Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nespim,absolutna vycerpanost,lieky?

Príspevok v téme: Nespim,absolutna vycerpanost,lieky?
Duron

Ahojte.
Viete mi niekto poradit odskusany liek na spanie?Myslim liek ne doplnok.Nieco po com sa koncne dokazem vyspat z coho clovek nedostane zavislost.
Nemozem spat,do druhej,tretej rana pozeram do tmy,prehadzujem sa,potom plytko driemam asi 2 az3 h a do roboty.Som mega vycerpany a mam pocit ze uz zacinam aj srdce citit.
Zamestnavatel sa ma uz pytal ci som ok a ci neni nejaky problem.Nerad by som dostal padaka.
Skusil som Mlieko s medom,Valerianu lekarsku,Persen...tam som sa dostal az na 5 tabliet naraz az som mal krce v zaludku,caje,pivo,atd.
Nemozem si dat 3 piva pred spanim rano by som nafukal v robote.

orol1

skus si poriadne upratat izbu, kde spis, skus zistit, ci mas dobre otocenu postel, ci nespis v geomagnetickej zone. su dostat caje na spanie, to vetranie, ja mam okno takmer dokoran teraz
nespavost je aj pri depresii
tusim su aj poradne na nespavost
a upne vyluc alkohol, vtedy je tiez nespavost

luciinkaa

ahoj ja som brala lieky na spanie ale pocase som si na ne navykla a nemali uz zoaden ucinok..skus psychoterapiu alebo hypnozu

tvojspanok

Lieky neuzivaj
To je svinstvo
Skus to co ti radi dream
Vyvetraj pred spanim ja to tiez robim lepsie sa spi potom
Nepozrraj telku nehraj sa s mobilo pred spanim a pust si relaxacnu hudbu pripadne cvic jogu a dychove cvicenia

dream

Mavas sexua. styk s niekym obden? Mas kde vypustit naboje? Sexua. Aabstinencia moze byt pricinou nespavosti. Aspon masturbaciu skusas? Mne milovanie pomaha. Uspokoji a uvolni napatie lepsie sa potom spi.
Sport odporucat neviem asi nie ked tahas 12stky..
Chodis domov na aute? Prechadzka na cerstvom vzduchu je dobra na spanok. Cerstvy vzduch je tiez dobry na spanok. Vetras si izbu pred spanim?
Nepozeras akcne filmy alebo videohry nehras pred spanim?
A co mobil? Nepozeras fb a podobne soc. siete pred spanim este v posteli? To je tiez pricinou nespavosti.

Duron

Marosko len ja som pracujuci chlap co taha 12 ky ja si nemozem kedykolvek lahnut a spat ja nejake decko.
A neviem ci 2,3 h dnne uplne plytko spat je nomalne zvlast ked je clovek uplne vycerpany po zobudeni.
Zaujimal by ma nazor niekoho kto ma skusenosti s liekmi na spanie alebo ako to riesil,nejake filozoficke uvahy mi asi moc nepomozu.

Marosko-n

Posledné výskumy zistili, že by sme nemali spať v kuse 8 hodín. Tak ako deti z večera si zaspia okolo pol noci sa zobudia, dulujú 1-3 hodiny,nechcú spať, prevaľujú sa v posteli, niečo si zjedia, vypijú, pohrajú sa s hračkami, a keď prejde určitý organizmom, čas, veselo zaspia a spia aj do 10 hod.
Stanú do ružova vyspinkané, kľudné. Vedci za skúmali prečo je to tak ? Zistili, že to náš organizmus potrebuje. Je to fyziologická potreba organizmu. Aj v stredoveku to bolo tak.
Potom nastupila moderna doba, vstávanie o 05 hod ráno a bolo po biorytme a čudujeme sa prečo nám šibe a sme chorý.
Ja to mám odskúšané, funguje to.

Pag

Altruistov možno spočítať na prstoch jednej ruky, na ktorej máš však odfaklené štyri prsty:-) Budeš na tom lieku závislá, tak budeš, čo na tom? Neumrieš.

Pag

Však choď k lekárovi a nech ti predpíše nejaké lieky na spanie. Neviem, čo stále každý rieši nejakú závislosť na lieku na spanie, či čo? Budeš na tom lieku závislá, tak ho vysadíš a potom začneš brať niečo iné, urobíš si detox. Ani ja neviem, či mám absolútnu pravdu, ale také reči mi pripadajú ako polomanipulácia s kolektívnym vedomím, kedy sa do kol. vedomia implantujú isté zaužívané frázy, akoby nejakej novej a "správnej" viery, ktorá nás ma kamsi doviesť, len nikto nevie, že kam??!...staraj sa o seba, mysli len na seba, potom nikto nikoho nerieši a ide to down, down, down...