Aky?
Urciyr ooznate zenske ktore pouzivaju vo svojom slovniku oplzle slova ako dopi*i, kok*t, pi*a, jeb*t, pojeba*y, a podobne vulgarizmy.
Podla mnq tie zenske su stoky ako hentie ku*vy sory za vyraz ..ktore stoja pri cestach alebo ukazuju holu rit v bordeloch ci nukaju sa cez web chlapom.
Neznasam ak sa takto zena vyjadruje. To uz pre mna nieje zena s velkym Z ale stoka a darmo moze vyzerat ako lodelka ale ked vo vetach pouziva tieto sproste slova je stoka smradlava ktoru nieje jodne nazvat neznym pohlavim.
Este ked vupaluje zobak cigaretou ci nalieva sa prilezitostne vodkou je dvojnasobna stoka.
Ako taketo osoby nemozu byt povazivane za nezne pohlavie ktore si zasluzi uctu muza.
Aky je vas nazor?
Aky nazor mate na vulgarne zenske ktore pouzivaju sproste slova?
nahranicusnimi, možno keby sa ty sám vyjadroval ako džentlmen, tvoja téma by vyznela dôveryhodnejšie.
Nadavam obcas a nevadi to ziadnemu chlapovi v mojom okoli. A ak ano, nikto ma nikdy neupozornil, nedal nijak najavo, ze sa mu to nepaci. A vlastne, co si mysli niekto, mi je uplne ukradnute. Nadavam, ak skutocne citim nejaky tlak emocii, nie preto, ze nemam co povedat, alebo aby som vyzerala drsne. Mne sa zas nepaci, ak sa muzi spravaju k zenam, ako keby to boli ich partaci z roboty. Je mi jedno, ze sa chlapi rozpravaju medzi sebou nejakym slovnikom, ale pokial ten isty slovnik pouziju pri komunikacii so zenou? To je vacsi hnus, ako ked zena povie napriklad za volantom nadavku....Akurat nedavno som bola svedkom toho, ako zena naznacovala muzovi, ze uz by mali ist do tepla, ze jej je strasna zima. Muz sa jej na to spytal, ci jej treba s*at, ked sa tak ponahla. Pred vsetkymi svojimi kamosmi....ako tlieskam, uzas. Alebo to zaklincoval vetou "zavri papulu laska, lebo ti do nej vleti mucha"...Mozno som divna, ale toto mi pride daleko viac kretenske. Plati to aj opacne. Ak zena vo vztahu hovori muzovi nadavky na jeho adresu, je to hnusne. Alebo ho ponizuje pred inymi. Vidim vsak rozdiel v nadavkach v ramci rozhovoru. Ak sa nikoho netykaju, neurazaju daneho cloveka. Vtedy mi to pride ok.
mne sa to nehnusi,ono je to proste ina socialna skupina. je jedno ci su to chlapi alebo zeny. led pocujem prvu vetu kde su slusne len predlozky a spojky tak je mi jasne ze kamarati nebudeme
Chalan ma pravdu len to zle podal :) samozrejme každý raz za čas nadáva, tu ale ide o množstvo a pri akej činnosti.
Je rozdiel keď niekto spadne a ublíži si a vtedy zanadava(je dokázané že človek čo nadáva pri bolesti menej pociťuje bolesť) ako človek čo si s niekym sadne a hrá sa na total frajera aby "zapadol" do partie.
Taktiež je podľa mňa hnus keď si niekto zapáli a pri tom je nefajčiar aby sa hral na to aky je kapo a frajer alebo aby zapadol do partie. Ale tak na toto funguje jednoduchá psychológia... Keď sa stretnú 3 nevyrovnane osoby a príde ďalšia čo ma slabú stránku tak sa prispôsobí ostatným.
Ps k zakladateľovi : píšeš tu ako to nenávidíš atď a pri tom len šíriš nenávisť... Nauč sa hovoriť múdro a s kľudom a možno sa ti podarí niekoho namotivovat a nie len uraziť
A preco iba zeny? Mne sa hnusia aj taki chlapi! Neni nic krajsie ako pocut od chlapa same k... a p... no uuuuuzasne cosi. Inteligencia sama. Deges z hor vyhnaty je aj ten co toto pisal ako tak pozeram
Pravda je - vulgarne sproste slova nepatria medzi ludi. Hovorte si vsetci co chcete ze co je na tom.
Nadávam, cigaretu si tiež občas zapálim, aj vodkou sa nalejem .. a zato musím byť hneď stoka? A nezaslúžim si muža? Nemyslím si, že tieto veci nejako súvisia s mojim charakterom alebo inteligenciou a práve to je to dôležitejšie si myslím. A tvoj slovník tiež nezodpovedá tomu, že si chlap s veľkým CH, + skús aspoň jednu vetu napísať bez toho, aby ti neušlo písmenko na klávesnici. Veľa žien to môže odpudzovať ty moralista. ;)
Ja mu tu temu kvitujem
Ma pravdu
A preco by nemohol zalozit temu o tom ved ked ho trapi buducnost zien a ich evolucny vyvoj mozgu a spravania..
No tak ty si riadny somar fakt. Nikdy nepochopim ako mozu mat ludia taketo primitivne "problemy". Mat tak take tak umriem od radosti. Tu je pekny dokaz ze nezijes svoj zivot ale ich zivot lebo mas potrebu ich riesit a starat sa do nich. Mozno si dusevne nevyrovnany, chcelo by to navstivit psychologa.
Ja by som to otocila. AKY NAZOR MATE NA VULGARNYCH CHLAPOV KTORI POUZIVAJU SPROSTE SLOVA?