Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko vas vyjde bývanie?

Príspevok v téme: Kolko vas vyjde bývanie?
dddd25

Na koľko vás vychádza vlastné bývanie, prípadne ubytovňa? Ako dlho trvá, než si človek nájde nejaké bývanie? Nevadilo by mi bývať so spolubývajúcim, hlavne aby som nemusel prespávať na ulici.

Ide o to, že nikdy som nezarábal veľa, môžem si dovoliť len tie najpodradnejšie práce, teraz robím napríklad v obchode za pokladnňou a tam viac ako 500 človek nezarobí.. a keď pozerám tie byty, tak sa mi dvíha tlak keď vidím, že za 1 izbu si pýtajú 300 bez energií.. to čo je za svinstvo toto???

JA viem, že som úplná nula keď pracujem v obchode ako pokladník, ale tak na nič viac nemám, mám ukončený gympel a toto je najlepšia robota akú som si mohol nájsť. Je tam klíma, je to čisté prostredie a tak... do továrne alebo na stavbu by som nikdy nešiel aj keď majú vyššie platy a ponúkjaú ubytovanie... ale to už radšej budem na ulici než v jednej izbe z hnusnými chlapmi, ktorí fajčia, pijú a robia konflikty, to by som nezvládol, ja nie som zviera bohužiaľ..

Dá sa s platom z obchodu niekde zohnať aspoň nejaké lacné ubytko?? Nechcem ani robiť žiadnu inú prácu, lebo som celý život zvyknutý na prácu v obchode a nič nové sa učiť nechcem, mám prolbémy s učením

Angelika3

Sandy, no tak to je super :-) Ja neviem či by som vyšla. Ale tak predpokladám, že nie si fajčiarka ako ja :-D

Sandi621

Angelika3 - našetrila som si ešte predtým, ako som si prenajala byt. Našla som ho cez inzerát, pred vyše 2 rokmi, keď ešte neboli takéto vysoké ceny. Z výplaty mi síce veľa neostane, ale za to súkromie mi to stojí. Neviem si predstaviť prísť "domov" a tam cudzí ľudia, návštevy, hluk.. A ešte za to platiť. Ako som písala, ak vie človek hospodáriť, nekupuje zbytočnosti má nejaké úspory, tak sa to dá. Veď takto žijem už vyše 2 rokov a stále mám dosť veľké úspory :).

jabba

Pokiaľ si nechceš hľadať lepšiu prácu tak sa obávam toho, že si nájdeš nejaké slušné ubytovanie. Možno tak nejakú garzonku!

Angelika3

Ešte k téme, to je fakt dobrý nápad tu nižšie spomínaný, ísť robiť do zahraničia. Ja keď som už mala všetkého doma po krk, odišla som do Prahy, tam ani nemusíš poznať cudzí jazyk.... ja som sa hlásila na ponuku práce aj s ubytovaním, aj keď práca bola celkom makačka ale poviem ti, že aj v obchodoch tam pracovalo kopec Slovákov a čo viem od jedného s ktorým som sa skamarátila, tak tiež dostal k miestu aj izbu v celkom peknom byte...

Angelika3

Sandy to ako fakt? Tak napíš koľko platíš za ten byt. Lebo reálne sa ponuky za takýto byt v hlavnom meste a ešte takmer v centre plus zariadený pohybujú v Ba aj vyše 500 eur, kamarátka nedávno našla celkom fajn jednoizbák za 410 eur a bola šťastná ako blcha... tak neviem ako môžeš prežiť z 500 eur, keď toľko je iba bežná cena prenájmu....jedine, že to máš po známosti....
a ešte si si aj našetrila??? Žasnem

viktoriaviky1

Ahoj mala som to presne tak isto blbo platena robota doma na nevydrzanie prostredie zial bohu jedine co mi pomohlo bolo zmena miesta za lepsie platene. Nelutujem este som si nadavala aka som bola sprosta ze som sa tak bala ist do novej roboty. Teraz mam svoj byt a super robotu . Robis chybu ze sa tak zubami nechtami drzis svojej blbo platenej prace predavaca a bojis sa odist .

coffee11

Pane boze mlady zdravy chlap a place tu nad sebou ako dieta. Dnes mas tolko moznosti ako zarobit peniaze ze to az pekne nieje. Mas moznost spravit si vyssie vzdelanie po ktorom je na trhu prace dopyt, mas moznost vycestovat za vyborne platenou pracou a castokrat ani jazyk nepotrebujes vediet.... Ten kto ostava na blbo platenom mieste a mohol by zarobit viac je sam hlupy. Vsetko sa da len treba chciet

Lollka

Ty byvas v hlavnom meste? Tam si mozes najst pracu ako pokladnik aj za lepsi peniaz. A moznost byvania mas napr. taku, ze si styria prenajmete 3-izbovy byt, alebo piati 4-izbovy byt, dvaja budu byvat v najvacsej izbe, ostatni maju kazdy vlastnu. Ja som tak v minulosti zila a je to v pohode, ked sa zide partia bezproblemovych ludi. Ist na ubytovnu je tiez mozne, tam mozes mat izbu bud sam alebo este s niekym, ale kolko to vyjde ti neviem povedat, to si musis zistit. V kazdom pripade urcite sa najdu nejake moznosti ktore dokazes utiahnut. Hlavne ak nemas poziadavku ze musis mat sam izbu.