Ahojte...prejdem rovno k veci. Som prvacka na strednej škole a už teraz chcem odtiaľ odísť. Je to kvôli tomu že moji spolužiaci a spolužiačky sa mi vysmievajú pre moju trpasličiu výšku. Mám 157 cm...všetci ostatní sú vysokí a ja mám pri nich pocit menejcennosti. Vysmievajú sa mi,strkaju do mňa a snažia sa ma ponížiť kvôli mojej výške. Vravia mi že to s mojim vzrastom nikde nedotiahnem, možno najďalej tak do plynovej komory. Takto sa vyjadrila moja spolužiačka. Už ma chytajú depresie pretože ma napadajú aj fyzicky hoci to neni take zle....skoro každý deň od nich počujem aká som so svojou výškou škaredá a hlúpa. Ja už neviem čo mám robiť. Čo ak to naozaj nikde nedotiahnem s mojim vzrastom? Bojím sa že mi ešte viac psychicky ublížia.
Vysmievajú sa mi kvôli výške
Ahoj, viem presne ako sa cítiš. Ja mám 152 cm takže som na tom, dá sa povedať ešte horšie ako ty. Tiež som tieto výsmechy zažívala od základy a niektorí sa mi smiali aj na vysokej, čo by už mali byť teoreticky dospelí a rozumní ľudia. S mojom vyškou som žila a žijem ako každý iný človek. Zažila som chaty, diskotéky, zrobila vodičák, kúpila som si auto, ukončila vysokú, našla si prácu... bežné veci, no niektoré z nich tie moje "vysoké" spolužiačky nedosiahli. Vôbec sa preto nemusíš cítiť menejcenná aj keď viem, že to v takýchto situáciach vôbec nie je ľahké a reči ako, že Avril Lavigne je tiež nízka a kam to dotiahla nepomáhajú. Časom som však prišla na jednu vec, že ľudia, ktorí sa ti smejú chcú len sami zakryť, že ich niečo trápi alebo že so sebou nie sú spokojní a tým výsmechom chcú len od seba odvrátiť pozornosť alebo si potrebujú takýmto spôsobom dokazovať, že sú niečo viac (aj keď nie sú).
Keď už nič iné ber z tohto môjho príspevku ako pozitívum aspoň to, že sú ľudia, ktorí sú na tom aj horšie ako ty :-) Ach, čo by som ja dala za tvoju výšku ;-)
Alebo, lepšie by bolo: Ty to so svojou "múdrosťou" dotiahneš akurát tak k zametaniu kanálov.,,
Tej spolužiačke by som povedala že: "A ty to so svojou tuposťou dotiahneš akurat tak k zametaniu kanálov.,,
A hotovo. Tvoji spolužiaci sú hlupáci. Šikanovať ľudí a ešte kvôli výške ? Nemajú to v hlave v poriadku. Nevšímaj si ich alebo im niečo drzo povedz.
Nahlás to v škole a budeš mať pokoj