Sme manzelia cca 5 mesiacov. Predtym sme spolu chodili necele dva roky. Cely nas vztah je sex o nicom. Medzi nami padli len jemne bozky na usta nikdy odomna nechcela vasnivy bozka typu francuzak ze jazyk by som mal cely v jej ustach stale len letme bozky. Co sa tyka styku tak sme cakali az do svadby aj napriek tomu ze sme neraz spali v mojom byte ale ona styk nechcela a tak som bol odkazany na moje ruky pretoze ma nechcela urobit ani len ustami ani svojou rukou ze ona take robit nebude a hotovo. Kedze ju milujem a chcel som uz konecne partnerku a manzelku a zalozit si rodinu tak som so suhlasil ze okej nebudem ta do nicoho co sa tyka styku nutit aby somju od seba neodplasil a tak nestratil zase sancu mat rodinu a zenu. Tak sme spolu len tak noc co noc lezali v posteli ako panic a panna aj ked ja uz panicom davno niesom. Siel som na nu vselijak ale stale ma odbila ze daj pokoj az po svadbe. Pritom nieje extra nejak veriaca tak neviem preco nechcela. Vraj aby neotehotnela pred svadbou aby ju neohovaral nik ze sa musi vydavat.
Teraz je tehotna kedze mi konecne po sobasi dovolila aby som do nej vnikol ehm.. a konecne si ju celu vychutnal a ja plne nadrzany som ju nabuchal hned pocas svadobnej noci kedze som sa uz nemohol dockat kedy. A odkedy je tehotna je to opat o nicom. Boji sa tak ako aj ja aby nepotratila alebo sa vyhovara na zdrav. tazkosti. A zase som tam kde som bol pred svadbou. Ustami mi to nerobi stale ani rukou lebo sa jej to hnusi. Vraj ona taka nieje.
Stale je u nej ten problem ze sa nevie uvolnit. Je ako napnuta pruzina. Nevie byt sponntanna uvolnena ani ked sme sami dvaja ved vtedy dvaja zalubenci robia vselico co ini nevidia a ona to odmieta robit akoby sa hanbila. Tvarim sa pred vsetkymi ze je vsetko okej ale vnutorne strasne trpim lebo konecne som bol rad ze niekoho mam, styk som chcel uz pred svadbou okej ona nechcela tak dobre cakal som do svadby, pocas noci svadobnej som ju oplodnil ale myslel som ze sa to hned na prvy sup nepodari kedze ona ma urcite zdrav. tazkosti a podla lekarov vraj mohol byt problem ale podarilo sa. Teraz zase nemame styk lebo ona sa boji o dieta a vselico ine.
No povedzte radsej som mohol zostat slobodny a mat nejaku kazdy vikend ínu :D toto berte ako smiech cez slzy....
Na dieta sa tesime obaja a ja asi viac nez ona ale co bude po porode?
Frigidna mladomanzelka
Maros
Mas velmi rozvazny pristup k zivotu, smiem vediet tvoj vek?
Pacia sa mi tvoje nazory. Si nejaky knaz alwbo katechet?
Mozem sa obratit na teba ak by som bola natom dusevme zle?
Ak budeš mať v živote smolu tak budeš šťastný, že máš aspoň jedno dieťa!
Ak sa ti dopraje štastia aj bohactva aj to prvé dieťa sa bude mať lepšie.
Prvej mali muži aj ženy v manželstve aj Božiu lásku. Ale ak u manželky neni ani tá Božia láska ku tebe, tak to budeš mať trápenie na celý život.
Preto sa treba z kratkej cesty vrátiť.
Boh chce aby sa manželia bezhranične obetavo celý život až do smrti milovali navzájom ! A manželia sú dve osoby, nie len jedna !
Ak jeden nesúhlasí, treba ho rešpektovať ale už nie sú manželia, sú len na papieri spolubývajúci.
Rozhodni sa sám , vypočuj si názory , psychologa,Faráfa atď. a potom niečo rieš.
To je vyborny napad Maros ked je teraz dieta na ceste..
Boh doporučuje aby posvätené manželstva vytrvali do smrti.
Ale nikoho ani Ježiš nenútil v odpore žiť. Manželka ti mala povedať pred svadbou o svojom orientovaní. Takže asi treba sa z krátkej cesty vrátiť. Čím skôr tým lepšie. Aj cirkev by ťa mala rozviesť.
chlape ako si natom teraz?
Zlepsilo sa to?
Ono ked chces mat decka musis si odopriet sex pocas tehotnosti najma teraz ked kazda druha ma rizikove tehotenstvo.
Chlape teraz ti pomoze uz len zaj-ebat si na private. Toto je najlepsie riesenie pre zenu zaisti si trvaly prijem bez toho aby picu musela otrcit, resp nemusela ju otrcit tebe.
Ale no tak nedeptajte ho este viac ako je
Mozno ze si dobre rozumeju v inom ked nie v posteli
Mozno sa navzajom v inych veciach doplnaju
Načo si s ňou liezol do manželstva keď už predtým ste spolu nespavali? Si ako čistá typická ženská čo čaká že sa muž po svadbe alebo po pôrode dieťaťa zmení. Čo si čakal? Že po svadbe budete súložiť vkuse? Keď raz ma k sexu odpor tak ľahko to neprelomis. Okrem toho mám z tvojho príspevku dojem že ťa priťahovala len tým že ti nedala, a keď dala, zistil si že je taká aká bola a ostal si sklamaný. A čo teraz? No pravdepodobne si nájdeš milenku čo ťa bude uspokojovať. Ach, tieto dnešné vzťahy... No comment
najdi si milenku, s tou nikdy normalny sex mat nebudes. ked si sa do nej naozaj zamiloval, tak mi je ta luto. ponaucenie pre kazdeho, kto sa necha ukecat na to, ze az po svadbe. to ze zena chce az po svadbe znamena len jedno, ze vas nemiluje. akekolvek dristy okolo cirkvy su len zamienkou. jedine co by som akceptoval je nejake znasilnenie a trauma, urcite nie ze nejaky pedofil v kostole povedali