Sme manzelia cca 5 mesiacov. Predtym sme spolu chodili necele dva roky. Cely nas vztah je sex o nicom. Medzi nami padli len jemne bozky na usta nikdy odomna nechcela vasnivy bozka typu francuzak ze jazyk by som mal cely v jej ustach stale len letme bozky. Co sa tyka styku tak sme cakali az do svadby aj napriek tomu ze sme neraz spali v mojom byte ale ona styk nechcela a tak som bol odkazany na moje ruky pretoze ma nechcela urobit ani len ustami ani svojou rukou ze ona take robit nebude a hotovo. Kedze ju milujem a chcel som uz konecne partnerku a manzelku a zalozit si rodinu tak som so suhlasil ze okej nebudem ta do nicoho co sa tyka styku nutit aby somju od seba neodplasil a tak nestratil zase sancu mat rodinu a zenu. Tak sme spolu len tak noc co noc lezali v posteli ako panic a panna aj ked ja uz panicom davno niesom. Siel som na nu vselijak ale stale ma odbila ze daj pokoj az po svadbe. Pritom nieje extra nejak veriaca tak neviem preco nechcela. Vraj aby neotehotnela pred svadbou aby ju neohovaral nik ze sa musi vydavat.
Teraz je tehotna kedze mi konecne po sobasi dovolila aby som do nej vnikol ehm.. a konecne si ju celu vychutnal a ja plne nadrzany som ju nabuchal hned pocas svadobnej noci kedze som sa uz nemohol dockat kedy. A odkedy je tehotna je to opat o nicom. Boji sa tak ako aj ja aby nepotratila alebo sa vyhovara na zdrav. tazkosti. A zase som tam kde som bol pred svadbou. Ustami mi to nerobi stale ani rukou lebo sa jej to hnusi. Vraj ona taka nieje.
Stale je u nej ten problem ze sa nevie uvolnit. Je ako napnuta pruzina. Nevie byt sponntanna uvolnena ani ked sme sami dvaja ved vtedy dvaja zalubenci robia vselico co ini nevidia a ona to odmieta robit akoby sa hanbila. Tvarim sa pred vsetkymi ze je vsetko okej ale vnutorne strasne trpim lebo konecne som bol rad ze niekoho mam, styk som chcel uz pred svadbou okej ona nechcela tak dobre cakal som do svadby, pocas noci svadobnej som ju oplodnil ale myslel som ze sa to hned na prvy sup nepodari kedze ona ma urcite zdrav. tazkosti a podla lekarov vraj mohol byt problem ale podarilo sa. Teraz zase nemame styk lebo ona sa boji o dieta a vselico ine.
No povedzte radsej som mohol zostat slobodny a mat nejaku kazdy vikend ínu :D toto berte ako smiech cez slzy....
Na dieta sa tesime obaja a ja asi viac nez ona ale co bude po porode?
Frigidna mladomanzelka
Mozno je za tym aj nieco ine,o com nevies, napriklad ju niekto citovo zranil a nemuseli ani spolu spat a tak ta ako "muza" odmieta,ale uz zaroven chce mat rodinu tak sa preorientovala na deti. Ale mozem sa mylit,len mi to napadlo ako moznost.
Inak vy muzi viete rozoznat pri styku ci je zena panna?To by ma zaujimalo. Lebo ona ti to zjavne povedala tak podla toho si vedel. Ale ci to citit aj fyzicky? Ide aj o to,ze ked zena povedzme dlho nemala styk,tak sa jej vagina stiahne....ci to nie je podobne ako ked je zena panna,tak ma napadlo. Tym ju nechcem obvinit z klamstva,to nie. Uvazujem aj kvoli tomu,ze ja som napriklad mala dva vztahy niekokorocne a vzdy az po case prisiel sex,no vsimla som si,ze po tom ako sme zacali spolu spavat sa aj muzi menili,pritom dovtedy to boli fajn muzi,ale postupne po nejakom case od zaciatku sexualneho zivota sa to pokaslalo,iste mohli byt aj ine veci v tom.Ide o to,ze nie som ten typ,co bude mat viac muzov a po dvoch vztahoch si tiez hovorim:ked sa najde treti,nebudem s nim spat az do svadby a aj potom si poriadne rozmyslim,ze ako casto a ci VOBEC budem davat najavo tuzbu,lebo ja som prave opak tvojej zeny,dost sexualne chute prezivam,ale kedze som zena tak sa STALE potlacam,aby som nebola za lahku zenu.......lenze zjavne zeny ako ja na svet nepatria a musia sa hrat na frigidne,aby to s nimi muz myslel vazne,nic ine mi zmysel nedava.
Co si o tom myslis?
Dakujeme za poucne varovanie. Mudry clovek sa uci ma cudzich chybach. Ja tu moju iba zo zartu tlapnem po zadku a ona hned - chces nieco, nieco mi naznacujes? A uz sukame ako kraliky :)
Chlape neuveritelne mi ta je luto. V takychto pripadoch by mali byt milenky povinnostou pripadne pridelovane štátom. Ak by si mal stastie a potratila by tak nohy na plecia a najdi si normalne dievca!
no to si si teda nasiel gratuluj si
Ona po pôrode bude z nových povinnosti unavená, všetko sa bude krútt okolo dieťaťa a zároveň nebude mať chuť na intímnosti. Muzom k spokojnosti stačí málo a ani to malo zeny nie sú ochotné dať. Oblafla ta, až po svadbe a po svadbe len za účelom plodenia deti. O ničom také manželstvo, neporadim ti, ja som na tom podobne. Ja som po čase obmedzil nežnosti
Ja som si nieco nastudoval o situacii po porode u zeny. Neviem ci bude rodit klasicky alebo cisarskym ale ani jedno nevesti svetlu buducnost. Vies ze do porodu sa uz styku nedockam a budem odkazany na rucne prace. Po cisarskom je tam dlhe obdobie kym sa da rana po operacii do poriadku aj tie vnutornosti a to iste po klasickom porode kym sa zahoja rany a sitie v pripade nastrihnutia hradze. Potom tam mozu nastat problemy s kojenim a zapalom prsnikov. Ach je toho vela ja viem.
Takze asi taky rok si poriadne nevrznem ako vidim... :-(
Vitaj v klube. Po pôrode ťa čakajú prebdené noci, plac, nočné vstávanie, dlho sa nevyspis, pranie, žehlenie plienok, varenie lebo žena sa bude stále krútiť decku za zadkom. Na sex pri malom dieťati zabudni. Žena keď bude kohút a po pôrode nebude my na radovánky žiadnu chuť, príroda to tak zariadila, zo styku nebude mať nič až do prvej menštruácie, napr po pol až roku po pôrode. Potom ťa pripustiť, pár razy bude mať sex a potom si už nikdy nezaskočí ani, pretože starať sa o dve malé deti, to bude záťaž pre obidvoch.