Chcela by som sa porozprávať s pápežom.

Príspevok v téme: Chcela by som sa porozprávať s pápežom.
Ute

Prosím Vás, táto téma nie je vtip. Áno, čítate dobre, mám také želanie porozprávať sa so Svätým Otcom.
Však žiadne také, že sa mihne niekde na davovej audiencii. Chcela by som, aby ma skutočnej prijal na osobný rozhovor...
Som skeptická, takéto niečo nie je v skutočnosti možné, pokiaľ viem. Alebo sa predsa len mýlim?

Ute

@Marosko-n, je mi úplne jasné, čo si mi chcel povedať. V niečom máš pravdu. Nebudem to tu rozoberať, lebo si vôbec nemyslím, že by to mohlo byť prínosom. Ale, áno, celkom presne viem, čo si mi chcel povedať.

Brigita232

Marosko, spi dalej , lebo prave koli takym zaslepencom ako ty sa nemozeme posunut dalej z tejto marhy a uznavaj dosadeneho pana co sa klania "rohatemu" , nie Bohu ako takemu, ktoreho vnimame my veriaci. /ak sa venujes symbolike, ten pan to dava vsade najavo kam patri/. Ja k svojej viere nepotrebujem ani zradneho papeza, ani nabozenstvo ani sekty, nic, ziadnu skupinu, vsetko mam totiz v sebe, ako kazdy jedinec, staci sa len obratit do seba a nehladat modly kade tade a klanat sa im a pocuvat ich.

Lentak11

Pre mňa bol najlepší pápež Ján pavol2,Tento nový sa mi nepáči čo sa týka názorov.Ale mať cirkev a pápeža má obrovský význam vo svete.Uznavam iba rímskokatolícku cirkev ako pravú od boha.Stretnutie spapezom môže byť dobrý zážitok pre veriaceho človeka .Treba sa opýtať Petra Sagana ako sa k nemu dostal!.

mihalnica

Aj keď som katolíčka je mi proti srsti volať pápeža svätým otcom, nakolko svätý otec je len jeden a to len ten na nebesiach. Nikde v biblií sa nepíše, že boh ustanovil pápeža ako jeho zástupca tu na zemi, prečo je to tak treba sa pozrieť do minulosti načo toto slúžilo a komu.

Ute

@Marosko-n napisal: "Lebo ak tam pôjdeš s názormi aké máš, skončíme ak banda sprostých Slovákov."

Marosko, spamätaj sa. Kto sú to Slováci na Zemi? Nikto.Z pohľadu počtu ani neexistujú... Spamätaj sa, prosím, ťa.

Cozee

To nemyslis vazne tomu satanovi skurvenemu ? Kde sa uz konecne odhalilo ze kril pedofiliu niekolko stoviek zneuzitych deti? A vnucuje krajinam ze migranti su pre nads prinosom a mame ich prijimat ? Az toto nevies tsk sa uvedom... je to skurvena cirkev nic v8ac ... satan

Marosko-n

UTE ... radšej napíš mne otázky, ktoré ťa zujímaju ak chceš vedieť odpoveď. Lebo ak tam pôjdeš s názormi aké máš, skončíme ak banda sprostých Slovákov. A haňbu robiť u hlavy sveta, to sa nedá. Preto tam hocikoho nepúšťajú.
On môže ti odpovedať len to čo je podľa evanjelia. On sa musí aj keď by mal iný názor, musí sa evanjeliu prispôsobiť. Takže sa iný názor nedozvieš. Napíš mne ja ti to vysvetlím aj zdôvodním.