Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa stať neplodnou?

Príspevok v téme: Ako sa stať neplodnou?
Serioznee

Je tu niekto kto podstupil sterilizaciu? Alebo ako to vlastne funguje? Niečo malo som o tom čitala že sa tam niečo zavedie ale to mi príde divné, tak či su aj iné sposoby. Viem že ma nechápete ale mam prveho priatela. Sme spolu par mesiacov a este sme nemali sex. Bojim sa otehotnenia, deti mat nechceme, ani nemozem zo zdrav dovodov. Čo je v podstate dobré, ale bojím sa, pretože o rok idem na vš.
Ide o to že na kondómy mám alergiu, pharmatexu moc neverim kedze kamaratka ho uzivala mesiace a nakoniec aj tak otehotnela, prerusovana suloz to isté a hak do seba nechcem davat. Viete niečo poradiť? Tá sterilizacia ma zaujima

Skkap

Pilcuk skoda ze tvojej manke sa chcelo rodit. Ale myslim ze nasledne to velmi olutovala ze si radsej neuschol na plachte

Serioznee

Lollka- chorobu. Sice ja ju nemam ale ma ju mama aj babka. Ale to je jedno, ja proste deti nie.
A je este nejaka ina moznost/ochrana?

Pilcuk- akonahle som videla tvoje meno tak som ten prispevok ani necitala. Pretoze ty rady nedávaš, takze si absolutne zbytočny.

nadne

Pičulik ,
ty by si mal uz vydat aj knižnu encyklopediu o ženskej populacii ...nikto sa v zenach tak nevyzna ako ty :
1 clen slovenskej asociacie NIKDY NEVRZNUCICH MUZOV SLOVENSKA

2 drzitel ceny PLAČKO ROKA za najintenzivnejšie a najvytrvalejšie vyplakanie na malu mzdu , na zle zeny , zivot a vela ďalsieho repertoaru ...
.
3 Veduci hnutia LEŽME DOMA A ČAKAJME NA ZAZRAK ! clenovia musia stale nadavat ze im nikto neda zarobit dva litre , nikto sa o nich nepostara , zeny ich nechcu - su zlatokopky ...musia sa kazdy den robit len rukami :prava ruka Janka a pre zmenu druhy den ĺava ruka Danka

Lollka

Deti mat nemozes zo zdravotnych dovodov, tym myslis ze pripadne tehotenstvo by ta ohrozilo na zivote alebo by dieta mohlo zdetit nejaku vaznu dedicnu chorobu? No zeny sa sterilizuju tak ze sa im podviazu vajecniky, najlepsie bude ak sa o tom pojdes poradit so svojim gynekologom. On ta potom posle do nemocnice na tu operaciu.