Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

vyhorel som?

Príspevok v téme: vyhorel som?
Wellick

Ahojte,

už neviem ako ďalej, tak sa chcem aspoň trochu vypísať.
Už je to dosť dlho, čo sa cítim mizerne. Striedajú sa mi obdobia, keď nič necítim absolútne žiadnu emóciu, s obdobiami, keď sa cítim úplne na dne, depresívne, alebo som naštvaný na celý svet. Paradox je, že teda obdobia, keď nič necítim, sú moje lepšie obdobia.
Už necítim žiadnu radosť zo života,žiadnu vášeň, všetko mi príde také márne, také zbytočné. Všetko ma vyčerpáva, práca, rodina, priateľka, ľudia. Keď sa pozriem na ľudí v okolí, všetci mi prídu takí povrchní, materialistickí, nudní a zameraní len na to ako vyzerajú. Ženy zo seba robia len kus mäsa. Chlapi zas takéto ľahké ženy vyhľadávajú. Kde sú nejaké hodnoty, ideály, dôstojnosť? Všetci čumia len do tých smartfónov, naháňajú liky či followerov. Keď niekomu povieš, že nie si na insta alebo inej sociálnej sieti, tak na teba pozerá, akoby si bol z inej planéty.
Niekedy len tak zavriem oči a prajem si, aby som ich už nemusel otvoriť..

Tomas12345

Chýbajú ti koníčky. Je toľko vecí co cloveku môžu spraviť radost. Napríklad TV, PC, knihy, sport, hudba, relax, jedlo, lustenie krížoviek, viera v posmrtný život a v Boha, pomáhanie ostatným, práca.
Naozaj si z tohto nevieš nájst nic čo by ti spravilo radosť ?

Neviem prečo riešiš ostatných. Je to ich život, nech si ho žijú ako chcú. Ty sa nestaraj o druhých ale zameraj sa sám na seba. Rob to co ta baví a robí radost a na to co robia ostatný sa vykašli. Nech tvoje stastie nezávisí od druhých.

Mimochodom určite existuje skupina ludi ktorá nemá rada technologie a materiálne veci. Skús takuto skupinu nájst a dat sa s nimi dokopy.

Meridian

Keby ľudia pochopili ,že to čo stojí za tebou je vždy väčšie ako to čo je proti tebe.Z týmto vedomím dokáže človek prijať aj nedokonalé.Čím si viacej od druhých len tým že vidíš?V takom svete kde su všetci zlý,?Práve tu musíš vedieť žiť,..............je to svet!Toto je vyhnanstvo!Boli sme vyhnaní. Plávať po prúde dokáže aj mŕtva ryba.Nieje umenie byť "dobrým"medzi dobrými.Svetlo bude svietiť len v tme.Nikdy nedostaneš úlohu väčšiu ako by si mohol zvládnuť,lebo inak by bol ten čo ti ju zadal spoluzodpovedný za tvoje zlyhanie !Zbabelci sa budú vyhovárať ,že dnes niesu tam kde chceli byť
a že to zapríčinil tamten či onen nieje dôležité koľko rán od života dostaneš a koľko krát ťa zrazí na kolená,ale koľko krát sa dokážeš postaviť a ísť ďalej len tak sa víťazí.

GOING

Wellick
všetko o čom ste napísal čo sa týka konania iných ľudí prijmite.
Vy aj tak nezmeníte konanie ľudí a okolie by to od vás ani neprijalo.
Veď vidíte sám.
Jednoducho to dianie treba prijať a naštartujete sa.

Lebo podľa toho čo píšete riešite aj vy vo svojej hlave iných a nie seba a to vás zaťažuje. Už okolie neriešte.
Každému človeku na vás môže vadiť niečo iné a to ste tiež neprijal. Nereagujte na to ani myšlienkou.

Sme už takí, podľa seba súdim teba.
.

PROSO

Nemali by sme sa na dianie okolo seba hnevať a ľudí máme brať takých akí sú a rešpektovať ich duchovnú úroveň (1-10) a každého individuálny vývoj .
Inak urážame Univerzum/vesmír, ktoré/rý nás potom blokuje v ďalšom našom konaní, napredovaní a vývoji cez naše fyzično (fyzické telo) a psychično (dušu).

To bude pravdepodobne príčina problému.

vcelka

možno by bolo na mieste sa o tomto pozhovárať aj s psychológom vyzerá to, že si stratil drive či ako sa to hovorí, chuť do života :/

Meridian

Zrejme ste prišli na to ,že niektoré veci na tomto svete nemajú cenu.Teda presnejšie majú cenu len na zemi nie v živote.Je to správne tento postreh .Ale ludia sa zvyčajne zaseknú uprosred .Akokeby si vystúpil z nesprávneho vlaku ,ktorý išiel zlým smerom ale na druhý vlak si už nenastúpil!Fnukáš na stanici ,že všetci idú zlým smerom .Každý hráme nejakú rolu na tomto svete.To ako to zahráme je len a len na nás.Musíš hrať rolu tak aby si si príliš nepripúštal negatívne veci do seba do duše.Lebo inak by si si mohol pustiť správy zo sveta a plakať celý deň čo sa tam deje!

PROSO

Za všetkým konaním odhadujem 99% pozemšťanov tejto doby je zištnosť, peniaze a moc.
To plodí a generuje neustále negatíva/vzťahové vo všetkom a na celom svete. Či je to v cirkvi, zamestnaní, rodine, škole, zdravotníctve
a inde. Teda aj v každom spoločenstve.

Zákony pozemské/legislatívne tvoria väčší grázli ako tí ktorí ich porušujú. Žiaľ dôstojnosť a čestnosť v nich nenajdeme.

vyh

som natom rovnako..tiez niekedy nechcem zit v tomto svete ked vidim vsetky tie povrchne prazdne vztahy nic nema hlbsie emocie..ludia su zli a velmi zli dokazu skryvat svoju osobnost do poslednej sekundy..napr nechapem ako niekto s niekym moze byt 2roky a potom sa rozist a nadavat na seba..vela ludi ani nema hlbsie city..ja som taka ze mne robi radost pomahat inym byt dobrym clovekom ale desi ma aky su ludia docasny a to uplne vsetci