mam pre mna obrovsky problem...je mozne ze som tehotna ak som mala s priatelom pohlavny styk ale s ochranov a neurobil sa do mna?aka je moznost toho ze sa nieco mohlo stat....?prosim pomozte mi niekto...mam dostat menstruaciu dnes no alebo niekedy v najblizsom case,mozno zajtra a bojim sa mam strasny strach...pomozte mi...dakujem:-(
Mozem byt tehotna ak...?
toto sú fakt rady nad zlato ked to tu tak čitam..zaregistrovala som sa v práci a myslela som si že sa tu dá z kade kym poradit kedže každý má nejaké skúsenosti,ale asi tažko...je mi jasné že treba ist aj k dr.ale tak este nerobim stres paniku kedže je to este len týžden čo meškaju..chcela som len vediet že či ten test je dost spolahlivy a ci som si ho nerobi skoro,ale tak to zistim skor od priatelov..dakujem
plánujeme
.. lebo ak nie, tak potom vôbec nechápem vaše správanie ..
a plánujete bábo?
dobry deň..potrebujem radúúúú!!!Mavam s priatelom nechránený sex a vzdy to ficne do mna.Posledný sex sme mali spolu pred týždňom a ja som mala dostat menstruaciu v pondelok a je piatok a nic:(robila som si už aj dvakrat teh.test a vysiel mi negativne len neviem ci to je este skoro :)nemam ziadne priznaky okrem spominaneho meskania.Dakujeeeem
Blondula stazuvaj sa lebo takto to dalej ist nemoze :DDD hihihi
ehm, tym som chcela povedat, ze castejsie sleduju vase prispevky, ked ste pisali, ze toto nie je prvykrat, co vam vymazali prispevky.. a vy sem zvycajne predpokladam chodite registrovane.. ;)
kazdopadne to je jedno.. len ma pri citani tejto diskusie napadlo to nahlasovanie prispevkov.. ale ked to nie je ono, tak neva a nechavam vas pokracovat ;)