Prečo máte partnera?

Príspevok v téme: Prečo máte partnera?
janeviemuz1

Otázka pre zadaných: Prečo máte partnera/partnerku?

Prečo ste vo vzťahu? Čo je na tom také dobré? Sex? Spoločné platenie účtov? Alebo chcete mať deti? Alebo preto lebo sa bojíte samoty?

Keď sa niekto dozvie že som sám tak hneď každý vyvalí oči že PREČO?? A prečo do pekla nie?

Tak sa teraz pýtam ja vás! PREČO??? Prečo máte vzťah? Prečo radšej nie ste sami?

Kamcita23

a povedz mi preco nie? preco byt len sam, nemat sa za kym vravit. nemat niekoho, kto ta v tazkych casoch podrzi, obime, polaska? ja by som teda sama byt teda rozhodne nechcela

NazorMuza

Ešte doplním z pohľadu muža. Existujú tieto možnosti.
1. Mať vzťah
2. Byť v manželstve s normálnou ženou
3. Byť v manželstve s prehnane nábožnou ženou
Pre muža je najhoršia voľba číslo 3, tam jeho skromné potreby sú nevyplnené a niekde úplne na konci a z takého manželstva muž naozaj nemá nič.
Druhá vec, muži a ženy sú rozdielny. To čo je pre ženu prioritné, tak pre muža neznamená nič.

vretienka

CO JE NA TOM DOBRE? VSETKO. TEN POCIT, ZE SA MAS NA KOHO SPOLAHNUT. ZE SA MAS ZA KYM DOMOV VRATIT. TO JE NAJVIAC!!!

NazorMuza

Neidealizuj manželstvo, pre muža je to nekonečný rad povinností, nulový voľný čas a nikdy nekončiace výdavky. Aby si mal 5 robôt aby si to všetko utiahol. Sex v manželstve? Načo by sa žena v manželstve snažila, buď to slúži iba na plodenie detí, alebo je unavená, má mykózu a milión ďalších výhovoriek. Samozrejme len klasika, lebo to sa nesmie, neslušné ... Spoločné platenia, asi tak, že muž zaplatí 9 účtov a žena 1. Jediné pozitívum pre muža v dnešnej dobe v manželstve sú deti. Záver, užívaj samotu a ak budeš mať vzťah tak si ho riadne uži, v manželstve to potom nestojí za fajku smradu.

oxalis

prečo mám partnera? lebo som sa do neho strašne zamilovala, lebo mal ten najkrajší pohľad na svete,lebo je najrozkošnejší tvor na tejto planéte, lebo je ten najrozumnejší muž akého som stretla, lebo je neskutočne sexy keď sa zapáli do našich záľub, lebo je najvoňavejší živočích na tejto zemi a nemusí sa ani navoňavkovať a pretože sa do mňa ,,buchol,, tiež, tak sme spolu. a dúfam, že až do smrti. :p

Abcd888

Síce mám len 18 a vzťah som ešte nemala, ale ani nevidím veľkú pointu v tom prečo by ho bolo dobre mať. Kamarátky takmer vždy rozoberajú svoj vzťah, ich hádky s partnerom atď a ani neviem čo im mám na to povedať ak sa ma opýtajú na môj názor na daný problém. Len mi to niekedy lezie na nervy…stále to isté dookola. Často sa ma pýtajú prečo som ešte stále nikoho nemala, zvyčajne im odpoviem, že je to moja vec a tým to aj uzavriem…tiež na mňa pozerajú akoby som bola z inej planéty, ale je mi to jedno.

simiona

Pre janeviemuz1, náhodou, mňa tvoj pripevok inšpiroval. Tiež budem dávať také blbé otázky, že a ty načo máš vzťah? To je nápad, vďaka za inšpiráciu.