Mozem byt tehotna ak...?

Príspevok v téme: Mozem byt tehotna ak...?
tina

mam pre mna obrovsky problem...je mozne ze som tehotna ak som mala s priatelom pohlavny styk ale s ochranov a neurobil sa do mna?aka je moznost toho ze sa nieco mohlo stat....?prosim pomozte mi niekto...mam dostat menstruaciu dnes no alebo niekedy v najblizsom case,mozno zajtra a bojim sa mam strasny strach...pomozte mi...dakujem:-(

macka26

baby co keby ste predtym ako zacnete sexualny zivot aspon dali pozor na biologii na zakladnej? hm? alebo si nastudovali nejake veci k tomu. a ked uz sexualny zivot vediete, tak navstevovat gynekologa, ktory vam popripade vysvetli ako moze zena otehotniet, kedy a za akych podmienok... hm?

nightmare281

A ako si to pocula? Piskalo to?
No a teraz vazne ked si uz mala menzes tak nie si tehotna. Menzes co maju tehotne je len take spinenie a trva len par dni. A ak sa tak strasne moc bojis tak co si nekupis test maju ich aj v drogerii. A potom uz mozes kludne spinkat

mlufka

ahojte,chcela by som poradit. mala som s priatelom, nechránený sex. neurobil to do mna ale pocula som ze nieco sa do tela dostáva aj predtým. presiel uz mesiac od toho a meskali mi asi týžden kramy. ale tiez som citala ze mozem dostat kramy a aj tak mozem byt tehotna. tak poradte prosím.

karioll

s tym mazom to bolo iba na ilustraciu co za ludi sem chodi
anglicanky a uz aj slovenky slepo veria,ze ked po styku zacnu skakat,tak neotnehotneju!!!!!!!!!!

ojka

karioll
inak, to o tom skakáni som v živote nepočula a tu to vidím prvý raz. Ale nech používajú dievčatá/ženy hocičo z tých "babských" receptov, tak či pomahaju, to neviem, ale podla mna tam zohra aj veľkú rolu aj to že si to "vsugeruju",že by to mohlo pomocť, no neviem,psychika.
erika1111111
radšej by si sa chcela zabiť, ako to povedať mame? Toto som nikdy nevedela pochodpiť, na sex to ano, to su ludia už dospelí, ale na to, aby niesli potom z toho nasledky, to už nie.

ojka

karioll
uaaeee :-/ ušným mazom? no neviem, neskušala som, ale tak nepočula som o tom ešte.A asi ani skušať nebudem. (:

karioll

ojka
anglicanky maju najvyssiu mieru nezelanych otehotneni,je to neuveritelne,ale ako to tu tak citam,tak cim vacsia blbost,tym skor tomu ludia veria,o mna si iba tak obtieraju papulu
vedela si, ze kutiky vyliecis ked si ich budes potierat usnym mazom?

ojka

táto téma sa tu fakt dosť často opakuje (: no nič, opakovanie je matkou mudrosti.... Podla mna si sa ničoho nemusela obavať, ale tak schvalne, všetko dopadlo v poriadku, nie? (:

karioll

erika11111111111111
tak takuto picovinu som pocul naposledy ked to takto riesili anglicanky,medzi ktorymi je tato fama pevne zakorenena.
teda nie medzi vsetkymi iba tie jej veria,ktore ani zo zakladnej skoly nemali absolutne ale absolutne ziadne zaklady anatomie.dufam,ze na tebe sa potvrdi darwinova teoria

ajajajajajaj

dievcata je mi luto ze vam beriem iluzie zrovna ja, ale otehotniet mozete aj cez menzes ! Je pravda ze vajicko je uz punute, takze z toho nie, ale sucasne moze uz prebiehat dalsia ovulacia (to nikdy neviete kedy pride), takze oplodnene moze byt dalsie vajicko. A okrem toho spermie v tele preziju tusim este 3 dni, takze ak jed je nejaky den kvazi neplodny, tak k oplodneniu moze prist aj potom. Moj pohlad...kusom blizsie k pravde, neviem ci som to dobre vysvetlila, ale je to tak.