Našel jsem sám sebe?

Príspevok v téme: Našel jsem sám sebe?
smirenyclovek

V minulosti jsem stále něco řešil ohledně svého života a stále jsem byl s něčím nespokojený. Do práce se mi příliš nechtělo a vlastně jsem ani nevěděl, co bych chtěl a hlavně mohl dělat! Myslel jsem si, že bez studia na vysoké škole to prostě nejde, jenže mě studium nešlo. Vlastně mi nikdy nešlo-byl jsem slabým žákem na základní škole a ještě slabším na střední škole. Když jsem na sobě pracoval-dřel, byl jsem průměrný. Nikdy mi nešli cizí jazyky ani matematika. Moc nechybělo a skončil jsem pouze se základním vzděláním, protože maturitní obor který jsem původně studoval byl pro mě náročný i nezáživný. Nakonec jsem díky úsilí vystudoval střední školu dálkově, byla to lehčí soukromá škola. Když jsem dělal přijímací zkoušky na vysokou školu, měl jsem velice nízký percentil z testů studijních předpokladů-jen necelé 4! I když mám maturitu a něco vím mám dost nízké IQ asi kolem 90! V minulosti jsem se za to styděl a přiznám se, že nevím, jestli bych to řekl třeba budoucí partnerce.
V jednom jsem se ale přesvědčil-jsem pracovitý a celkově velmi snaživý člověk. Živím se jako dělník a tak tomu i zůstane, jen lituji, že neumím nějaké řemeslo a že v něm nejsem vyučen.

orol1

on sa chce nejako charakterizovat, ja to celkom chapem. ale uz si nepamatam, kolko napisal, ze ma a ci je to podla neho dost.

cliatsi

Vidím, že sa stále trápiš a si stále v tom istom kruhu. Na nič iné asi nemyslíš poriadne, ale to IQ.
Čo je škoda. Doprial by som ti lepší život. Nech sa ti darí. Iné ti neviem poradiť. Ale mäš aspoň robotu. Buď rád. Ja ju nemám a mám k tomu ešte poškodené zdravie. A na čo mi je teraz IQ? Veru na nič.

Pag

Z toho, čo bude pre teba koníčkom, budeš vedieť viac než ťa naučili v škole. Kvôli tomu je treba deti v školách predovšetkým motivovať, aby mali niečo rady, aj niečo intelektuálne. Viac sa oplatí investovať na hodinách do motivácie než do učenia samotného. Ľudia s priemerným IQ často dokážu viac vraj a údajne kvôli svojej snaživosti a vytrvalosti. Stačí sa niečomu venovať dajme tomu pätnásť minút denne a po nejakej dlhšej dobe sa dostavia pekné výsledky. Ale zase takto denne prebehnúť päť odborov, tak to už je iná schiza potom, tzv. multischiza.

Bohatier

Ahoj Inteligent tebe to nejak neda to tvoje "IQ" a mne to vzdy pride take humorne (prepac:P) ale ne to som chcel vies ludia ktori hodne analizuju maju praveze uz nadstandartne iq a preto stracaju cas nad sprostostami a este z toho maju aj depresie.:P Ty urcite priemer nebudes ale niekde nad. :)) Nieco na potrenovanie.:P www.chess.com

orol1

ahooooj, ja si ta tiez pamatam zpred 1000 rokov, tiez som tu tolko nebola ani ty????? no to je sranda, aj som pozerala, ze ta tu nevidim. a co mas nove? mas robotu? a vsetko je lepsie?

PilcukovaSvokra

Boze moj zase zakladas temu kde musis spomenut to iq -_- ... ja mam iq mensie ako tvoj pes a žijem si stastne. A vies preco? Pretoze neriesim take hovadiny, kym mam nohy ruky a som zdrava tak som spokojna. To je neskutocne co ludia dnes riesia

aninevim

Ahojko a ako vlastne vychadzas s tymi ludmi na tej stavbe? Da sa sa sklbit s tvojou premyslavou povahou, nie je ti medzi nimi smutno alebo s nimi neprichadzas do konfliktu? Prepac, ak je to mimo temu, ale viem, ze si si tu pisal aj par rokov dozadu, tak este sa dodatocne spytam, ci sa ti nejak zmenili zivotne priority od tej doby.