Aky nazor mate na vulgarne zenske ktore pouzivaju sproste slova?

Príspevok v téme: Aky nazor mate na vulgarne zenske ktore pouzivaju sproste slova?
nahranicusnimi

Aky?
Urciyr ooznate zenske ktore pouzivaju vo svojom slovniku oplzle slova ako dopi*i, kok*t, pi*a, jeb*t, pojeba*y, a podobne vulgarizmy.
Podla mnq tie zenske su stoky ako hentie ku*vy sory za vyraz ..ktore stoja pri cestach alebo ukazuju holu rit v bordeloch ci nukaju sa cez web chlapom.
Neznasam ak sa takto zena vyjadruje. To uz pre mna nieje zena s velkym Z ale stoka a darmo moze vyzerat ako lodelka ale ked vo vetach pouziva tieto sproste slova je stoka smradlava ktoru nieje jodne nazvat neznym pohlavim.
Este ked vupaluje zobak cigaretou ci nalieva sa prilezitostne vodkou je dvojnasobna stoka.
Ako taketo osoby nemozu byt povazivane za nezne pohlavie ktore si zasluzi uctu muza.
Aky je vas nazor?

poradim38

Jednoducha odpoved: tak si taku nehladaj....... chcela by som vediet ako sa spravas ty...... mne sa napriklad hnusia chlapy, ktori si myslia ze su casanovy, maju prehnane vysoke ego a myslia si ze ovladaju svet a kazda zena ich chce....... dalej sa mi hnusia chlapy ktori sa o seba nestaraju, smrdia, chodia spoteni, kazdy den su naliati v alkohole a smrdia od cigariet.......kazdy to ma inak..... takze nie vsetci sa s tebou zhodnu, ak toto chces docielit...... ja osobne som zena ktora vie pouzivat nadavky ked to je namieste, samozrejme to neprehanam, to sa nepatri, ale nepotrebujem odcudzovat ine zeny, ktorych kazde druhe slovo je nadavka... kazdy je inak vychovany, ma ine zvyky, iny slovnik, tak nesud........ ty mas urcite tiez svoje chyby, ktore zenam vadia... pravdepodobne si bol takou odkopnuty, tak teraz sa navazas...... ale to je u chlapov normalne

TiezZena

Ja nenadavam, iba vynimocne a to aj tak ked som sama. A kazdy kto je so mnou mi vravi ze som ako mniska ze preco nenadavam nepijem nefajcim. Cloveku nevyhovies. Dokonca aj frajer sa nad tym pozastavoval pretoze on pouziva nadavky v kuse. Mne to nevadi neriesim ved kazdy je nejaky. Bolo by divne keby nikto nenadaval a naopak zase keby kazdy nadaval.

mojanjel

V akej spoločnosti sa Ty pohybujes tak take čúzy stretavaš , tak čo sa rozčuluješ? Vrana k vrane sada a pičus čuzu hĺada☺

Chod do pastoracneho centra na stretnutie tam take čúzy nestretnes

Zaujimave muz moze nadavat kolko chce to je fajn ale zena si nemoze ponadavat