Frigidna mladomanzelka

Príspevok v téme: Frigidna mladomanzelka
jejmanzel

Sme manzelia cca 5 mesiacov. Predtym sme spolu chodili necele dva roky. Cely nas vztah je sex o nicom. Medzi nami padli len jemne bozky na usta nikdy odomna nechcela vasnivy bozka typu francuzak ze jazyk by som mal cely v jej ustach stale len letme bozky. Co sa tyka styku tak sme cakali az do svadby aj napriek tomu ze sme neraz spali v mojom byte ale ona styk nechcela a tak som bol odkazany na moje ruky pretoze ma nechcela urobit ani len ustami ani svojou rukou ze ona take robit nebude a hotovo. Kedze ju milujem a chcel som uz konecne partnerku a manzelku a zalozit si rodinu tak som so suhlasil ze okej nebudem ta do nicoho co sa tyka styku nutit aby somju od seba neodplasil a tak nestratil zase sancu mat rodinu a zenu. Tak sme spolu len tak noc co noc lezali v posteli ako panic a panna aj ked ja uz panicom davno niesom. Siel som na nu vselijak ale stale ma odbila ze daj pokoj az po svadbe. Pritom nieje extra nejak veriaca tak neviem preco nechcela. Vraj aby neotehotnela pred svadbou aby ju neohovaral nik ze sa musi vydavat.
Teraz je tehotna kedze mi konecne po sobasi dovolila aby som do nej vnikol ehm.. a konecne si ju celu vychutnal a ja plne nadrzany som ju nabuchal hned pocas svadobnej noci kedze som sa uz nemohol dockat kedy. A odkedy je tehotna je to opat o nicom. Boji sa tak ako aj ja aby nepotratila alebo sa vyhovara na zdrav. tazkosti. A zase som tam kde som bol pred svadbou. Ustami mi to nerobi stale ani rukou lebo sa jej to hnusi. Vraj ona taka nieje.
Stale je u nej ten problem ze sa nevie uvolnit. Je ako napnuta pruzina. Nevie byt sponntanna uvolnena ani ked sme sami dvaja ved vtedy dvaja zalubenci robia vselico co ini nevidia a ona to odmieta robit akoby sa hanbila. Tvarim sa pred vsetkymi ze je vsetko okej ale vnutorne strasne trpim lebo konecne som bol rad ze niekoho mam, styk som chcel uz pred svadbou okej ona nechcela tak dobre cakal som do svadby, pocas noci svadobnej som ju oplodnil ale myslel som ze sa to hned na prvy sup nepodari kedze ona ma urcite zdrav. tazkosti a podla lekarov vraj mohol byt problem ale podarilo sa. Teraz zase nemame styk lebo ona sa boji o dieta a vselico ine.
No povedzte radsej som mohol zostat slobodny a mat nejaku kazdy vikend ínu :D toto berte ako smiech cez slzy....
Na dieta sa tesime obaja a ja asi viac nez ona ale co bude po porode?

lalala87

Chcel si manželku a rodinu? Máš. Takto to dopadne, keď niekto chce partnera/partnerku a dieťa, len preto, aby ho mal.

chudokrvny

Sexko568
vidiet ze o sexe vies asi malo.
mnohokrat sa podari zene otehotniet hned na prvy pokus zalezi ci je uvolnena aj ked jej panna a ako je nadrzana.
ak ja dostatocne uvolnena a chce to nema problem aby sa do nej partner dostal lahko a oplodnil ju na prvy sup.
kolko mladych pannie (stredoskolacok a vysokoskolacok) takto otehotnelo na prvy pokus.
nehovoriac o otehotneni pocas znasilnenia.
takze nejde o tom ci je baba uvolnena ale aksa do nej penis dostane a muz sa spravi tak ejakulat pekne putuje zenskym lonom a priebojna spermia si najde cestu k vajicku.
vsetko zalezi od toho ako to ta dotycna panna ci nepanna chce a ako je muz schopny sa spravit.
zena autora mozno aj mala problem pocas svadobnej noci ale kedze uz bola ta svadobna noc tak nejak tie nohy dala od seba nie?
a on nadrzany za cely ten cas to do nej napalil s celou silou kedze mozno ani predtym nemasturboval tyzden pred svadbou :-D

