Ahojte...prejdem rovno k veci. Som prvacka na strednej škole a už teraz chcem odtiaľ odísť. Je to kvôli tomu že moji spolužiaci a spolužiačky sa mi vysmievajú pre moju trpasličiu výšku. Mám 157 cm...všetci ostatní sú vysokí a ja mám pri nich pocit menejcennosti. Vysmievajú sa mi,strkaju do mňa a snažia sa ma ponížiť kvôli mojej výške. Vravia mi že to s mojim vzrastom nikde nedotiahnem, možno najďalej tak do plynovej komory. Takto sa vyjadrila moja spolužiačka. Už ma chytajú depresie pretože ma napadajú aj fyzicky hoci to neni take zle....skoro každý deň od nich počujem aká som so svojou výškou škaredá a hlúpa. Ja už neviem čo mám robiť. Čo ak to naozaj nikde nedotiahnem s mojim vzrastom? Bojím sa že mi ešte viac psychicky ublížia.
Vysmievajú sa mi kvôli výške
Podľa mňa sa tým vôbec nemusíš trápiť, lebo podľa mňa sú také baby sexy ...mne sa rada také baby páčia skôr ako vysoké
Podľa mňa sa tým vôbec nemusíš trápiť, lebo podľa mňa sú také baby sexy ...mne sa rada také baby páčia skôr ako vysoké
Mne sa páčia malé baby
Stále to tvrdím, že dobrého veľa nebýva :)
Nechápem prečo sa ti vysmievajú, keď nemeriaš zase úplne tak málo. Sú aj nižší ľudia! Ale keď ťa takto šikanujú a máš možnosť vymeniť školu sprav to!
Veď 157cm nie je trpasličia výška. Mnoho žien toľko meria! Kašli sa na nich!
Nikca- viem ze take reci asi nepomahaju lenze ona si mysli ze nic nedokaze a tym chcem povedat ze v zivote kazdy nieco moze dokazat, dokonca dokazat au nieco viac, ako priklad ta Avri. Nezalezi ci sme velki ci mali.
Spevacka Avril Lavigne ma 157cm a pozri sa kde je dnes. Ja mam 163cm a prijala by som si mat tvoju vysku lebo priatelovi sa pacia presne take male baby ako si ty. Bud za to rada, oni su hlupe a ty si malá. Co je predsa lepsie? V nasej triede su tiez take male baby, ja som tam z bab asi najvacsia ostatne su mensie akoby ich jedna mater mala. Maju peknu tvar su sympaticke a to je dolezite
Nerieš svoju výšku. Na svete je mnoho dôležitejších veci. Ľudia majú rôzne choroby a všeličo možné iné. Výška nie je podstatná
ja meriam 157 cm tiez a nikto sa mi nikdy kvoli tomu nevysmieval