Mozem byt tehotna ak...?

Príspevok v téme: Mozem byt tehotna ak...?
tina

mam pre mna obrovsky problem...je mozne ze som tehotna ak som mala s priatelom pohlavny styk ale s ochranov a neurobil sa do mna?aka je moznost toho ze sa nieco mohlo stat....?prosim pomozte mi niekto...mam dostat menstruaciu dnes no alebo niekedy v najblizsom case,mozno zajtra a bojim sa mam strasny strach...pomozte mi...dakujem:-(

M 25

tak ono je to zložité, kedže nie je každý zaregistrovaný ... a sledovať tých neregistrovaných, uff, myslím, zbytočná práca :) či snaha

M 25

myslienka, vela krát sa mi stalo, že ked som aj príspevok označila, tak bol stále tu.. lebo podla admina nie je dôvod ho zmazať .... takže tak ..

[zruseny20]

..nechcem sa vam do konverzacie montovat, ale podla mna casto na tie "akcnejsie" prispevky pride a vymaze admin tak, ze staci, ked niekto oznaci dany prispevok vystraznym trojuholnikom, ktory je pri kazdom prispevku a tak sa to adminovi zobrazi hned a nemusi studovat 24hodin vsetky prispevky ;) moj nazor :)

btw nechce sa mi verit, ako mozu niektori ludia sexovat, dokonca byt v manzelskom zvazku a sucasne polozit taketo otazky, ako polozila pani merry, resp. dracica..

Blondula

mna zaujima,ze ako to,ze admin vie o kazdom prispevku,ktory je napisany :D sak 24 hodin tu cumakovat sa neda :DDD
inak aj ja suhlasim !!! treba kontrolovat nicky s rovnakou IPckou a aj temy s prispevkami co pisu ;-)

M 25

uuh, malickaa hned zostra.. ak by som ťa tu už nevidela, bola to pre mna česť .. :D

ale pravdu máš samozrejme..

malickaaaaa

Serioznost pri takychto otazkach???

Nie, nie sme mimo, ta co pisala tie somariny je mimo a to poriadne.
A ak si myslis, ze vazne potrebovala pomoc tak si jej mal poradit...