uuleuskauu

Poradit neviem, viem len skonstatovat, ze CHYBU urobila tvoja manzelka, ze ti o svojej frigidite nepovedala uz na uplnom zaciatku vztahu. Lebo pravdaze existuje vela frigidnych zien a aj vela takych zien, co potrebuju sex casto, rovnako ako existuje vela muzov, ktori potrebuju sex casto a mozno, ze by sa mohlo najst aj zopar muzov, ktori ten sex takmer ani nemusia (neviem), ale podstatne je, aby sa partneri v tejto veci zhodli, cize aby si zena potrebujuca vela sexu nasla muza potrebujuceho vela sexu a zena s frigiditou nech si najde frigidneho chlapa - vtedy je to v poriadku. Ja sama som frigidna, a kedze laska moze zaskocit cloveka, aj ked vztah nehlada... pokial by sa teda napriklad nasiel chlap, ktory by ma zaujal az natolko, ze by som sla do vztahu, hoci som to aj nemala v plane, tak by som mu o svojej frigidite povedala ak uz nie pri prvom rande, tak pri druhom zarucene, aby vedel, na com je a aby zbytocne nestracal som mnou cas za predpokladu, ze by to bol chlap potrebujuci vela sexu, ktory sam uzna, ze tuto prekazku by nedokazal zdolat... tak naco ho trápit? A nech si teda hlada taku, ktora mu to vie poskytnut a robi to rada.
Zo strany tvojej zeny islo asi viac o sebectvo ako o lásku. Chcela ta mat len pre seba aj za cenu toho, ze budes trpiet. Asi na tebe videla rozne vyhody, ktorych sa nechcela vzdat. Ze napriklad dobre zarabas, ze si slusny, uctivy, nekonfliktny, ze si povahovo rozumiete, mate spolocne zaujmy.... alebo ine podobne vyhody? Nebrala ta vazne, ked si jej pred svadbou povedal, ze ty si chlap potrebujuci vela sexu a ze by si bez kazdodenneho sexu vo vztahu velmi trpel? Tak potom ta asi velmi nelubila. Lebo kto lubi, ten nechce, aby partner trpel. Ked niekoho lubim, chcem ho vidiet stastneho. Aj za cenu toho, ze bude stastny s niekym inym a nie so mnou, ale s inou. Odopierat mu, co ma rad, znamena robit ho nestastnym. Sex az po svadbe---mohla byt taktika z jej strany, aby ta cim skor dostala do chomuta---pravdepodobne si mal majetok, ktory sa po rozvode rozdeli pol na pol. To mohla byt pricina. Ja do toho ale nevidim. Kazdopadne je to smutne, ze si takto dopadol.

Janicka24

nechápem také ženy ktoré majú partnera či už priateľa alebo manžela a nechcú sa s ním maznať a milovať ani nič iné.
Ja toho svojho stále objímam, bozkávam až jemu to občas lezie na nervy keď ho vyrušujem s tým pri nejakej práci :) ,chcem sa s ním maznať, stískať ho, hladiť po vlasoch, občas ho plesnem po zadku len tak, vyzlečiem mu tričku a hladím po jeho mužškej vypracovanej hrudi, alebo sa len tak objímame bez slova a túlime k sebe a o milovaní nehovoriac, to robíme ja hore, on hore, odzadu a často som to práve ja ktorá začne dobiedzať že sa chce milovať a maznať :) ..a hentá nechcela nič za celý čas čo s tebou chodila????
To sa ti mali skôr oči otvoriť a nie teraz. Čo si čakal? Keď už vtedy bola taká odmeraná, neuvolnená tak si si myslel že sa to zmení?
Veď keď už ste ležali spolu tak si ju mohol nejak spracovať alebo aspoň pripiť aby sa podvolila ľahšie keby bola pripitá nie?

