Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Kolko vas vyjde bývanie?

Príspevok v téme: Kolko vas vyjde bývanie?
dddd25

Na koľko vás vychádza vlastné bývanie, prípadne ubytovňa? Ako dlho trvá, než si človek nájde nejaké bývanie? Nevadilo by mi bývať so spolubývajúcim, hlavne aby som nemusel prespávať na ulici.

Ide o to, že nikdy som nezarábal veľa, môžem si dovoliť len tie najpodradnejšie práce, teraz robím napríklad v obchode za pokladnňou a tam viac ako 500 človek nezarobí.. a keď pozerám tie byty, tak sa mi dvíha tlak keď vidím, že za 1 izbu si pýtajú 300 bez energií.. to čo je za svinstvo toto???

JA viem, že som úplná nula keď pracujem v obchode ako pokladník, ale tak na nič viac nemám, mám ukončený gympel a toto je najlepšia robota akú som si mohol nájsť. Je tam klíma, je to čisté prostredie a tak... do továrne alebo na stavbu by som nikdy nešiel aj keď majú vyššie platy a ponúkjaú ubytovanie... ale to už radšej budem na ulici než v jednej izbe z hnusnými chlapmi, ktorí fajčia, pijú a robia konflikty, to by som nezvládol, ja nie som zviera bohužiaľ..

Dá sa s platom z obchodu niekde zohnať aspoň nejaké lacné ubytko?? Nechcem ani robiť žiadnu inú prácu, lebo som celý život zvyknutý na prácu v obchode a nič nové sa učiť nechcem, mám prolbémy s učením

simusaaaaas

To ze robiš v obchode ešte neznamena že si nula..ak si zdravy tak sa da všetko vyriesit..
Skus pozriet stranku spolubyvanie.sk a pozri si ponuky, pripadne si tam pridaj inzerat..určite sa niekto ozve ;) Sícs nebudeš mať extra sukromie ale na začiatok je to fajn..
Pozri aj bazos a bazar, možno tam niečo bude..

Maria199365

A mal by si začať trošku inak rozmýšľať a nehovoriť o sebe ako nule. Nauč sa niečo nové, čo ťa baví a mohlo by ti to pomôcť ťa uživiť. To chceš celý deň robiť predavača a nemôcť si dovoliť ani bývanie?

akinom007

V nasom malom meste v ktorom zijem nie je moznost prenajat si napr nejaku jednu izbu v 3 izbovom byte s nejakymi spolubyvajucimi, nakolko v nasom meste nie su vysoke skoly apod. ze by tu bol aj takyto styl prenajmov, taktiez su tu neni postavene obecne byty na prenajom.
Cize su len dve moznosti, prenajat si byt od sukromneho majitela (3 izbovy 400eur mesacne) s neistotou ze sa majitel moze kedykolvek ho rozhodnut predat alebo si vziat uver a kupit.
Ja mam uver kupila som si 3 izbovy byt, nebudem platit niekomu za nieco co nikdy nebude moje.
Naklady: uver : 146 eur
najom spravcovi : 125 eur
elektrika: 27 eur
plyn : 5 eur
kablova tel.: 5eur
internet : 10 eur

Maria199365

No bohužiaľ, z minimálnej mzdy si bývanie nezaplatíš. Ak by si mal zamestnanú priateľku, bolo by to iné. Snáď budeš mať šťastie a nájdeš si niečo lepšie platené. Alebo ešte nejakú brigádičku pomimo cez voľné dni. Alebo sa spojte 2-3 a plaťte nájom spolu.

matthiola

druhý príjem k dispozícií? to znelo fakt divne! myslel si tým, že nemáš dievča že by ste spolu šli bývať a nájom fifty fifty, tak si to myslel však? potom je to ok..
tak si pozri ubytovne kolko stoja, treba skúšať, nič sa nedá robiť. veľa ľudí hľadá strechu nad hlavou hlavne teraz decká idú na vš október je na hľadanie izby najhorší..vyčkaj mesiac dva ešte

dddd25

a už som aj obvolával a odpovedal na inzeráty, ktoré by som si mohol ako tak aspoň na začiatok dovoliť a všetko je to už obsadené, už im volalo ďalších 55555555 ľudí predomnou, a to aj na tie úplne najnovšie, do riti, sekundu tam je inzerát a už majú 20 záujemcov... to je choré toto "!!!!! :( .. fakt už neviem, či mám ísť na ulicu a byť bezdomovec alebo čo

dddd25

a ešte k okolnostiam, mám 25 r. bývam u rodičov a už sa to nedá vydržať, to ich neustále "moj dom moje pravidlá", už mi z toho začína odchádzať cievka z mozgu....

priateľku nemám, takže druhý príjem k dispozícii nemám, takže som čisto odkázaný len na plat