Som dlho bez sexu a keď bola možnosť odmietol som ju. Som normálny chlap?

Príspevok v téme: Som dlho bez sexu a keď bola možnosť odmietol som ju. Som normálny chlap?
Ivanovic

Som viac ako rok bez sexu a do cesty mi prišla žena. Žena, ktorá by mala o mňa záujem, ale len povrchný a sexuálny. Už na prvom stretnutí ma začala bozkávať. Bozkával som ju len aby sa neurazila, ale v podstate som to ani nech. Nechcel preto, lebo ju nepoznám, lebo mi to príde nesprávne. Nie som stavaný bozkávať ženu, ktorú vidím hodinu, možno menej.
Nemám rád tieto ľahké vzťahy, aj keď mi bola sympatická, neviem to takto. Nelákala ma predstava pretiahnuť ju. Na sex potrebujem ženu spoznať a stráviť s ňou nejaký čas. Určite aspoň mesiac.
Mám dvadsaťdeväť rokov a mal som len jeden vzťah, ktorý trval sedem rokov a k sexu sme sa dostali postupne. Cez spoznávanie, spoločný čas. Najskôr sme spolu asi desaťkrát zaspávali až potom som sa s ňou chcel milovať. Až neskôr.
Proste vnímam to takto. Kľudne radšej masturbujem akoby som mal mať ľahkú alebo nocovú známocť, proste ak nemám vybudovanú tú blízskosť s tou dotyčnou neláka ma s ňou sexovať, neláka ma s ňou proste nič.
Je to normálne v dnešnej dobe?

mrs29

Na to či je to normálne ti odpovie každý subjektívne, ale myslím si, že nenormálne to príde žene ktorá nechce nič vážne, len sex...mne to príde veľmi milé a romantické, ale ja vzťahy beriem rovnako vážne, čiže podľa mňa áno, je to normálne a pekné, kiežby vás bolo viac :)

Tutanchamon_xD

Rok bez sexu a odmietol si ženu, ktorú v podstate nepoznáš ? Normálna vec a si úplne normálny chlap a nič na tebe nie je. Ja mám 24 a ešte doteraz som nemal sex a ja som skôr iný a asi nie normálny, pretože keď som aj s mladšími alebo staršími ženami písal, tak boli v šoku z toho, že som mladý podľa nich fešný chlap a ešte doteraz som nikdy nemal ani len raz sex. Takže ja som divný a iný a nie ty kamoško.

Lollka

Je viac muzov ako si ty, preto odporucam zmenit kamaratov ak sa ti za toto smeju. Preco sa kamaratis s tak povrchnymi ludmi, to si mate co povedat? Ja tiez poznam par muzov co su ako ty, bohuzial v dnesnom povrchnom svete su v mensine, ale stale su. Citis sa nenormalny len preto, ze si sa obklopil nespravnymi ludmi/kamaratmi. Hladaj takych ako ty.

justina_xy

:D mne sa nieco podobne stalo, ale opacne. Na prvom osobnom stretnuti (previezli sme sa autom a ostali kecat na parkovisku na benznke, vonku z auta) chalanicko nevedel zo mna oci spustit (akoze sympatie boli na oboch stranach, ale tak nerobim to hentak "okato" - to bolo az neprijemne) a este ma aj chytil za ruku. Ked som ju odtiahla tak nechapal...a upresnim: za prve som ho vlastne nepoznala a prislo mi to dost neosobne a drze, a za druhe som sa vlastne aj zlakla, nakolko som sa stretla vzdy s galantnymi a celkom aj slusnymi muzmi, takze taketo nieco "len tak" by si nedovolili...proste mi to bolo neprijemne. A to ked ma hodil domov a chcela som sa rozlucit, zacal ma bozkavat :D :D tak akoze ? A to som ho videla dohromady teda 2h :D
Cele zle...uplne ma to skor odpudilo ako zenu, riadne som ani jeho meno nevedela, resp malo co o nom, a hento si dovolit voci cudziemu? (nemysim pohlavie) no prislo mi to dost dost zcesne.
Takze ano, normalne je trochu spoznat osobne toho druheho az potom sa posunut k akejkolvek "fyzickej" aktivite - a to som mala rand (malo by to byt spravne vysklonovane :D ) niekolko desiatok teda, ale ani jeden muz si toto vazne nedovolil, a nedovolila by som si to vlastne ani ja naopak, aj keby to bol nahy Brad Pitt ;)

Ovecky

Si uplne v poriadku. Moj kamarat mal takyto zazitok tiez, hned po hodine na neho baba skocila. Ani sa mu nepostavil....

hrudkovitysyr

a preco si tej zene nepovedal na rovinu nech spomali?
preco si myslis ze z bozkavania by bol hned sex?
mozno ani ona nechcela hned sex s tebou.
A ano si uplne normalny a rozvazny. V porovani s dnesnymi nadrzanci co idu len po sexe.
a ako to skoncilo s nou?,Coto bola za zena?

hrudkovitysyr

a preco si tej zene nepovedal na rovinu nech spomali?
preco si myslis ze z bozkavania by bol hned sex?
mozno ani ona nechcela hned sex s tebou.
A ano si uplne normalny a rozvazny. V porovani s dnesnymi nadrzanci co idu len po sexe.
a ako to skoncilo s nou?,Coto bola za zena?

Alth

Nomálny? Ťažko povedať, ale ojedinelý prípad určite nie si, aj keď sa môže človek tak cítiť hlavne v spoločnosti iných mužov, kde sa rozhovory o sexe môžu často zvrhnúť smerom "ktorú by som ako dal" a "koľko žien som položil za posledný rok".

Ja som na tom v podstate podobne, až do takej miery, že nezávisle niekoľko ľudí v mojom živote si o mne myslelo, že som asexuál, čo rozhodne nie som. Jednoducho len potrebujem viac času.

Angelika3

Pánabeka, no samozrejme, že je to normálne a nie len normálne, ale priam výborné.
Určite je dosť jedincov, ktorí využijú každú príležitosť, ale to vôbec neznamená nejakú normu.
A čo sa týka tých žien čo sa samé ponúkajú, tak vieš, niektoré si to neuvedomujú a namýšľajú si, že je to sexi, ale pravda je taká, že jednoducho nikdy nebudú tak priťahovať muža, ako žena, ktorú si musí tak trochu zaslúžiť. O to viac mu proste stojí.
Máš zdravý postoj k vzťahom a sexu a želám ti, aby si našiel niekoho, kto to bude vedieť aj oceniť.

orol1

tiez to tak mam. musim ho dlho poznat a vytvorit si vztah. inak nic necitim a nema to cenu, iba by som bola znechutena a prazdna.