mam pre mna obrovsky problem...je mozne ze som tehotna ak som mala s priatelom pohlavny styk ale s ochranov a neurobil sa do mna?aka je moznost toho ze sa nieco mohlo stat....?prosim pomozte mi niekto...mam dostat menstruaciu dnes no alebo niekedy v najblizsom case,mozno zajtra a bojim sa mam strasny strach...pomozte mi...dakujem:-(
Mozem byt tehotna ak...?
tak ono je to zložité, kedže nie je každý zaregistrovaný ... a sledovať tých neregistrovaných, uff, myslím, zbytočná práca :) či snaha
aha, tak potom neviem.. alebo mozno maju admini vyhliadnutych ludi, ktorym kontroluju prispevky castejsie :P
myslienka, vela krát sa mi stalo, že ked som aj príspevok označila, tak bol stále tu.. lebo podla admina nie je dôvod ho zmazať .... takže tak ..
..nechcem sa vam do konverzacie montovat, ale podla mna casto na tie "akcnejsie" prispevky pride a vymaze admin tak, ze staci, ked niekto oznaci dany prispevok vystraznym trojuholnikom, ktory je pri kazdom prispevku a tak sa to adminovi zobrazi hned a nemusi studovat 24hodin vsetky prispevky ;) moj nazor :)
btw nechce sa mi verit, ako mozu niektori ludia sexovat, dokonca byt v manzelskom zvazku a sucasne polozit taketo otazky, ako polozila pani merry, resp. dracica..
no po týchto našich príspevkoch asi ťažko niečo pre nás spraví :P
No mozno nam to Matej prezradi, ked ho pekne poprosime :-)))
M 25 :DDD
uuh, malickaa hned zostra.. ak by som ťa tu už nevidela, bola to pre mna česť .. :D
ale pravdu máš samozrejme..
Serioznost pri takychto otazkach???
Nie, nie sme mimo, ta co pisala tie somariny je mimo a to poriadne.
A ak si myslis, ze vazne potrebovala pomoc tak si jej mal poradit...