poradim38

Tak co ti na to poradit.... si v dobrej riti, ked ti prosto islo v tom vztahu predovsetkym o sex, vies ze ho potrebujes a ze ti to nevyhovuje takto zit tak naco si akoze cakal do tej svadby??? Asi si ju az tak nemiloval, vhodna partnerka to pre teba nie je... teraz uz s tym nic nespravis, kedze caka tvoje dieta a je tvoja pravoplatna manzelka....... jedine ze sa rozvedies a odides...... ale ci ti za to iba ten sex stoji..... to uz musis vediet ty...... a pocitaj teraz s tym ze sex neuvidis dobre dlho, lebo kym porodi a este kym sa jej upravia veci tam dole atd..... este ked nebola tehotna a musel si ju prehovarat...... neviem.... a este si zober ze tam bude male dieta o ktore sa treba starat tak tvoja manzelka ma vyhrate a vyhovorky preco nemat sex bude mat minimalne na 3,4 roky.... :))))))

Biela Kobra

Tvoja žena má jedinú chybu: že ešte nemala dobrého milenca. Teba rozhodne nemožno za dobrého milenca považovať a svojím výkonom počas svadobnej noci si ju očividne nepresvedčil. A ináč ako? Rozprávate sa spolu? Robíte spoločne nejaké veci, trávite spolu čas? A popri tom ste si za celé tie mesiace nenašli príležitosť, aby ste sa normálne porozprávali? Veď je tu absolútne jasné, že ona má nejaký problém - buď bola panna + nejaké zdravotné ťažkosti, alebo nie a niekto jej ublížil. Z toho alebo oného dôvodu sa prvého sexu s tebou bála, ale našla odvahu aspoň počas svadobnej noci, pozbierala svoju dôveru k tebe a oddala sa ti. A podľa toho, čo sa deje teraz, to pre ňu rozhodne nebol príjemný zážitok, ktorý by si chcela zopakovať. A ty riešiš manželkin problém tak, že špekuluješ o milenke? To kde sme? Ja som si myslela, že už v 21. storočí a nie niekde v renesancii, keď muži považovali ženské veci za tajomné a nečisté. Pozbieraj rozum a vymákni chvíľu, keď bude prístupnejšia a rozoberte to spolu. Je to tvoja žena, poznáš ju lepšie ako ktokoľvek iný. A keď ti nič nepovie ani na x-tý pokus, skú to riešiť s psychológom a ak máte v dakde nablízku, tak so sexuológom. Budete mať spolu rodinu, tak snáď nezahodíte za hlavu to, čo ste spolu prežili. Si už dospelý, nie decko, a problémy sú na to, aby sa riešili a nie na to, aby sa od nich utekalo kade ľahšie.

Acaaa

Sorry ale za to si mozes sam .. ked si vedel ako ie na tom so sexom tak si s nou nemal liezt do manzelstva, pripadne ai s nou mal komunikovat preco sex nechce atď. Čo tak hladat si taku ktora bude mat vysoke libido ako ty ?
Čo by si sa mal tešť na svoje prvé dieta, ty teraz riesis sex. Je vidiet, cim muzi rozmyslaju.
V dalsom zivote si skus najst sebe podobnú a budete obaja stastni.
Tvoja chyba, čo si si navaril si aj zjedz.

orol1

mne jje divne, ze ked si uz mal aj ine vztahy, preco si sa nechal tak oblbnut, ze az po svadbe. to ta nenapadlo, ze ked nic nechcela, hoci si sa pokusal, ze to nebude dobre??? musel si to predpokladat.
s inymi kockami si nemal problem? neviem, preco je taka

Sexko568

Inak by ma este zaujimalo, ci ona bola panna? Ak ano, to si ju odpanil a aj oplodnil naraz? Lebo vacsinou je odpanenie trosku dlhsou zalezitostou a predchadza tomu par pokusov o styk.