Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Priezvisko

Príspevok v téme: Priezvisko
Peter5687

Ozenil som sa a zobral som si priezvisko po manzelke, lebo sa mi moje nepacilo, mal som ho rovnake ako jeden znamy spevak, ktoreho v skole neznasali a smiali sa mi a mal som z toho traumu. Potom som sa rozviedol, no priezvisko som si nechal. Po case som sa spoznal s terajsou mojou manzelkou a teraz nedavno sme sa vzali, no tentokrat si ona vzala moje priezvisko. Ja som jej nikdy nevravel, ze som ho zmenil, podla mna to nebolo dolezite. No a teraz bola po sobasny list, no a v papieroch bol aj moj rodny list a tam zbadala, ze som mal ine priezvisko. Teraz mi tu robi strasnu scenu, ze ona nebude nosit priezvisko po mojej byvalej zene. Co si o tom myslite? Ved to je blbost, nie? O co jej ide? O mna ako o cloveka alebo o nejake priezvisko? Co mam robit?

Omen

Milý Peter, toto je podľa teba blbosť??? Vidím to tak, že aj toto druhé manželstvo stojí na vratkých nohách a nebude mať dlhého trvania. Ty si žiadne manželstvo nemal uzatvárať!!! A to nemáš kožu na papuli, že sa pýtaš o čo jej ide? Tak ja ti to v skratke vysvetlím: Zatajil si dôležitú skutočnosť, ktorá je dôvodom na rozvod tvojho druhého manželstva!!! Pochopil už???

KristinaKuk

Poradim, ty si dobry magor. Porovnavas uplne neporovnatelne. Preco by sa mala volat po jeho byvalej? Vsak to je uplne na hlavu.

poradim38

Boze ta tvoja musi byt dobre uletena..... ved ste snad obaja dospely svojpravny ludia ktori mali uz urcite viac vztahov za sebou, ako dobre citam teda aspon z tvojej strany, ja neviem co si myslela ze je tvoja prva???? Podla mna je to to iste, ako keby si tvoja byvala dala tvoje meno, tak terajsia by tiez z toho robila halo, ze aj ina zena sa vola tak isto priezviskom ako ona???? Vidno ze zrejme nie je vyspela, prepac ale rozmysla ako decko sproste....... ale ty si jej to mohol tiez povedat, myslim ze ste uz spolu dost dlho ked sa beriete...... ale aj tak, je to tvoja vec... len z tej uprimnosti k partnerovi si ty urobil chybu... preto ti robi teraz sceny..... lebo to nevie predychat... ale ak je rozumna normalna zena tak dostala iba sok a podla mna ju to prejde

Bohatier

Peter5687 neostava ti nic ine len si zobrat priezvisko po tvojej novej priatelke (kedze po tvojom starom priezvisku netuzis).:P A neze nam tu z toho na Slovensku urobis novy standart. :D

0v4cka

inak ja ju chapem. je to blbost ale chapem ze ju to sere. proste sa ospravedln ze sisi nemyslel ze je to dolezite atd a nechaj ju vychladnut, obvolaj urady ci sa s tym neda nieco robit.