Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa stať neplodnou?

Príspevok v téme: Ako sa stať neplodnou?
Serioznee

Je tu niekto kto podstupil sterilizaciu? Alebo ako to vlastne funguje? Niečo malo som o tom čitala že sa tam niečo zavedie ale to mi príde divné, tak či su aj iné sposoby. Viem že ma nechápete ale mam prveho priatela. Sme spolu par mesiacov a este sme nemali sex. Bojim sa otehotnenia, deti mat nechceme, ani nemozem zo zdrav dovodov. Čo je v podstate dobré, ale bojím sa, pretože o rok idem na vš.
Ide o to že na kondómy mám alergiu, pharmatexu moc neverim kedze kamaratka ho uzivala mesiace a nakoniec aj tak otehotnela, prerusovana suloz to isté a hak do seba nechcem davat. Viete niečo poradiť? Tá sterilizacia ma zaujima

0v3cka

dobreuz dane idu do statneho rozpoctu. Problem je len ten ze stat zvykne nakupovat draho. Fakt ze sa cast penazi rozkradne este neznamena ze sa podstatna cast nepouzije na veci ktore vsetci potrebujeme. Nemocnice skoly detske pridavky atd...
Ked sa uz pilcuk hra na to, ze niekto neni uzitocny tak by si mal najpr zracionalizovat vlastnu uzitocnost. Inak je to len o tom ze zlodej krici chytte zlodeje.

dobreuz

Ste smiešny s tými daňami, si vážne myslíte, že idú do štátneho rozpočtu? Haha. Idú do vreciek politikov. Inak a čo že zarába pilcuk minimálnu mzdu? To len kvôli úžasnej politike, pretože kvalitný telocvikár, ktorý vychováva budúce nádeje športu by si zaslúžil aspoň 1000€.

0v3cka

Pilcuk a ty si akoze uzitocny? robis za minimalku teda tvoja praca je uplne zbytocna. Pravdepodobne sme zaplatili za tvoje detske pridavky viac ako co odvedies na daniach + hodnota tvojej prace po vyplateni mzdy. Ani zensku nevis nabuchat. Proste tie zenske co tu okrikujes su minimalne zamestnane a odvadzaju dane.
V podstate ta tu spolocnost trpi len preto lebo sa hrame na humannu spolocnost.

Serioznee

Dalsi- deti naozaj nechcem, ale tú sterilizaciu som už zamietla, a skusim to čo si ty navrhol :) veď všetko sa nejak dá :) hlavne že sme všetci zdravi a štastní :D teda skoro všetci štastní

Pilcuk

Pilcuk

10.09.2018 16:14:06
Možnosti
Serioznee, zbytočné su jedine ženy ako ty, ktoré odmietajú priviesť na svet potomstvo a starať sa oň, a teda zachovávavať ľudskú populáciu, čo je pre väčšinu žien vlastne jediná užitočná vec, ktorú dokážu spraviť. A ešte to zbabelé vyhováranie sa na neexistujúcu chorobu, aby ťa tu každý ľutoval a vyhla si sa kritickým, negatívnym komentárom...Teraz budeš len parazitovať na mužoch a pritom si absolútne neužitočná...

IroniaOsudu, prečítaj si pozorne ten príspevok ešte raz. Ak ti čítanie, resp. čítanie s porozumením nerobí a zrak problém, mal by si už tentokrát môj príspevok pochopiť. Všimni si najmä jedno slovo...

IroniaOsudu

Takze keby zena vynasla liek na rakovinu ale lietajuce auta či liek na nesmrtelnost, aj tak by bola zbytočná pretože nerodila :D takže skoda ti tu hovoriť

SofiaElla

Milá autorka, neplodnosť, resp nemožnosť otehotnenia rieš najmä s gynekológom, nie tu na fóre.
Troll - Pilcuk (či čo si), som rada, že si sa v mojom príspevku našiel, ale zas si nepochopil.