Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Nulové vyhliadky na normálny život a budúcnosť

Príspevok v téme: Nulové vyhliadky na normálny život a budúcnosť
Kontr0lor

Nezvládam tento svet. Rodičia ma tak vychovali ako slabého jedinca.

Detstvo - ZŠ - domá hádky, mama bila otca, stále sa niečo riešilo, hlavným dôvodom peniaze a rodina s ktorú mal zakázané byť v kontakte. Keď to porušil bolo peklo niekoľko dní. Keď nedoniesol peniaze bolo peklo. Mama nikdy nepracovala, dôvodom vždy boli diagnózy ktoré má. Invalidný ale nikdy nič. Je veľmi veriaca a celé dni je len v knihách.
Podľa nej je to že sa nám nedarí len kliatba od rodiny a stále sme chodili za biskupmi a kňazmi.

Ja som vždy prišiel zo školy, zbitý a poriadne došikanovaný. Doma hádka a tak som zdemoloval byt, rozbíjal všetko alebo niekde vyčíňal na uliciach. Vyžíval som sa v tom. Keď sme bývali v dome všetko som ničil, rozbíjal strechy, ničil veci na dvore a tak. Doma boli bitky a ja som mal asi nejakú poruchu. Stále som všetko ničil.
Keď sme bývali v byte tak som zničil steny a podobne, alebo som ničil veci v činžiakoch. Schránky, hydranty a tak. Polícia ma často nosila domov, alebo na mňa zavolala políciu mama.

Čím som bol starší menili sa aj veci ktoré som robil, asi v 7 triede som už aj voľačo kradol, dostal som sa do takej triedy kde bola len zberba a tá ma všade vodila a ja kedže som bol šikovný v otváraní zámkou tak som im pomáhal. Aj ma chytila polícia a vždy som ja najhoršie dopadol. Doma stále to isté bitky a hádky.

Mali sme dom ale nebolo tam kúrenie a tak sme vždy bývali v zime v byte. Stále nás ale vyhodili lebo buď sme tam neboli nahlásení všetci a zistili to alebo tam bol hluk a susedia volali políciu alebo majiteľa, alebo sme zdemolovali byt.

Ja som bol vždy dosť šikovný, zaujímal som sa ako veci fungujú a veľa som čítal, ale to je asi jediná pozitívna vec na mna s tých čias.
Potom sa narodila sestra, tá hrešila na celý dom už v postieľke. Všetko si vydobíja krikom. Teraz končí Zš a je to to isté. Vyhodili nás preto z veľa bytov. Keď sa jej niekde nepáčilo, mala ďaleko do školy tak proste urobila cirkus taký že nás vyhodili a museli sme ísť inde. Sťahovali sme sa do mojich terajších 24 rokov viac ako 40 krát.

Na strednej som začal piť, chodil som na najhoršiu školu v meste a všetko ma donútili robiť. il som do otravy krvi, a ostatní sa na mne zabávali. Nulová osobnosť, handra. Zo školy ma vyhodili na rok. Potom som ale zázrakom dokončil maturitu.

Zázrakom som nastúpil do práce, zarábam okolo 490 v čistom.
Pil som ďalej a bolo to veľmi zlé. Až som sa pred dvoma rokmi spamätal, našiel si koníčky a skončil s alkoholom :) Asi jediná dobrá vec čo som kedy urobil.

Aktuálne - Je mi 24, žijem s rodičmi, a som stále v mínuse. Nedokážem, požiadať o plat, ani dať výpoveď. Mám kopec komplexov a psych. problémov. Soc. fóbia úzkosti.
Nie som schopný sám žiť. Nedokážem riešiť svoje zdravotné problémy.
Tam kde žijeme nás už podľa mňa nebudú dlho držať - sestra zjape stále a hreší.
Všade je u nás bordel, vždy bol, a ja som tak naučený - strašný bordelár. Teraz zázrakom som si popratal izbu, ale v zbytku domu je bordel, špina hnus. Nemám plat som len v mínuse, neviem pracovať s peniazmi. Nedokážem si predstaviť žiť bez rodičov, som absolútne nesebestačný.

Mám sice kopec priateľov a koníčkov ale to je asi tak všetko. Nemám osobnosť, sebavedomie, vytrvalosť, charakter, názory. Nič.

Čo bude ďalej - budem žiť s rodičmi a sestrou, ťahajú ma dole, nedokážem to prekonať, svoje psych. problémy, komplexy a podobne.

Nikdy som nemal babu, a už ani po tom netúžim - kto by toto čudo chcel? Viem že možno budem sám o to mi nejde ale chcel by som byť aspoň samostatný, mať život. Ale ako to docieliť? Ako sa z toho vymotať? Ako prekonať vlastnú vôľu? Ako zmeniť myslenie? Nejde to skúšam to ale stále padám späť tam kde som začal. Kus sa posuniem ale v zápätí padám nazad. Nejde to.

Pripadám si ako postihnutý - rozprávam sa sám so sebou, keď som sám robím grimasy, drbe mi v hlave už. Som slabší jedinec bez poriadnej školy, osobnosti, a šance na život aký chcem.

Kontr0lor

Marosko-n - mám okolo 5 koníčkov, ktoré sa tikajú športu a podobne. Ja teraz neriešim môj voľný čas na ten sa nesťažujem. Ako som písal mám veľa priateľov a koníčkov.

Marosko-n

Mladý muž,Uvedom si že nemôžeme sa všetci stať a vyštudovať na lekárov, právnikov, ministrov.90% ľudí dokáže vyštudovať vysokú školu.
a z nich myslíš ,že všetci sú na to vyštudovanie schopní vykonávať dobre svoju prácu?
Každého baví niečo iné. Ale človek je tvor závistlivý a tak závidí všetkým čo im je lepšie ako jemu, hoci jemu je podľa svojích schopností a nadania, celkom dobre. Sice s menším narokom na život. Ak si chlap, mal by si mať nejaký koníček, ktorý by ťa bavil a mohol by si tým koníčkom pomôcť aj druhým ľuďom. Tešilo by ťa to aj by si mal nejaký príjem. Chlap bez koníčka neni chlap !

Zufalec44

Kontrolor presne moj pripad.sikana ta nikdy nemoze posilnit.jedine tych ktori maju predispozície silnej psychiky.Tiez neviem co so zivotom.Praca ta bavi aspon?

Kontr0lor

Roky šikany ponižovania utláčania ma mali urobiť silnejším?

Napíšem ti presne akým ma to urobilo: človekom ktorý si nevie stáť za žiadnym svojím rozhodnutím, človeka bez sebavedomia a bez osobnosti. Zlomeného a depresivného človeka, bez nejakej nádeje na lepšie uplatnenie v spoločnosti v budúcnosti. Človeka ktorý ži s rodičmi a nevie bez nich existovať. poseru, čo nevie komunikovať s ľuďmi.

Nič také nie je že ťa zle chvíle posilnia, ale naopak zničia ťa. Ty asi myslíš to 1% ľudí ktorý mali predispozične silnú osobnosť a prekonali to. Ale je to tak lebo tieto príbehy vie každý, ale ten zbytok ktorý to nedokáže o nich nik nevie.

Jax

Vzdy mas moznost volby. Ked si budes hovorit, aky si slaby, tak nikdy silny nebudes.
A je to presne naopak, vdaka tomu cim si si presiel si silnejsi ako ostatni. Len si to musis uvedomit a zacat sa tak spravat. Ten, kto nebol na dne sa nikdy nedostane na vrchol.