Aky?
Urciyr ooznate zenske ktore pouzivaju vo svojom slovniku oplzle slova ako dopi*i, kok*t, pi*a, jeb*t, pojeba*y, a podobne vulgarizmy.
Podla mnq tie zenske su stoky ako hentie ku*vy sory za vyraz ..ktore stoja pri cestach alebo ukazuju holu rit v bordeloch ci nukaju sa cez web chlapom.
Neznasam ak sa takto zena vyjadruje. To uz pre mna nieje zena s velkym Z ale stoka a darmo moze vyzerat ako lodelka ale ked vo vetach pouziva tieto sproste slova je stoka smradlava ktoru nieje jodne nazvat neznym pohlavim.
Este ked vupaluje zobak cigaretou ci nalieva sa prilezitostne vodkou je dvojnasobna stoka.
Ako taketo osoby nemozu byt povazivane za nezne pohlavie ktore si zasluzi uctu muza.
Aky je vas nazor?
Aky nazor mate na vulgarne zenske ktore pouzivaju sproste slova?
Haha, tak toto som ešte nečítala. Ty máš priatelku? Tak nevidím dôvod načo sa vyjadruješ o iných ženách keď ťa to nemá čo zaujímať. Došiel si sa pochváliť ako si obletovaný ženami? To povedz doma priateľke, som zvedavá či nakoniec neponadáva aj ona. Potom by som chcela vidieť ako by si sa tváril. A inak, odkial môzeš vedieť, že tvoja priatelka je tak slovne čistá, keď pravdepodobne s ňou nechodíš všade? Určite ju predpokladám nemáš napichnutú na sluchátko, nepočúvaš každé jej slovo. Tak odkial takto usudzuješ? Len či taká nie je aj tá tvoja. To by som sa ešte posmiala potom
Chuda tvoja priatelka ked si nemoze pri tebe ani zanadavat, to ako ked ju nieco vytoci tak povie ze dakujem pan boh za to ze ma nieco vytocilo??? Neviem si to predstavit..........
Tak chod pracovat do klastora, tam mas zarucene ze v praci nebudes nuteny pocuvat nadavky od zien, co viac k tomu dodat........ musis byt dobre ubohy ked zeny sudis len na zaklade toho ze si zanadavaju........ kazdy clovek nadava, niekto stale, niekto niekedy a niekto obcas ked ho nieco nastve......... som zvedava ako si ty najdes s tvojim primitivnym uvazovanim partnerku........
moja frajerka sa takto nevyjadruje a to sme spolu uz skoro rok a pol
vulgarne zenske u mna nemaju sancu a to som pritom dost obletovany zenami ;-)
Ty sa zamysli sam nad sebou ked mas chut take zeny bit hoci nikomu neublizuju asi tiez nebudes uplne v poriadku. To aj svojej frajerke budes davat po papuli vzdy ked ta niecim nastve?
nazalozil som tuto temu preto ze mam taku frajerku alebo ze sa cisto pohybujem len v takejto spolocnosti.
Ale zijem medzi ludmi a momentalne pracujem vo vacsom kolektive a udivuje ma ako dnesne zeny nadavaju a hresia. Neviem ci chcu posobit ake su nezavisle, emancipovane a chcu sa vyrovnat muzom ale hnusia sa mi ked ich pocujem. Su to velakrat matky a manzelky ale najma matky tak ake decka vyrastu v takejto rodine ked matka sa takto vyjadruje???
Mnohe chodia do kostola a napriek tomu sa takto vyjadruju. Ja osobne ako som uz spominal tieto zenske nevyhladavam ale v praci sa im vyhnut neda. A najradsej by som kazdej jednej takejto handre vylepil po papuli lebo este okej ked si nadava sama pre seba doma berem ale v spolocnosti viacerych ludi ktori to castokrat su nuteni pocuvat tak to je vrchol.
Ako z vonka su nacancane, vymalovane, nastajlovane, nechty a papula zmalovana ale ked si otvoria usta tak ...hnus!
A ten co tu uviedol ze pozna zeny ktore hresia ale su inac slusne????
To ako moze byt niekto slusny ked si z huby vypusti na niekoho slovo ako Ti taku jeb*m, chod do pi*i a pod. Ako mozes o takej zenskej povedat ze je slusna??? Ta bager presiel?
A tiez mi netvrdte ze vsetci takto hriesia len sa mnohi pretvaruju. NIE! Toto tvrdia len ti ktori chcu svoje vulgaristicke vyjadrovanie ospravedlnovat ze je normalne. Slusny clovek na urovni sa nikdy neznizi k takymto podradnym slovam v spolocnosti. Slusny, vychovany, rozumny a uvedomely clovek nie!!!
To ako sa dnesne zenske spravaju svedci len o ich prizemnom zmyslani kde sa ich svet a zaujem toci len okolo svojho ega.
Myslis ze si o nieco lepsi ked nazyvas zeny "stoka"? toto je urcite nejaky "repersky" slovnik. Ludia su vselijaki, jak nadavaju muzi tak nadavaju aj zeny. Ja nepijem, nefajcim, snazim sa spravat ku kazdemu slusne, viem sa spravat slusne aj v spolocnosti. Ale ked chcem tak viem hresit jak pohan. Staraj sa radsej o seba a neries taketo blbosti
Paneboze, ty tu budes riesit gramatiku????? Si na verejnom fore, nie na gramatickej olympiade......... ide o podstatu a nejsom v skole aby tu niekto komentoval moju gramatiku.......
Ja neviem čo máte všetci stále s tým nadávaním a používaním vulgarizmov?
Ja som chlap a nadávam sprosto a je mi jedno čo si tom kto myslí, nesúdim človeka podľa slovníka... nehrám sa na nič, som úprimný a keď ma niečo naserie tak nadávam. Mám známe baby, ktoré tiež používajú hrubé výrazy a nič na tom nie je, sú to normálne slušné baby...
Ja mám taký pocit, že tí, ktorí sa navážajú do ľudí čo používajú trochu iný slovník sú chudáci, ktorí si potrebujú dvíhať ego takýmto "moralizovaním" v štýle "ja som viac než ty" - ty si stoka, nie baby čo nadávajú, ale ty, lebo si zakladáš na takej trápnej malichernosti, je mi ťa ľúto... poznám ľudí s vedeckými titulmi, ktorí sprosto nadávajú a nikto s tým neláme hlavu... len takýto šašovia ako ty, ktorí majú potrebu si zdvíhať ego...
Mne sa raz stalo ze som pocul riadne nadavat nejake "dievcata" (bolo to pocut na celu ulicu) a tak som sa len obzrel ci mi nehrozi nejake nebezpecenstvo ked sa ku mne priblizovali :P a isiel som si dalej po svojom ale bolo tam aj "dievca" ktore sa mi pacilo lenze som si ho pre tu ich komunikaciu vobedz nevsimol. Tak dievcata radsej nehreste lebo nikdy neviete kto pocuva a sa vam radsej zdaleka vyhne.:P