Na koľko vás vychádza vlastné bývanie, prípadne ubytovňa? Ako dlho trvá, než si človek nájde nejaké bývanie? Nevadilo by mi bývať so spolubývajúcim, hlavne aby som nemusel prespávať na ulici.
Ide o to, že nikdy som nezarábal veľa, môžem si dovoliť len tie najpodradnejšie práce, teraz robím napríklad v obchode za pokladnňou a tam viac ako 500 človek nezarobí.. a keď pozerám tie byty, tak sa mi dvíha tlak keď vidím, že za 1 izbu si pýtajú 300 bez energií.. to čo je za svinstvo toto???
JA viem, že som úplná nula keď pracujem v obchode ako pokladník, ale tak na nič viac nemám, mám ukončený gympel a toto je najlepšia robota akú som si mohol nájsť. Je tam klíma, je to čisté prostredie a tak... do továrne alebo na stavbu by som nikdy nešiel aj keď majú vyššie platy a ponúkjaú ubytovanie... ale to už radšej budem na ulici než v jednej izbe z hnusnými chlapmi, ktorí fajčia, pijú a robia konflikty, to by som nezvládol, ja nie som zviera bohužiaľ..
Dá sa s platom z obchodu niekde zohnať aspoň nejaké lacné ubytko?? Nechcem ani robiť žiadnu inú prácu, lebo som celý život zvyknutý na prácu v obchode a nič nové sa učiť nechcem, mám prolbémy s učením