Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Som dlho bez sexu a keď bola možnosť odmietol som ju. Som normálny chlap?

Príspevok v téme: Som dlho bez sexu a keď bola možnosť odmietol som ju. Som normálny chlap?
Ivanovic

Som viac ako rok bez sexu a do cesty mi prišla žena. Žena, ktorá by mala o mňa záujem, ale len povrchný a sexuálny. Už na prvom stretnutí ma začala bozkávať. Bozkával som ju len aby sa neurazila, ale v podstate som to ani nech. Nechcel preto, lebo ju nepoznám, lebo mi to príde nesprávne. Nie som stavaný bozkávať ženu, ktorú vidím hodinu, možno menej.
Nemám rád tieto ľahké vzťahy, aj keď mi bola sympatická, neviem to takto. Nelákala ma predstava pretiahnuť ju. Na sex potrebujem ženu spoznať a stráviť s ňou nejaký čas. Určite aspoň mesiac.
Mám dvadsaťdeväť rokov a mal som len jeden vzťah, ktorý trval sedem rokov a k sexu sme sa dostali postupne. Cez spoznávanie, spoločný čas. Najskôr sme spolu asi desaťkrát zaspávali až potom som sa s ňou chcel milovať. Až neskôr.
Proste vnímam to takto. Kľudne radšej masturbujem akoby som mal mať ľahkú alebo nocovú známocť, proste ak nemám vybudovanú tú blízskosť s tou dotyčnou neláka ma s ňou sexovať, neláka ma s ňou proste nič.
Je to normálne v dnešnej dobe?

Bnb

Čo je normálne/prirodzené je len subjektívny názor. Všetko čo existuje je normálne. Viem, ešte stále som ti neodpovedala na otázku... Väčšina mužov to takto nemá ale môžem ti povedať, že si ako žena vážim, že sú muži, ktorí to majú takto.