykašlem sa na to bude dobre ale zas ďalší deň nič neurobím. Nie nemám pocit keď to má niekto iný.

orol1

neviem, ci mam presne taketo poity, ale niekedy mam tiez cudne. doporucuje sa na to ist si zacvicit, zabehat, mat pohyb. ked mam cas a chut a idem, tak to pomaha a prejde to.
inak, niekedy uplne citim, ze ten vedla mna to ma, uplne z neho citim ten nepokoj. aj vy?