Mozem byt tehotna ak...?

Príspevok v téme: Mozem byt tehotna ak...?
tina

mam pre mna obrovsky problem...je mozne ze som tehotna ak som mala s priatelom pohlavny styk ale s ochranov a neurobil sa do mna?aka je moznost toho ze sa nieco mohlo stat....?prosim pomozte mi niekto...mam dostat menstruaciu dnes no alebo niekedy v najblizsom case,mozno zajtra a bojim sa mam strasny strach...pomozte mi...dakujem:-(

Blondula

vies,tu si vela ludi robi srandu,tak niet divu,ze niekedy sa nevie,ci dana tema nie je vymyslena !!!
ked planujete babo,tak potom naco sexujete s ochranou ??? :O :O :O :O :O

barbora666

toto sú fakt rady nad zlato ked to tu tak čitam..zaregistrovala som sa v práci a myslela som si že sa tu dá z kade kym poradit kedže každý má nejaké skúsenosti,ale asi tažko...je mi jasné že treba ist aj k dr.ale tak este nerobim stres paniku kedže je to este len týžden čo meškaju..chcela som len vediet že či ten test je dost spolahlivy a ci som si ho nerobi skoro,ale tak to zistim skor od priatelov..dakujem

Blondula

M 25...oni nepotrebuju "raduuuuu" ,ale jednu na hubu :DDD urcite babo neplanuju !!! ...toto nechapem ani ja !!!!
....dockaj jak cil napise,ze na dietatko sa tesia :DDDDD

barbora666

dobry deň..potrebujem radúúúú!!!Mavam s priatelom nechránený sex a vzdy to ficne do mna.Posledný sex sme mali spolu pred týždňom a ja som mala dostat menstruaciu v pondelok a je piatok a nic:(robila som si už aj dvakrat teh.test a vysiel mi negativne len neviem ci to je este skoro :)nemam ziadne priznaky okrem spominaneho meskania.Dakujeeeem

[zruseny20]

ehm, tym som chcela povedat, ze castejsie sleduju vase prispevky, ked ste pisali, ze toto nie je prvykrat, co vam vymazali prispevky.. a vy sem zvycajne predpokladam chodite registrovane.. ;)

kazdopadne to je jedno.. len ma pri citani tejto diskusie napadlo to nahlasovanie prispevkov.. ale ked to nie je ono, tak neva a nechavam vas pokracovat ;)