Nespim,absolutna vycerpanost,lieky?

Príspevok v téme: Nespim,absolutna vycerpanost,lieky?
Duron

Ahojte.
Viete mi niekto poradit odskusany liek na spanie?Myslim liek ne doplnok.Nieco po com sa koncne dokazem vyspat z coho clovek nedostane zavislost.
Nemozem spat,do druhej,tretej rana pozeram do tmy,prehadzujem sa,potom plytko driemam asi 2 az3 h a do roboty.Som mega vycerpany a mam pocit ze uz zacinam aj srdce citit.
Zamestnavatel sa ma uz pytal ci som ok a ci neni nejaky problem.Nerad by som dostal padaka.
Skusil som Mlieko s medom,Valerianu lekarsku,Persen...tam som sa dostal az na 5 tabliet naraz az som mal krce v zaludku,caje,pivo,atd.
Nemozem si dat 3 piva pred spanim rano by som nafukal v robote.

Tomas12345

Nemusí byt studena voda, stačí taka vlazna az mierne studena.

Ked uz si chces dat nieco na ten spánok tak je lepsie si dať nejaky benzodiazepíb teda liek proti úzkosti, ono to človeka aj uspáva. Je to lepsie ako si dať lieky na spanie.

Citatel9

ten melatonin by ti z nejakej casti mohol pomoct - otazne je, ci to bude dostacujuce.
Ja mam tiez problemy so spánkom, ale melatonin nemozem uzivat, lebo som potom otapeny na dalsi den. Predpokladam ze z toho, ze moje telo si ho vyrobi dosť a tabletka sposobi, ze sa nim predavkujem....takze u mna nespavosť nie je zapricinena nedostakom melatoninu.

Takisto tymto sposobom budes riesit iba dosledok, nie pricinu tvojich problemov.

Duron

Traapenie dik,ja si tiez myslim ze uz to inac nepojde.Ano myslim nato furt a vlastne sa to samovolne nabaluje.
Ja som z tej zavislosti mal strach v tom zmysle ze ked tie lieky vysadim co potom.Ci sa to zas nevrati.
Ano mam partnerku ale nezijeme spolu a ked chodim o 22.00 domov nemozem povedat rychlo dojdi ku mne potrebujem zaspat 7x v tyzdni cely mesiac.

traapenie

Zacni to riesit lebo si zavaris na tazku depresiu a aj fyzicku chorobu . Nespavost je choroba ako kazda ina , ludia z liekou robia zbytocne strasiakou , pritom tie lieky su urcene na toto ochorenie , indikovane su uz roky , keby boli take skodlive a navykove tak sa nevyrabaju...
Nespavost lieci obvodny lekar ale najlepsie neurolog alebo psychiater. Oni uz vedia ako oranizmus uz uzitim urcitych medikamentov od obeda pripravuju organizmus na spanok , skludia rozhadzanu nervovu sustavu , ktora sa neustalou prehlbujucou nespavostou viac a viac rozdrasava a konci este s horsimi nasledkami ako neliecena .Postupne po uziti mozno aj viacej druhou liekou ti budu postupne vysadzane ked uz sa skludnis a uz nebudes mat strach vopred z toho ako zase nezaspis , nebudes uz venovat tolko casu a energie tomu ze nespis a tym si to este zhorsujes , sustredovanim pozornosti na tento problem....
Ries to uz s lekarom , tebe uz doplnky nepomozu , je to lahko riesitelne potom budes banova ze si to neriesil skor ....drzim palce

mysiakhorny

Duron
mas partnerku nejaku? Mozno keby si mal bol by si spokojnejsi , pomilovali bys te sa a zaspal by si ako babo v jej naruci.
Mas niekoho?

Duron

Melatonin som neskusal,lebo uz som vyhodil kopu penazi za doplnky ktore na mna nezaberaju.Ale skusim ho aj ked som pesimista.

Nie neni to momentalny problem,zhorsuje sa to uz niekolko tyzdnov,mozno mesiacov.

Myslim ze klasicke lieky ma neminu.Niekto mi hovoril ze je vela ludi ktorym proste stacili 4 h ale ja si nemyslim ze som zrovna ten pripad.

Citatel9

Melatonin si neskusal? Je volnopredajny, takze netreba chodit ani k lekarovi.

Nemas ziadne dalsie zdravotne problemy?

Zacalo to po nejakej udalosti, alebo z nicoho nič?

Inac travenie mas v poriadku?

Duron

Nieco sa da vyskusat nieco nie.Ja to potrebujem riesit hned,na nieco ako jogu nemam cas a ani neviem ako sa to cvici.Je to asi dlhodobejsia zalezitost.Hypnoza terapia snad ano.Ta poradna na nespavost to bude asi najschodnejsia cesta.
Sprchovanie studenou vodou to skusim.
Vetranie povazujem za normalne,byt mam upratany nezijem v chlieve,caje som skusal veskere mozne kombinacie,ked dojdem po 12 ke domov tak som rad ze sedim,nie este sportovat alebo sa chodit prechadzat,zvlast ked clovek poriadne nespi a stoji ledva na nohach.Zijem v meste kde je ruch takze pri otvorenom okne sa spat neda.
Lucinka a ked ti uz lieky nezabrali ako si to riesila potom?