Prečo máte partnera?

Príspevok v téme: Prečo máte partnera?
janeviemuz1

Otázka pre zadaných: Prečo máte partnera/partnerku?

Prečo ste vo vzťahu? Čo je na tom také dobré? Sex? Spoločné platenie účtov? Alebo chcete mať deti? Alebo preto lebo sa bojíte samoty?

Keď sa niekto dozvie že som sám tak hneď každý vyvalí oči že PREČO?? A prečo do pekla nie?

Tak sa teraz pýtam ja vás! PREČO??? Prečo máte vzťah? Prečo radšej nie ste sami?

Monika 31

Aby ma financne zabezpecil aj deti do buducnosti nebudem klamat ze tomu tak nieje
A ja zato ho telesne potesujem :-D

AsiMamKamaratku

Dobrá otázka. Sex nie je a o iné vzťahové "výhody" nestojím.
Z pohľadu cirkvi - čistý vzťah, z pohľadu ženy - super, konečne, z pohľadu muža čistá katastrofa, z ktorej on nič nemá. Načo je mať taký vzťah?

0v3cka

janeviemuz1 tvoj argument je nezmyselny. Vsetko co robime je sebecke. Napr matka sa stara o dieta. To je sebecke. Ak by sa nestarala tak ma zle svedomie je nestastna atd. Robi to len kvoli sebe. Takisto ked to porovnam s niecim podobnym tak sa mozes spytat preco mate prace a dostanes odpovede: Aby som zerobil. Aby som zabezpecil rodinu atd. a potom mozes povedat ze sa vsetci co maju pracu vyvysuju nad tych co v zivote nerobili.

Podla mna je to to iste.

Howling

Ahoj... No ako slobodný muž, Ti poviem, že nemáš pravdu...ako je spomenuté, človek je spoločenský tvor... pozri kupoval som si byt, auto pred niekoľkými rokmi, poviem, že prvé 2 roky to bolo super, ale potom to išlo do stereotypu, lebo stále sám, aj keď som sa snažil o ženy, zrejme som tlačil na pílu, mám aj svoj vek už... každé rande čo som bol dopadlo fijaskom, ale poviem Ti jedno, že verím stále, že raz budem mať partnerku a budeme spolu šťastný... podľa mňa peniaze a majetky, Ťa neurobia šťastným ale pravá laska s pravou osobou áno.. to mi povedal raz dedo...holt mal pravdu...

Mrauka

No a tebe ide o co?
Teraz vsetci maju odmietnut a opustit partnera, aby boli sami, ako ty, lebo inak su slabosi a sebci?
Len kvoli tomu, ze ty si sam musia byt aj vsetci okolo?

janeviemuz1

no vidíte. všetky dôvody ktoré ste popísali sú sebecké...

-aby som mal niekoho kto sa o mňa postará
-aby som mal niekoho kto je mi oporou

Potom ešte ľudia vo vzťahoch sa budú povyšovať nad ľudí ktorí žijú sami, pričom skutočnosť je práve opačná - tí ktorí musia byť vo vzťahu a nedokážu byť sami sú slabosi, ktorí si svoje sračky nedokážu riešiť sami a potrebujú uznanie od iného človeka