Chcela by som sa porozprávať s pápežom.

Príspevok v téme: Chcela by som sa porozprávať s pápežom.
Ute

Prosím Vás, táto téma nie je vtip. Áno, čítate dobre, mám také želanie porozprávať sa so Svätým Otcom.
Však žiadne také, že sa mihne niekde na davovej audiencii. Chcela by som, aby ma skutočnej prijal na osobný rozhovor...
Som skeptická, takéto niečo nie je v skutočnosti možné, pokiaľ viem. Alebo sa predsa len mýlim?

Marosko-n

Brigita232,
pamätaj Boh mu zveril túto funkciu na Zemi. A je Božím zástupcom tu na Zemi.
A hovorí sa , komu Pán Boh, tomu všetci svätí ! Skúsil som
aj máme 4000 svedkov, že to funguje, a 11000 ľudí to dodnes zážíva to požehnanie hoci nám je proti srsti, nesúhlasíme s tým.
Jednoducho nedajte sa zviesť Brigitinmi názormi.
A je napísané, dobrorečte svojím nepriateľom,
povedal Ježiš.
Čo požehná Pápež to platí aj keď to nedobré požehná.
Ak ti je Svätý Otec nie po vôli, nik ti to neberie ale radšej mlč, ako znevažovať niekoho verejne !. Toto je verejná stránka.

Ute

Toto prirovnanie sa mi páči, že ten môj Svätý Otec je vlk v rúchu ovečkinom, krásne, však práve (aj preto) by som sa s ním chcela stretnúť.

Marosko-n

Napíš do Ríma o prijate u Svätého Otca, Priamo do Vatikánu. Možno za niekoľko mesiacov aj rokov Ťa prijme a porozpráva sa . Je vás na desaťtisíce čo by sa chcelo porozprávať.

Ute

Každopádne si myslím, že aj pre Neho (pápež František) by toto narušenie každodenného stereotypu mohlo byť prínosom a určitým "osviežením", keď by sa pri rozhovore mohol stretnúť s úplne obyčajnou ženou "z davu" s ktorou by sa dokonca mohol rozprávať o viacerých témach.